Dostum merhaba, ekiminiz hayirli olsun, guzel duruyor, umarim guzel de neticelenir.
Konuyu detayli okudum. Yalniz su kismi anlamadim. Yaklasik bir 10 senelik surecten, hemen hemen bircok yerden ve neden elediginizden bahsetmissiniz, ve forumdaki ekimlerden cok faydalandiginizi belirtmissiniz.
Ekim yaptirdiginiz yeri ilk defa duydum, forumda da arama yaptim, herhangi bir ornegini de gormedim. Sizi orda yaptirmaya iten ne oldu. Beyza & Osman ciftininin konustugunuzda cok iddiali olmasi degildir sanirim sadece, heryeri neden elediginizi niye yazmissiniz ama burayi tam olarak neden sectiginizi yazmamissiniz.
Tekrardan ekiminiz hayirli olsun.
Merhaba...
Teşekkür ederim ve seve seve cevap vereyim,
Bu karar bütçe, zaman ve psikoloji işi bu kadar. Ama hoca dışında bir operasyon olacaksa ekip veya takım ÖNEMLİ! Ve her bütçe çalışmasında Tr Saç Borsası dengesizleşti ve yarışa girildi. Artık isime yaptırmak hayal oldu...( bütçesi olan yapar bu kadar )
Gelelim bize bu zaman zarfında eskiden öncesi - sonrası fotoğraflarına bakarak yorumluyordum.
Artık öncesi - sonrası fotoğraflardan daha çok ilk işim operasyondan yeni çıkmış bir hastanın ilk donör ve ekim yapılan bölgesini incelemek oldu... Arkadaşlar çevremde kardeşim ve dostlarım dahil ekim gerçekleştirdi ve bakımlarını ben yaptım. 12 ay sonraki fotoğrafa değil daha çok uygulama sonrası ve son 15 günü içeren çalışmaları inceledim. Koray hocanın tekniğinden sonra iş beğenmek inanın çok zor. Ve üstüne bu forum bulunmaz nimet size sonsuz analiz veriyor...
Bütçe sınırımdan dolayı dr veya merkez yerine daha çok
elini en iyi kullanan ekip ve ekip şeflerini araştırdım. ( sanatla uğraşanlar iyi bilir el terbiyesi dediğimiz bir terim vardır ) Dr. haricinde buradaki en önemli detay ekibin teknik konuda tecrübeli olması. Operasyonu yapan kişiler her teknik için ayrı ayrı eğitim, tecrübe ve zaman harcıyorlar. Her tekniğin ayrı ayrı zorluğu var...
Belli bir birikim ve datadan sonra gittiğiniz yerde bir hasta veya geçmişe ait çalışmaları inceldiğinizde artık ekimdeki kaliteyi görünce karar veriyorsunuz. Ve muhattap olduğunuz kalite önemli... Hizmet alacaksan sana o hizmeti ve hassasiyeti gösterecekler. Beyza & Osman çiftini bu yüzden tercih ettim ve dürüst olmaları +1...
Lafın kısası butik ve temiz çalışıyorlar reklam fazla yok, laf cambazlığı yok sadece iş var.Osman bey genelde isviçre ve antalya'da 2 ülkede hastası var.
Zaten süreci hep beraber göreceğiz
Ekstra: Donör kalitesi, genetik, psikoloji, beslenme, hayat standartları eğer uygun değilse ilk önce lütfen kendinizi hazırlayın