Gönderen Konu: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım  (Okunma sayısı 942 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar depremden sonra hayatın kısa oldugunu ve bir şeyi yapmadığım için pişman olmak istemedim bu yüzden hoslandigim kıza yazdım size de konuşmanın bir bölümünü atacağım umut yok gibi sizde bı bu kardesinize yorum yapın fotoğraflar ekte. Bu paylaşımı yaptığım içinde özür dilerim bu zor durumda

orientis

• Hero Member
Ynt: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2023, 11:43:51 »
konusma seklin kizi yuceltip kendini ezdirmiş
biraz rahat yaklasin abi su kizlara

bir de ayni sinifta olduğun kiza niye instadan yuruyorsun ki
biraz takildiktan sonra isik var mi yok mu anlarsin
sonra da duzgun bir zamanda yuzyuze acilirdin

kadinlar instada daha egolu olurlar.cok yazan oldugu icin
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2023, 13:42:44 »
konusma seklin kizi yuceltip kendini ezdirmiş
biraz rahat yaklasin abi su kizlara

bir de ayni sinifta olduğun kiza niye instadan yuruyorsun ki
biraz takildiktan sonra isik var mi yok mu anlarsin
sonra da duzgun bir zamanda yuzyuze acilirdin

kadinlar instada daha egolu olurlar.cok yazan oldugu icin
abi uzaktan eğitim oldu nasıl denk gelicem 8 ay sonra mı acilacagim tutmak istemedim yazdım

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2023, 14:20:26 »
Yukarıda da yazdığım gibi bu depremin beni değiştirmesi gerektiğini düşündüm bir insan bir şeyler için geç kalmamalı diye düşündüm senin yazdığına gelince bu kız hiçbir erkekle yakınlaşmıyordu asla bende yazdım yazının öncesini görsen kız ya olur ya olmaz kafasiydi yazılarından öyle anlaşılıyordu zaten lafı o buraya getirdi ben yavaş yavaş yazıp niyetini anlamaya calisacaktim o direk ben erkek kanki vs.yapmam gibi şeyler yazdı

eskey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2023, 16:22:19 »
yazdıkların çok doğru ama kızlarda bu iş yapmaz, ikilemde bırakmamışsın olayı netleştirmişsin

ama belki gelecekte belki bir şansın vardı onu kapatmışsın

o yüzden böyle durumlarda tabi deyip kestirip atıp başkasına yürümek daha önemli

hep derim bir erkeğin yazdığı bir kaç kız olacak ki biri olmazsa biri olmazsa diğeri

çünkü değerli olan sensin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2023, 16:35:43 »
En baştan beri anlamış senin ondan hoşlandığını.
Uğraşmaya hiç değmez haberin olsun.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2023, 17:52:36 »
yazdıkların çok doğru ama kızlarda bu iş yapmaz, ikilemde bırakmamışsın olayı netleştirmişsin

ama belki gelecekte belki bir şansın vardı onu kapatmışsın

o yüzden böyle durumlarda tabi deyip kestirip atıp başkasına yürümek daha önemli

hep derim bir erkeğin yazdığı bir kaç kız olacak ki biri olmazsa biri olmazsa diğeri

çünkü değerli olan sensin
Aslında bu kızdan gerçekten hoşlanmıştım  biri daha vardı yazıştığım ama ona niyeyse içim ısınmıyordu ona rağmen daha samimi konuşuyoruz depremden sonra buna yazmalıyım dedim çünkü hayatta hep bir şeyleri erteledim profilinde kilit işareti vardı yani 🔒 bu şekilde bu da kizlar ya sevgilisi varken ya da rahatsız edilmemek icin koyuyorlamış daha düne kadar bu emoji duruyordu ben konustuktan sonra bugün kaldırmış bunu nasıl yorumlamaliyim

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2023, 17:55:08 »
En baştan beri anlamış senin ondan hoşlandığını.
Uğraşmaya hiç değmez haberin olsun.
Bu saatten sonra olursa da onun isteğiyle olur ben saldım uğraşmam zaten en iyisi de bu boşu boşuna uzaktan sevmenin manası yoktu bor his olmadigini düşünüyorum ve onunla ilk konuşmamızdı nasıl direk konuyu buraya getirdi anlamadım

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2023, 18:59:39 »
Aslında bu kızdan gerçekten hoşlanmıştım  biri daha vardı yazıştığım ama ona niyeyse içim ısınmıyordu ona rağmen daha samimi konuşuyoruz depremden sonra buna yazmalıyım dedim çünkü hayatta hep bir şeyleri erteledim profilinde kilit işareti vardı yani 🔒 bu şekilde bu da kizlar ya sevgilisi varken ya da rahatsız edilmemek icin koyuyorlamış daha düne kadar bu emoji duruyordu ben konustuktan sonra bugün kaldırmış bunu nasıl yorumlamaliyim
Sen kızı sevdiğinden dolayı kendine bir umut ışığı arıyorsun ama yazışmalarınızdan gördüğüm kadarıyla bu kızla uğraşman sana sadece zaman kaybı.

Seni de çok iyi anlıyorum gençliğinizin baharında pandemiydi, depremdi hep online eğitim oldu tam anlamıyla bir üniversite hayatı yaşayamadınız. Bu tür işleri de online yürütmek zorunda kalıyorsunuz.

