Gönderen Konu: ince kalibreli tekli greftler hakkında  (Okunma sayısı 259 defa)

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
ince kalibreli tekli greftler hakkında
« : 15 Şubat 2023, 00:07:21 »
2. saç ekimimde doğallık için saç çizgime ince kalibreli tekli greftler eklettim, sizce kabuk dökümü öncesi onları fark etmek mümkün  mü? Yoksa anlayabilmek için uzamalarını beklemek mi lazım? Minik minik ince kabuk izlerinden anlaşılıyor gibi geliyor bana.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Ynt: ince kalibreli tekli greftler hakkında
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2023, 00:36:22 »
Önceki saç çizgimde çoklu greftler olduğundan doğal durmuyordu, 2. saç ekimini bu yüzden yaptırdım. Çizgiyi biraz düşürüp öne teklileri ekletip görüntüyü yumuşattık. Daha önce ön çizgisini düzelttiren yabancı birine sordum, bu tasarımla daha iyi sonuç alacaksın dedi:

"The design of this hairline is much heather, you can see the “saw toothed” design where the surgeon has feathered. I think this will give you much better results!"

Bu aralar tekli greftlere kafayı taktığım için, bir de size sorup emin olayım dedim. :D

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2023, 16:51:48 »
önlere tekli greft kullanılır zaten çoklu kullanılmaz ama ekim merkezin bunu nasıl bir sırayla ,dağılımla ve açıyla ekti onu kabuk dökümü sonrası az çok görebiliriz şu görüntüden yorum yapmak imkansız.

Sanslıkel34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2023, 21:33:29 »
saç ekim konunuzda paylaşmanız gerek her seferinde forum modları uyarıda bulunuyor konunuz var hocam neden ayrı bır konuda paylaşım yapıp  soru soruyorsunuz ?

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2023, 23:00:25 »
saç ekim konunuzda paylaşmanız gerek her seferinde forum modları uyarıda bulunuyor konunuz var hocam neden ayrı bır konuda paylaşım yapıp  soru soruyorsunuz ?

birader konu açmanın sana bir maliyeti mi var? sen kendi işine bak  :) saç ekim sürecine bile girmemişsin hiçbir tecrüben olmamış tek konun bile yok havadan öyle akıl veriyorsun. forumu asıl böyle konular canlı tutar, burada açılan başlık google arama sonuçlarında da çıkacağı için, buradaki cevaplardan diğer kişiler de faydalanır. bunlar ayrı tartışılması gereken konular. forumda birçok kişinin ön çizgisinde çoklu greft var, insanların bilgilenmesi için böyle konular ayrı olarak da tartışılmalı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2023, 15:42:19 »
2. saç ekimimde doğallık için saç çizgime ince kalibreli tekli greftler eklettim, sizce kabuk dökümü öncesi onları fark etmek mümkün  mü? Yoksa anlayabilmek için uzamalarını beklemek mi lazım? Minik minik ince kabuk izlerinden anlaşılıyor gibi geliyor bana.

kabuk sonrası fark edersin onları tekli ve çoklu greft olarak
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram