Gönderen Konu: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım  (Okunma sayısı 943 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım
« Yanıtla #30 : 16 Şubat 2023, 18:18:08 »
Yazmayım dedim 2-3 kere yazdım yazdım sildim ama görmezden gelmek bile canımı acıttığı için yazmak istedim.

“Ateş düştüğü yeri yakar” doğru ama dilekolay 100.000 i aşkın kişinin yaşamını yitirdiği, beton bloklar altında ezilerek vefat ettiği, ölü bedenlerinin dahi bulunamadığı iş makineleri ile molozlarla beraber bertaraf edildiği “yüzyılın felaketi” diye isimlendireceğimiz bir ACIMIZ var. Üstelik benim vatanımın evlatları , anneleri, bebekleri  bu felaketi yaşayan insanlar. Bu felaketi yaşan insanlar ya sevdiklerimiz yada sevdiklerimizin sevdikleri.. Acımız çok taze …

Ne oldu da bu Z kuşağı (hiç sevmediğim bir söylem bu ama) bu kadar duyarsız duygusuz oldu. 1 hafta oldu daha açtığın konuya bak güzel kardeşim. Nasıl bu kadar bencilleştiniz , el kadar bebeler -3 derecede çadırlarda kimsesiz kalmışken , analar ağlarken bu nasıl bir ruh halidir ki böyle bir konu açarsın.

Hayat devam ediyor eywalla ama kardeşlerimiz oradayken   “biz yediğimizden içtiğimizden utanıyor iken “  binlerce kişiye ulaşabilen böyle bir mecrada “manitam bana yüz vermedi” diye konu mu açılır?

Amacım seni rencide etmek vs. Değil sakın yanlış anlama güzel kardeşim . Sadece “Z kuşağı” diye hitap ettiğimiz kafası zehir gibi çalışan gelecek nesillerimizin ahlaki anlamda nasılda asimile edildiği konusunda farkındalık oluşturmak. Gençler kendinize gelin biraz em azından şu en enkazlar kalksın  insanlar bebeklerinin çocuklarının anne-bacılarının cesette olsa bedenlerine ulaşsında sonra devam edersiniz büyük sorunlarınızı  sosyal mecralarda paylaşmalara..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 16 Şubat 2023, 19:03:10 »
 bu hareketi bekliyordum yardımsever birine benzion yardıma gitmiştir ve bunu ispatlar dedim hepimiz bıurdaki sokaktaki herkes maddi manevi heryeri yaptık kutu tasıdık şu bu.sloocerde senin yardımsever olduğunu anlamıştır gün zorluk gunu demek istedi.tabi şu bu derken yaza hepsi unutulur cıstak cıstak olur ortamlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sanslıkel34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Şubat 2023, 21:53:51 »
bir yanımız kan ağlıyor bir yanımızda hayat mücadelesin de anonim21 normal durum bence bir sorun yok kardeşim her şeyi bu acıyla birleştirmek de doğru değil
içi sızlamayan insan olmaz zaten.. hayat devam ediyor yapacak bir şey yok Allah kalanları korusun

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 17 Şubat 2023, 18:42:31 »
Genç adam, “sınıf arkadaşıyız sonuçta” cümlesi her şeyi anlatıyor.

Facebook Twitter Instagram