Gönderen Konu: ARŞİMED HİSAR HASTANESİ 4200 GREFT  (Okunma sayısı 4509 defa)

wehavehair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ARŞİMED HİSAR HASTANESİ 4200 GREFT
« : 10 Şubat 2023, 15:39:51 »
Merhaba,

Yaşım 32, saç dökülmem 22 yaşlarında başlayıp 28 yaşlarımda sona erdi. Daha öncesinde saçımın olmamasını çok dert etmiyordum taa ki kilo alana kadar. 1 sene kadar araştırma yaptım. Bu forum üzerinden de araştırdım. Sürekli bir kararsızlık hali oluştu. En nihayetinde Hisar Hastanesi Arşimed tekniği ile ektrimeye karar verdim.

Tercih etmemde ki sebeplerden bir kaçı, hastane içerisinde olması ekim yapan personellerin en az tecrübelisinin o hastane de 3 yıldan fazla çalışmış olması ve birazda kararsızlıktan çıkma durumu içindi. Daha iyi isim yapmış olanlar var mıdır? Mutlaka vardır.

Ekim günüm 04.02.2023 saat 09.00 gibi başladı. 16:00 gibi bitti.

Ekime önce iğne ile uyuşturma süreci ile başlıyorlar. Zaten o iğnelerden sonra hiç bir ağrı sızı oluşmadı. Uyuşmadan sonra donör bölgeden bir hemşire makine ile açım yapıyor. Diğer hemşire açılan bölgede ki kökleri topluyor. Benim bu süreç 3 saate yakın sürdü.

Sonrasında yemek yedik. Yemekten sonra Tuğba Hanım ekim yapılacak bölgede ki deliklerin açılma işlemini yaptı. Delik açılma işlemi bittikten sonra tekrar aynı hemşireler ekim yapmaya başladılar. Benim ön bölgeden arka bölgeye sık ekim yapılacağını belirttiler.

Ekim kısmı da yaklaşık 3 saat kadar sürdü. Sonrasında bandaj vb. işlemler yapıldı ve hastaneden ayrıldım. 2 Gün sonrasında ilk yıkama yapıldı. Yıkama sonrasında köpük ve sebamed şampuan verildi.

İlaç olarak;

Aksef - Antibiotik
Prednol - Anti Ödem
Xpecia - Vitamin
Ecopirin - Kan sulandırıcı

yazdılar.

Süreçten şahsi olarak memnunum. İşim dolayısı ile yüzümü filtreledim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Düşüncelerinizi beklemekteyim.

wehavehair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARŞİMED HİSAR HASTANESİ 4200 GREFT
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2023, 15:41:15 »
Ekim Öncesi

wehavehair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2023, 15:42:35 »
4. gün akşamı yıkamadan sonra

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2023, 15:44:51 »
alana göre ve donör durumuna göre saç ekimin daha sık yapılabilirdi sıklık bir tık zayıf ön çizgin daha iyi olabilirdi biraz orantısız yapılmış

umarım saç yönlerini düzgün yapabilmişlerdir bu önemli bir durum

hayırlı olsun çok kaliteli bir ekim değil ama umarım ekilenler çıkar

ekim öncesi düzgün açıda bir resminiz olsaydı konuda ön çizginiz nasıl olması gerekirdi yapardım
Global Moderator

Passenger

• Full Member
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2023, 09:58:21 »
Öncelikle hayırlı olsun..sac ekimi reklamlarında hiç dökülme yaşamamış yilmaz vuralı kliniklerine çagirmalarindan ironiyi anlayın.verteks bölgesine spiral bir plastik koyup işte biz kalıtsal doğum özelliklerine göre ekim yapıyoruz demekle olmuyor..sıklık zayıf ve ön çizgi iyi değil..inşallah çıkış oranı yüksek olur abi..geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2023, 18:25:28 Gönderen: Passenger »
  • Ekim Tarihi: 02.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5080
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi konazol şampuan, vicy dercos şampuan

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2023, 18:22:12 »
2 aşamalı bir Ekim düşünülmüş...1.ekim için bence gayet yeterli bir sayı...Sonucun sizi mutlu edeceğini düşünüyorum....2.ekimle de arka bölgelerde karartı oluşur...sakal destekli de olabilir...5.aydan sonra sonucuz az çok belli olmaya başlar ..prp ile desteklerseniz daha da iyi olabilir sonucunuz...

wehavehair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2023, 22:29:15 »
10. gün akşamı yıkamadan sonra çekilen fotoğraflar

1) Bu arada kafam çok fazla yağlanıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim.

2) Felaket derecede özellikle donör bölgede kaşıntı var. Kaşıntı için ne yapabilirm?

3) Normal hayatıma ne zaman dönebilirim. Başımı istediğim gibi yıkama, soğuk sıcak havaya aldırmadan dışarıya çıkma gibi

4) Spora ne zaman başlayabilirim. Özellikle ağırlık kaldırıyorum sporda. Ne kadar süre geçtikten sonra, '' artık tamam ağır spor yapabilirm'' diyebilirim?

5) Şuan xpecia harici bir takviye kullanmıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir vitavmin vb takviye var mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2023, 22:35:29 Gönderen: wehavehair »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2023, 23:50:43 »
1) Bu arada kafam çok fazla yağlanıyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim.

kafana enjekte edilen sıvılardan kaynaklı dışarı atıyor ama ekim öncesi ise bu aşırı yağlanma dht salınımı demek hormon yani proscar durdurur ve 2 ay sonra  medikal şampuan konozol haftada 2 kere

normal hayatına artık dönebilirsin

donörü kaşıma iz kalır dayanamazssan soğuk su ile yıkan

ekimi çok kaliteli bulmadım ama erkilen alanda sağlık açısından bir sorun yok planlama açısından zayıf
kendini geliştirmemiş bir saç ekimci tarafından yapılan bir saç ekimi
umarım senı mutlu eder
Global Moderator

adnan05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2023, 23:57:15 »
Merhaba
Hocam nasıl oldu? Arşimed özellikle saç yönünde baya emin ve iddialı. Bilgi verirsen çok memnun olurum

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2023, 08:42:06 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ön saç çizgisindeki köşeler daha iyi çizilebilirdi. Açıklığınız geniş olduğu için ikinci seans daha gerekecektir. Saçı doğal çıkış yönlerine göre ekme işlemine arşimed tekniği diyorlarsa biraz abartılmış bir isimlendirme olmuş.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

wehavehair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2023, 15:14:23 »
Merhaba

Ne memnun ne değilim. Yani olması gerektiği kadar oldu sanki. Üst alan hiç yoktu. Şimdi biraz var 😂

Yüzümü gizlemek zorundayım fotoğraflar bu 2 hafta içinde çekildi. Detaylı fotoları tatil dönüşü çeker atarım.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2023, 21:05:37 »
Süreç normal seyrinde...bundan sonra cıkıslar artar ..

adnan05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2023, 21:01:28 »
Merhaba
Arşimedten memnun musunuz? Saç yönü nasıl??

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2023, 23:10:53 »
Daha iyi olabilirdi tabiki ama bu da iyi dostum en azından ikinci bir ekim şansın var ve onunla çok daha farklı bir görüntü elde edilebilir.

Nebidrmz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2024, 13:13:20 »
Merhaba, saçın son halini görmemiz mümkün mü?

Facebook Twitter Instagram