Yaşın daha çok gençtir... Bundan sonra kimler gelip kimler geçecek hayatından.. Bu kızda mazide gülerek hatırlayacağın bir anı olacak. Önüne bakmaya devam et alternatiflere yönel derim bir abin olarak :)
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2023, 19:08:40 »
Birde yürürken cok net ve ciddi yürüyorsun, isin icine biraz daha mizah katabilirsin mesela kız "önemli bir şey sormak istediğinde yazabilirsin" deyince "çok önemli bir şey sormak istiyorum" deyip kızda "nedir?" dediğinde sizin için anlamı olacak önemsiz bir olayı sorup ters köse yapabilirdin. Onu güldürebilecek bir ayrıntı..
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2023, 20:50:21 »
Sen kızı sevdiğinden dolayı kendine bir umut ışığı arıyorsun ama yazışmalarınızdan gördüğüm kadarıyla bu kızla uğraşman sana sadece zaman kaybı.

Seni de çok iyi anlıyorum gençliğinizin baharında pandemiydi, depremdi hep online eğitim oldu tam anlamıyla bir üniversite hayatı yaşayamadınız. Bu tür işleri de online yürütmek zorunda kalıyorsunuz.

Yaşın daha çok gençtir... Bundan sonra kimler gelip kimler geçecek hayatından.. Bu kızda mazide gülerek hatırlayacağın bir anı olacak. Önüne bakmaya devam et alternatiflere yönel derim bir abin olarak :)
gerçekten haklısın abi ben zaten saldım onu ben hamle yapmam artık

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2023, 20:53:41 »
Birde yürürken cok net ve ciddi yürüyorsun, isin icine biraz daha mizah katabilirsin mesela kız "önemli bir şey sormak istediğinde yazabilirsin" deyince "çok önemli bir şey sormak istiyorum" deyip kızda "nedir?" dediğinde sizin için anlamı olacak önemsiz bir olayı sorup ters köse yapabilirdin. Onu güldürebilecek bir ayrıntı..
abi haklısın normalde mizahım iyidir ama kız başlangıçta soğuk konuştu biraz mizahla güldürdüm yumuşattım o kısımları atmadım foruma ve o lafı buraya getirdi sonuçta ben yazarken bir anda lafı buraya getireceğini açık olacağını çok beklemedim ama o direk söylememi istedi bende söyledim önümüzdeki maçlara bakacağız diyelim kendi isterse bir şeyler olur artık ben peşinden gitmem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2023, 21:36:39 »
 bende uyucaktım aslında yazısını okuyunca film bitmiş dedim.sanki zamanlama hatası yaptın buna daha once yurucektin.ben artizlik yapanları sallamıom kendisi o zaman geliyorlar sallamıom yapışıyorlar.kovalatabilirde kendini tabi gozuken istemiyor hiç anlamazsın karı kız milletii sağ gosterir sol vurur.ben bişi gordum harbi isteyen istemez yapıyor istemeyen aşık rollerini oynuyor hatunlarda.benim iş bunun tam tersi resmen ağır yuruyor bana ama kıllanıyorum kabul edemiyorum.serbest bırak peşinden koşturma derdindeyse yurucektir sana istemiyorsa kızmı yok dunyada.bu seni saf temiz bu işlerden anlamaz goruyor.bak açık kapıda var inceden subimina mesaj var not ortalaman 4 ben sana sorarım diyor.sever bunlar arkadas takılıp karsı tarafa egosunu tatmin ettirmeyi.vede arada gulmeler var dediğim gibi gorunen istemiyor ama genctik red yedik karılar geldi seni reddettiğim zamanlar seni deli gibi seviyordum dedi seneler sonra ee ne red ettin o zaman be.karısık işler serbest bırak hiç ama hiç sallama.gelirse istiyordur.zaman gosterir olmuyorsa bak hayatına gencli bir kere geliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2023, 00:02:15 »
bu tarz konulara girmeyin buluşalım dolaşalım diyin kısaca hiç bir sey böyle başlamaz..
önce çağır bir yemek ye kahve iç bir kaç kere yapış yakasına güldür eğlendir böyle olmaz bu işler bunlar konuşulmaz yaşanır hadi yaptın madem kız

tipik salaga yatan kız modeli

biriyle konuşurken sana yazacağım ama yanlış anlama rahatsız edersem söyle gibi cümleler kurmayın
lafı dolandırmayın net olun

sen  lafı dolandırdıkça ve rahatsız olma gibi kelimeler söyledikçe karşınızdaki psikolojik olarak sizi güçsüz görür sonra sana
saçmalar .... bunu yapmazsan.... problem olmaz... şu olmaz ... gibi gibi..

net olacaksın laf dolandırmayacaksın kendine güveneceksin rahatsız olursan da ol  diyeceksin durum bu diyeceksin okey...

kısaca erkek gibi davranacaksın :)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2023, 00:21:36 »
 dısarda yapcaktın ciddiyeti gozlerine bakıp ciddi olduğunu gosterip.dısarda cekincen sanaldan yazcan kızlar gelmez bole şeye
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram