Gönderen Konu: bireysel olarak konu açılması yerine ekim yapılan yerlerin alt sayfasında açılma  (Okunma sayısı 4418 defa)

s.gunaydin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
forum yöneticileri kolay gelsin . saç ekim sonuçlarını açıklayan arkadaşlar bireysel olarak konularını ekim yapılan yerlerin altında sayfalarında konu açılsa araştırma yapan bizler için daha yararlı olmazmı . bu şekil ekim yerlerindeki karşılaştırmayı yapmak çok karışık oluyor. saygılarımla.

örneğin ana sayfa saç ekim sonuçları
alt sayfa koray erdoğana ekim yaptıranlar
alt sayfa esma serkan bey ekim yaptıranlar v.benzeri gibi
isimler örnektir reklam olarak anlaşılmasın.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkesin süreci farklı dostum yaklaşık 1 sene paylaşım yapılıyor. Ayrı ayrı olması daha doğru bence.

s.gunaydin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkesin süreci farklı dostum yaklaşık 1 sene paylaşım yapılıyor. Ayrı ayrı olması daha doğru bence.

muhakkak süreçler farklı o süreçleri oradanda takip edebiliriz. sadece saç ekim sonuçlarının altında ekim yerlerine alt sayfa açılacak. buda aynı ekim yerine ait ekim sonuçlarını takip etmemize ve diğer yerler ile daha iyi kıyaslama yapmamıza yardımcı olur diye düşünüyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dogru olmaz , site otomatik olarak en guncelden en eskiye seklinde siralamayi yapiyorki, kullanicilarda bu sekilde sureci gun gun inceleme firsati buluyor.
dedigini uzere olsa en guncel konuyu gorebilmek icin once ekimcinin dosyasini acacak , oradan hastaninkini...
opsiyonel olarak bir sekme ile konulari ekim merkezlerine gore gruplama opsiyonu mantikli ama surekli bu sekilde gosterim sitenin takibi acisindan olumsuz bence

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel olabilir aslında. Zaten güncel konular bulunduğu başlığın en üstünde geliyor. Ayrıca "Yeni gönderilen İletileri Göster" (Benim en çok kullandığım) bahsedilen kaygının önüne geçebilir. Lakin teknik olarak mevcut forum altyapısı buna uygun tasarlanmamış ise pek mümkün olmayabilir.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence mantıklı. ..
Yapilabilirligi nedir ne değildir bilemem yazilimci değilim doğru sistemle ise yarayabilir.
Ben x doktor hakkında örneklere bakmak istediğim zaman arama kısmına  misal "ibni sina " yaziyodum  Ama her zaman bu doktora ait ekimler önüme çıkmıyor çünkü fakli başlıkla ya da eksik yazılmış olabiliyor.iyi kötü doktorun tüm ekimleri tek sayfada toplanabilir

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
Bence de gayet mantikli bir fikir. Zaten X doktorunun bolumunde yeni konular otomatikman yukariya çıkar . Yine de yeni konular üst bolgede yer almış olur. Ama bu uygulanirsa bile simdiki genel görünüm kaldirilmamlidir. Yoksa yeni konular takip etmek zorlasir
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bız bu onerılerı her gün düşünüyoruz  ama. İnsanlar sadece ilgilendikleri doktorların ekımlerıne degıl bütün bir sekılde her konuyu görebılmesını ıstıyoruz.
Global Moderator

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bız bu onerılerı her gün düşünüyoruz  ama. İnsanlar sadece ilgilendikleri doktorların ekımlerıne degıl bütün bir sekılde her konuyu görebılmesını ıstıyoruz.
Tek.başlık altında olsa doktorun eski ekimlerine ulaşması daha hızlı olur.
Tek başlık altında olması  tüm ekimlere olan ilgiyi arttırır gibi geliyor hem daha derli toplu durur

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu tarz oneriyi 1 2 kere yazdım sadece yoorumsuz bir foto albimü olsa oncesi sonrası 3  5 foto ve sonragene yorumlar  şimdiki aynı yerden devam etse orayada bir kaç foto konularak sanki daha gereckci oolur
saçları ekmeydi dersin

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu tarz oneriyi 1 2 kere yazdım sadece yoorumsuz bir foto albimü olsa oncesi sonrası 3  5 foto ve sonragene yorumlar  şimdiki aynı yerden devam etse orayada bir kaç foto konularak sanki daha gereckci oolur
Söylediğini yanlış anlamdiysam eğer sadece foto olması yanıltıcı olabilir bazı sorunlar fotoğraftan belli olmayabilir böyle oluncada doktorların instagram hesaplarından farklı olmaz

