Gönderen Konu: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım  (Okunma sayısı 938 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadaş reddetmiş değil mi kendimi kandırmışım
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2023, 00:45:50 »
bende uyucaktım aslında yazısını okuyunca film bitmiş dedim.sanki zamanlama hatası yaptın buna daha once yurucektin.ben artizlik yapanları sallamıom kendisi o zaman geliyorlar sallamıom yapışıyorlar.kovalatabilirde kendini tabi gozuken istemiyor hiç anlamazsın karı kız milletii sağ gosterir sol vurur.ben bişi gordum harbi isteyen istemez yapıyor istemeyen aşık rollerini oynuyor hatunlarda.benim iş bunun tam tersi resmen ağır yuruyor bana ama kıllanıyorum kabul edemiyorum.serbest bırak peşinden koşturma derdindeyse yurucektir sana istemiyorsa kızmı yok dunyada.bu seni saf temiz bu işlerden anlamaz goruyor.bak açık kapıda var inceden subimina mesaj var not ortalaman 4 ben sana sorarım diyor.sever bunlar arkadas takılıp karsı tarafa egosunu tatmin ettirmeyi.vede arada gulmeler var dediğim gibi gorunen istemiyor ama genctik red yedik karılar geldi seni reddettiğim zamanlar seni deli gibi seviyordum dedi seneler sonra ee ne red ettin o zaman be.karısık işler serbest bırak hiç ama hiç sallama.gelirse istiyordur.zaman gosterir olmuyorsa bak hayatına gencli bir kere geliyor
ben zaten kızı saldım eğer olursa o bana yaklaşır ben gitmem peşinden bu reddedilme öz guvenimi arttırdı ve bu hayatta kendimi sevmeliyim ve mutlu olmalıyım hayat kısa ama daha sürprizler önümüze çıkaracak diye düşünüyorum

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2023, 00:54:24 »
bu tarz konulara girmeyin buluşalım dolaşalım diyin kısaca hiç bir sey böyle başlamaz..
önce çağır bir yemek ye kahve iç bir kaç kere yapış yakasına güldür eğlendir böyle olmaz bu işler bunlar konuşulmaz yaşanır hadi yaptın madem kız

tipik salaga yatan kız modeli

biriyle konuşurken sana yazacağım ama yanlış anlama rahatsız edersem söyle gibi cümleler kurmayın
lafı dolandırmayın net olun

sen  lafı dolandırdıkça ve rahatsız olma gibi kelimeler söyledikçe karşınızdaki psikolojik olarak sizi güçsüz görür sonra sana
saçmalar .... bunu yapmazsan.... problem olmaz... şu olmaz ... gibi gibi..

net olacaksın laf dolandırmayacaksın kendine güveneceksin rahatsız olursan da ol  diyeceksin durum bu diyeceksin okey...

kısaca erkek gibi davranacaksın :)
hintell abi haklısın benimde amacım zaten üni açılınca ben kızı yemek yemeye ya da bir seyler içmeye cagiracaktim fakat üni kapanınca bende hayat kısa dedim yazdım ama sadece tanışmak için yazdım ve daha sonra ilerletiriz diye düşündüm fakat o konuyu çok hızlı ilerletti konuşmak istemedi sanki
Hitap sekline gelecek olursam evet biraz fazla kendimi küçük göstererek yazmışım kıza fakat bu benim karşı cinse kaba davranmamak için yazma şeklim aslında ama haklı olduğun taraf ben kendimi ezik göstermeden yazmalıyım onu yuceltmeden kendimi ezdirmeden yazmalıyım bu kızdan hoşlanmıştım ama onun konuşma tarzı ergen gibiydi ben böyle konuşmazdım

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2023, 03:34:36 »
Birde arkadaşlar ben bu kıza yazdıktan sonra 2 defa profil fotosunu değiştirdi profildeki 🔒kalbi kitli anlamina gelen emojiyi kaldırdı sizce bu kibir zehirlenmesi mıdır? Haftalardır takiplesiriz hiç foto vs.degistirmez dokunmazdı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Şubat 2023, 03:44:33 »
Birde arkadaşlar ben bu kıza yazdıktan sonra 2 defa profil fotosunu değiştirdi profildeki 🔒kalbi kitli anlamina gelen emojiyi kaldırdı sizce bu kibir zehirlenmesi mıdır? Haftalardır takiplesiriz hiç foto vs.degistirmez dokunmazdı

nereden bılıyorsun sadece seninle konuştuğunu :) her şeyi üzerine alınma
Global Moderator

