İlk saç ekimi için İstanbul'a gitmiştim, bu sefer 2. ekimi Antalya'da yaptırdım. Hem yakın tarihli randevu bulduğum için hem de kliniğe gidip gelmesi kolay olsun diye böyle bir karar aldım.
Aslında kafamdaki açıklığa göre ilk ekimde baya bir çıkış oranı yakaladım ama nedense ön bölge bir türlü gelişmedi ve diğer alanlara göre daha seyrek kaldı. İncelemesi için birkaç doktora ön bölgenin fotolarını attım, söylediklerine göre ilk ekimde benim saçlarım yanlış açıyla ekilmiş ve ön çizgide çoklu greftler kullanılmış, o yüzden ön taraf doğal durmuyormuş.
Şimdi bu sorunu çözmek için kulak üstü diye tabir edilen alandaki greftleri kullandım, oradaki saçlar daha ince kalibreli ve ön çizgi için daha uygunmuş, o yüzden bu sefer böyle bir istekte bulundum. İlk saç ekiminde bu konuyla ilgili bir fikrim yoktu ama sonra öğrendim ki bu tekli greftler genelde kulak üstündeki alanda oluyormuş. Bu sefer ön hat için özellikle böyle bir istekte bulundum.
ilk saç ekimi sonucumu bu konudan görebilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29113.0İlk saç ekiminde çıkış oranı iyiydi ama dediğim gibi ön hattım doğal görünmedi, ikinci ekimi bu yüzden yaptırdım. Ön çizgim karşıdan bakınca böyle görünüyordu:
1:
2:
not: 2. fotoda spot ışığın altında olduğum için ve saçları açık bir renge boyattığım için diğer fotoya göre biraz farklı görünebilir.
2. ekim sonrası durumumu aşağıdaki fotolardan görebilirsiniz. Operasyondan yeni çıktım bandajları yarın çıkarttıracağım, konuyu sıcağı sıcağına açıyorum