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bence böyle bi forum oldugu için sükredin daha iyilerini siz yapın  o işler böle olsa söyle olsa diye olmuyor.
bi nevi fuegallery.com tarzı bi stie var bellicapelliden alıyolar fotoları mesela. sadece bellicapelli tarzı ileride olabilir forum. üyelerden ekim paylaşımı,doktorlar ekim paylaşımı diye. üyelerdeninde alt forumları dr şu dr bu diye falan filan.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ha sunu da ekliyeyim  daha sonra düşününce bu tarz bi sistem daha zormuş gibi geldi başta mantıklı duruyordu ama fikrim değişti tereddütte kaldım
Ama zaten bu bi r oneriydi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bence böyle bi forum oldugu için sükredin daha iyilerini siz yapın  o işler böle olsa söyle olsa diye olmuyor.
bi nevi fuegallery.com tarzı bi stie var bellicapelliden alıyolar fotoları mesela. sadece bellicapelli tarzı ileride olabilir forum. üyelerden ekim paylaşımı,doktorlar ekim paylaşımı diye. üyelerdeninde alt forumları dr şu dr bu diye falan filan.

şimdi şöyle belirteyim. Bekaplarımızda forumun günlük kopyasından her gün testler yaparak bu fikirleri zaten düşünüp uyguluyoruz. Ama görsel olarak bu kadar rahat  her konu  elinizin altında olmuyor malesef. Ve inanın  bu tarz bır uygulama yaparsak siz de görsel olarak keyif almazzsınız  belkide  bir çok paylaşılan ekimin hiç farkına varamazsınız  yada şuan  ilgilenmediğiniz bir merkezin ekim sayfasına girip yorum yazarsınız ama ayırdığımız zaman açıp bakmassınız bile  çünkü gözünüzün önünde olmaz paylaşımlar  ..  saydığınız  digerr yabancı forumların gösterim sayılarına bakarsan da bizim forumdan çok daha düşük olduğunu görürsünüz bunun nedeni herşeyin ayrı ayrı olması. ve yabancı forumların hepsi doktorlardan ücret alan forumlar  paylaşımlarının çoğu reklam o yüzden ayırmak zorundalar reklam almayan dünya üzerindeki tek forum burası merkezleri ayırsak bu üyelerin değil merkezlerin yada dr lerin  işine gelir. foruma merkez adı kayıt edip o merkezin ekimlerini o kutucuklarda paylaşsak bu o merkezin reklamı olur yabancı siteler bu şekilde para kazanıyor. Bağımsız olması hem bizi merkezler ile muhatap etmiyor hemde resmi yönden problem yaşamamızı engelliyor. istediğiniz gibi bir sistem yaparsak  forum olarak doktor yada merkez ismi girersek örnek; kovan arkadaşımız o konuyu burda açamazdı açsada her istediğini dile getiremezsinyada diğer ona benzer ekimler ve payşımlar kısıtlanırsı çünkü merkez adı altında ekim paylaşımı yaptırsak açılan her konu hastanın değil bizim sorumluluğumuzda olur kısaca forum Özgür ve Tarafsız Paylaşım Platformun dan çıkmış olur ve sizde her konuya her istediğinizi yazamazdınız. siz işin resmi ve hukuki boyutuyla çok ilgilenmediğiniz için yada burda açılan konulardan dolayı kaçtane  tehdit kaç tane avukatın gönderdiği mailleri görmediğiniz için bu durumu anlamanızı beklemiyorum ayrıca çalışmalarımızda devam ediyor daha mantıklı görsel olarak daha basit bir sistem geliştirirsek bunu uygularız tabiki. forumun alt yapısı her türlü değişikliğe müsait ama yapılmayan herşeyin de bir nedeni var umarım bunu size anlatabildim en az 40 kere silip baştan aşşağı inşa ettik forumu yapmayada devam ediyoruz ama biz bunları yaparken her türlü problemi göz önünde bulundurup hem sizlerin daha rahat hareket etmesini hemde bizlerin sorun yaşamamadan forumu yönetmeyi hesaba katarak adım atıyoruz.

« Son Düzenleme: 15 Kasım 2017, 02:07:45 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Katılıyorum

Facebook Twitter Instagram