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2023, 07:37:26 »
Off abi aşırı cringe. Z kuşağı erkeklere acıyorum kızların egolarını tatmin etmek zorundalar yani bu onların görevi bu yüzden dünyaya gelmiş gibiler.
Op gider Ahmet gelir gider Mehmetler gelir felan yazık

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2023, 11:18:29 »
 aklımda olan şuydu sana koş peşimden yapıcak diye sezinlemiştim.sende benim yaptığım hatayı yapıyorsun.once bakmış gulmuş orda bende gitmiom sonra adım atıon karı yemiş ilk once golu karı milleti ne yapar ne eder uste çıkar 1 0 yenik duruma dusmuş sallamışın şimdi maçı 2 1 yapmadan seninle baslamaz.istemiyorsada salla gitsin.ben bu işlerde her olumlu hareketi hayra her olumsuz hareketi şerre yormam.gercek isteyen hatun gurur yapar gizlemeye calısıyor mesela bilimsel olarak bile hatunlar erkeği beğendiğinde genelde o bakmazken bakarmış.çok gorduk defol git deyip sonra duygularımdan nazımdan anla diyeni çok  gorduk senin için olurum aşkım deyp en ufak menfaate satanı.
 ben profil falan resim falan internetten sosyal medyadan anlamam sevmem.kalbi kilitliyi kaldırış gel diyor sana yazıyorsa anladığım kadarınla gidersin ustun aa ne ustune alıon der sonra sallamazsın gelir sana duygularımdan anlamıon nazlanıom der.yada olumsuz ihtimal baskası varmış gibi gosterir.bu basımdan gitsin diye yada kıskandırır.bir abi demişti hiçte sevmem kendini bak oğlum hatunlar bir ömür kıskandırır demişti harbiden oyle yapıyorlar.lamı cimi yok bastan istiyordu.sonra akıl karıstırıo sanki.ama aklımdaki hamleyi yapmış.sen varya bunu bir kıskandırsan kapında yatıp kalkma ihtimali var.
 yas 43 acıdık hadi onun yaptıklarını yapmayalım dedik onlar bize en zor gunlerimizde acımadı.duygusal olma olmuyorsa salla baktın açık yakaladın kendine bağla onu hiç acıma o zaman nasıl kıymetli olcan.
 şimdi istiom istemiom demesini salla.cam aç ona yada buluş.beden dilie gore hareket et.o yalan solemez.buyuyen gozbebekleri kalkan kaşlar der beden dili ben bunu sokaklarda gordum beden dilini ezberlemesem gene bunu solerdim zaten oyleymiş aklın yolu bir goren goz yalan solemez.gozbebekleri buyuyorsa sana bakarken ilgisi vardır.aptallaşıyorlar birde beğeninde kıpır kıpır oluyorlar.yuz yuze gel reel veya sanal 9 numaralı bakıslarınla ona bak hepten belli etme baktığını sakın abaza gibi hucumda cekme hemen nefret ederler normalce bak.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2023, 11:30:43 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 16 Şubat 2023, 11:52:28 »
nereden bılıyorsun sadece seninle konuştuğunu :) her şeyi üzerine alınma
haklısın abi ben bıraktım zaten çok önemli değil bazen bizimde birakabilmemiz gerekir

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2023, 11:53:39 »
Off abi aşırı cringe. Z kuşağı erkeklere acıyorum kızların egolarını tatmin etmek zorundalar yani bu onların görevi bu yüzden dünyaya gelmiş gibiler.
Op gider Ahmet gelir gider Mehmetler gelir felan yazık
abi cidden haklısın zaten ben kızla konuşurken hoşlanıyordum konuştukça soğudum com çocukça bir tavrı vardı

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 16 Şubat 2023, 11:58:59 »
aklımda olan şuydu sana koş peşimden yapıcak diye sezinlemiştim.sende benim yaptığım hatayı yapıyorsun.once bakmış gulmuş orda bende gitmiom sonra adım atıon karı yemiş ilk once golu karı milleti ne yapar ne eder uste çıkar 1 0 yenik duruma dusmuş sallamışın şimdi maçı 2 1 yapmadan seninle baslamaz.istemiyorsada salla gitsin.ben bu işlerde her olumlu hareketi hayra her olumsuz hareketi şerre yormam.gercek isteyen hatun gurur yapar gizlemeye calısıyor mesela bilimsel olarak bile hatunlar erkeği beğendiğinde genelde o bakmazken bakarmış.çok gorduk defol git deyip sonra duygularımdan nazımdan anla diyeni çok  gorduk senin için olurum aşkım deyp en ufak menfaate satanı.
 ben profil falan resim falan internetten sosyal medyadan anlamam sevmem.kalbi kilitliyi kaldırış gel diyor sana yazıyorsa anladığım kadarınla gidersin ustun aa ne ustune alıon der sonra sallamazsın gelir sana duygularımdan anlamıon nazlanıom der.yada olumsuz ihtimal baskası varmış gibi gosterir.bu basımdan gitsin diye yada kıskandırır.bir abi demişti hiçte sevmem kendini bak oğlum hatunlar bir ömür kıskandırır demişti harbiden oyle yapıyorlar.lamı cimi yok bastan istiyordu.sonra akıl karıstırıo sanki.ama aklımdaki hamleyi yapmış.sen varya bunu bir kıskandırsan kapında yatıp kalkma ihtimali var.
 yas 43 acıdık hadi onun yaptıklarını yapmayalım dedik onlar bize en zor gunlerimizde acımadı.duygusal olma olmuyorsa salla baktın açık yakaladın kendine bağla onu hiç acıma o zaman nasıl kıymetli olcan.
 şimdi istiom istemiom demesini salla.cam aç ona yada buluş.beden dilie gore hareket et.o yalan solemez.buyuyen gozbebekleri kalkan kaşlar der beden dili ben bunu sokaklarda gordum beden dilini ezberlemesem gene bunu solerdim zaten oyleymiş aklın yolu bir goren goz yalan solemez.gozbebekleri buyuyorsa sana bakarken ilgisi vardır.aptallaşıyorlar birde beğeninde kıpır kıpır oluyorlar.yuz yuze gel reel veya sanal 9 numaralı bakıslarınla ona bak hepten belli etme baktığını sakın abaza gibi hucumda cekme hemen nefret ederler normalce bak.
abi teşekkür ederim önemsediğın için ama ben bu kızı saldım bana önemli bir şey olur mesaj atarım felan yazmıştı o yazarsa dönerim bundan sonra çokta umrumda değil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Şubat 2023, 12:17:38 »
 sal gitsin istiosa bulur uzakta dolaylı yoldan gozukme yapabilir kendini haıtırlatır falan bir bahane ile.anlık adım atmıoz zamanında sonra boyle oluyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Şubat 2023, 14:47:52 »
Yazmayım dedim 2-3 kere yazdım yazdım sildim ama görmezden gelmek bile canımı acıttığı için yazmak istedim.

“Ateş düştüğü yeri yakar” doğru ama dilekolay 100.000 i aşkın kişinin yaşamını yitirdiği, beton bloklar altında ezilerek vefat ettiği, ölü bedenlerinin dahi bulunamadığı iş makineleri ile molozlarla beraber bertaraf edildiği “yüzyılın felaketi” diye isimlendireceğimiz bir ACIMIZ var. Üstelik benim vatanımın evlatları , anneleri, bebekleri  bu felaketi yaşayan insanlar. Bu felaketi yaşan insanlar ya sevdiklerimiz yada sevdiklerimizin sevdikleri.. Acımız çok taze …

Ne oldu da bu Z kuşağı (hiç sevmediğim bir söylem bu ama) bu kadar duyarsız duygusuz oldu. 1 hafta oldu daha açtığın konuya bak güzel kardeşim. Nasıl bu kadar bencilleştiniz , el kadar bebeler -3 derecede çadırlarda kimsesiz kalmışken , analar ağlarken bu nasıl bir ruh halidir ki böyle bir konu açarsın.

Hayat devam ediyor eywalla ama kardeşlerimiz oradayken   “biz yediğimizden içtiğimizden utanıyor iken “  binlerce kişiye ulaşabilen böyle bir mecrada “manitam bana yüz vermedi” diye konu mu açılır?

Amacım seni rencide etmek vs. Değil sakın yanlış anlama güzel kardeşim . Sadece “Z kuşağı” diye hitap ettiğimiz kafası zehir gibi çalışan gelecek nesillerimizin ahlaki anlamda nasılda asimile edildiği konusunda farkındalık oluşturmak. Gençler kendinize gelin biraz em azından şu en enkazlar kalksın  insanlar bebeklerinin çocuklarının anne-bacılarının cesette olsa bedenlerine ulaşsında sonra devam edersiniz büyük sorunlarınızı  sosyal mecralarda paylaşmalara..

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 16 Şubat 2023, 16:04:02 »
Kardeşim ah kardeşim :) Daha önemli bir şey olursa yaz dediği anda bitirecektin muhabbeti. Kız seni ezik olarak görüyor. Muhtemelen sınıfın çalışkan sessiz çekingen çocukları olur onlardan birisin. Bir de sınıfın piçleri olur 4-5 kişi takılırlar amfide fakülte önünde ortamları vardır vs. Bu sevgili düşünmüyorum diyen kız o sınıfın piclerinden birine deli gibi mesaj atıyordur emin ol. Kadınların söylediği şeylere asla inanma. Kendini değiştir. Ve en önemli kural NEXT yapmayı öğren. En ufak ego sezdiğinde allah selamet versin diyip uza o kızdan….

probably-kel

• Jr. Member
  • **
  • Ah Sh*t, Here We Go Again
« Yanıtla #27 : 16 Şubat 2023, 16:57:42 »
kızın o ilk 3 mesajından sonra durmalıydın bence
.
Vive la patrie, vive la nation, vive la liberte!

Ennio Morricone - L'estasi dell'Oro
.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Şubat 2023, 18:07:54 »
Yazmayım dedim 2-3 kere yazdım yazdım sildim ama görmezden gelmek bile canımı acıttığı için yazmak istedim.

“Ateş düştüğü yeri yakar” doğru ama dilekolay 100.000 i aşkın kişinin yaşamını yitirdiği, beton bloklar altında ezilerek vefat ettiği, ölü bedenlerinin dahi bulunamadığı iş makineleri ile molozlarla beraber bertaraf edildiği “yüzyılın felaketi” diye isimlendireceğimiz bir ACIMIZ var. Üstelik benim vatanımın evlatları , anneleri, bebekleri  bu felaketi yaşayan insanlar. Bu felaketi yaşan insanlar ya sevdiklerimiz yada sevdiklerimizin sevdikleri.. Acımız çok taze …

Ne oldu da bu Z kuşağı (hiç sevmediğim bir söylem bu ama) bu kadar duyarsız duygusuz oldu. 1 hafta oldu daha açtığın konuya bak güzel kardeşim. Nasıl bu kadar bencilleştiniz , el kadar bebeler -3 derecede çadırlarda kimsesiz kalmışken , analar ağlarken bu nasıl bir ruh halidir ki böyle bir konu açarsın.

Hayat devam ediyor eywalla ama kardeşlerimiz oradayken   “biz yediğimizden içtiğimizden utanıyor iken “  binlerce kişiye ulaşabilen böyle bir mecrada “manitam bana yüz vermedi” diye konu mu açılır?

Amacım seni rencide etmek vs. Değil sakın yanlış anlama güzel kardeşim . Sadece “Z kuşağı” diye hitap ettiğimiz kafası zehir gibi çalışan gelecek nesillerimizin ahlaki anlamda nasılda asimile edildiği konusunda farkındalık oluşturmak. Gençler kendinize gelin biraz em azından şu en enkazlar kalksın  insanlar bebeklerinin çocuklarının anne-bacılarının cesette olsa bedenlerine ulaşsında sonra devam edersiniz büyük sorunlarınızı  sosyal mecralarda paylaşmalara..
abi gerçekten haklısın senden ve herkesten özür diliyorum bunu yazımın basinda da belirttim emin ol duygusuz değilim bunu da bil ben ilk on gün gerçekten çok acı duydum yazıyı yazdıktan sonra da bu acıyı duydum ağladım üzüldüm acı hissetim soğuk demekten utandım ama depremden sonra bazı şeyler için geç kalmamalıyım dedim çünkü 4 ay aşık oldugum kıza yazmaliyim dedim üni kapaninca yazacam dedim bunu yaptım olmadı sildim attım ben sana hak veriyorum bu yazında ama sen bana duygusuz bencil utanmaz empati yapamayan diyorsun yine de haklısın ama kırmak istemiyorum diyip daha çok kırıyorsun.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Şubat 2023, 18:10:32 »

ilk günden beri o insanlara yardımcı olmak için çok uğraştım sonra elden bir şey gelmedi sadece maddi destekten başka

Facebook Twitter Instagram