Gönderen Konu: Şok dökülme  (Okunma sayısı 837 defa)

Sercan Yalçın

• Full Member
Şok dökülme
« : 10 Şubat 2023, 18:39:15 »
Arkadaslar 40 güm oldu bugün şok dökülmem neredeyse bitti 1veya 2 tel sac geliyor bazen yikarken elime fakat kafamda hala baya saç cok az oldu bende şok dökülme acaba ilerleyen zamanlarda daha da artar mi dökülmem bu  bir avantaj midir dezavantaj mi şok dökülmenin az olması

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Şok dökülme
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2023, 20:55:18 »
 az çok olması farketmez.2_6 hafta arası surer.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sercan Yalçın

• Full Member
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2023, 21:49:52 »
Mantik olarak döküldükten sonra geriye cikan sac ne yogunlukta olacak bilinmedigi icin şoktan ne kadar fazla sac kurtulur dökülmezse o kadar iyi bence
  • Ekim Tarihi: 02.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Medeks hair center
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2023, 04:02:34 »
Mantik olarak döküldükten sonra geriye cikan sac ne yogunlukta olacak bilinmedigi icin şoktan ne kadar fazla sac kurtulur dökülmezse o kadar iyi bence

Evet mantıken doğru söylediklerin fakat ben hep forum paylaşımlarında tersini görüyorum az şok dökülme yaşayanların çıkış dönemleri gelince bir türlü istenen patlamayı yapıp yeterli yoğunluk oluşmuyor saçlarında ve çoğu en iyi sonuçlarda tam tersi şok dökülme aşırı olanlardan çıkıyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2023, 22:44:40 »
 az olsun çok olsun iyi sonuc olucaksa olduğunu gordum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram