Gönderen Konu: 6 aylık avodart kullanımı sonuçları  (Okunma sayısı 4627 defa)

hmt

• Yeni üye
  • *
6 aylık avodart kullanımı sonuçları
« : 09 Şubat 2023, 05:22:27 »
selam Avodarta başlayalı 6 ay oldu ve elle tutulur bir sonuç olmadı. Şakaklarda ilerleme belli aralıklarla çok minimal olsa da devam etti. Şakaklarda açılan bölgelerde bebek saçları oldu ancak saça dönüşür mü bilmiyorum. Dökülme ise 2 günde bir yıkandığımda neredeyse sıfır. 4 ay önceki haline bakıyorum da şakaklar sanırım baya açılmış önceye göre ne diyorsunuz ?

Ek bir soru: Saçlarım uzun ve dökülen saçların neredeyse tamamı çok kısa bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü ?

Yan etki olarak bir şey gördüğümü söyleyemem 6 aydır kullanıyorum hiç yemek yemeden içtiğim 2 gün testis ağrısı olmuştu, birde sanırım libido kaybı var ama normalde de libidosu yüksek biri değildim.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2023, 05:48:57 Gönderen: Meneer Hiena »
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

emekli kel

• Hero Member
Ynt: 6 aylık avodart kullanımı sonuçları
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2023, 07:59:42 »
 kullandığın ilaç dhtyi saçlı deride yuzde 55 baskılar finasterid yuzde 40.ilk resim karanlıkta ölçü olmaz.2 yontem bir 1_hormonu baskılamak şimdi yaptığın gibi 2_saç kokunu besleyip hormona guclu hale getirmek. saçı bir tek damardaki kan besler gerisi faso fiso.damar açıcı minox falan kullanabilirsin şakaklara ondada devamlılık sart ve minox genelde tepede etkili .dermoller uygula ve masaj yap kanla beslensin .kaldıki onler dhtye çok dayanıksız.hele şakaklar ama kotu gorunmuyor saçlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2023, 08:09:21 »
hocam minox 500 lira olmuş ya yurt dışındaki gibi hap olanı da yok. hocam sizce bu saçı koruyabilir miyim şuan 20 yaşındayım saçlarım ince ve çok güçsüz uzunlar şuan ve çalı gibi. ve açılmaya ne diyorsunuz fazla mı sizce

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2023, 11:59:14 »
 şu an iyi ama incelme ve cansızlaşma var.gelecekte ne olur kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğini bilemeyiz şu an iş ortada.stabil duruyor.minoxu one 0.3 falan kullanırsın gunde 1 kere en ucuzundan 200 liraya alır gunde 1 kullanırsın 6 ay giderde onlerde pek etkili değil.önler dhtye dayanıksız o açıdan minoxa bulaşma.masajla dermollerle kanla besle oraları.hersey kodlanmış genetik dokulmeni agresifliğine bakar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2023, 15:49:56 »
Sağol hocam sizce kırılmanın ve cansızlaşmanın önüne geçmek için kısa tutmalı mıyım saçları çünkü kurutma makinasıyla kurulurken bile Bağzen yarıdan kopuyor saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2023, 15:58:28 »
 sen saol hocam .kırılma farklı genetikteki cansızlaşma farklı normal cansızlaşma farklı bizi ilgilendiren genetikte olan matlaşma cansızlaşma incelme.ama genetiktede saçı kısa tutarsan daha avantajdır.iri yarı biri ne kadar beslenir zayıf biri ne kadar beslenir der drlar.çokta sart değil uzunda kullanabilirsin saçını.ama normal cansızlaşma kırılma dersen ondan anlamam.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2023, 12:06:52 »
Şimdi hocam kırılma ve cansızlaşmayı bir ölçüt olarak almayın derim eski saçlarınızın altından haliyle yeni saçlar çıkıyor dolayısıyla belirli bir zaman diliminden sonra hele heleki bu süreçte saçlarınızı mutlaka iyice kısaltın derim yeni çıkan saçlarınızdaki farklılığı sertliği ve canlılaşmayı kesinlikle hissedeceksiniz bunu nerden mi biliyorum 8 aydır dutasteriddeyim ve şükür ki bir sıkıntıda yaşamadım saçlarımı 3 defa iyice kısalttım ve her kısaltmış olduğumda daha da canlı ve kendine gelmiş gür sert hacimli saçlarla karşılaştım bunu denemelisiniz bana hak vereceksiniz.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2023, 15:23:43 »
Şimdi hocam kırılma ve cansızlaşmayı bir ölçüt olarak almayın derim eski saçlarınızın altından haliyle yeni saçlar çıkıyor dolayısıyla belirli bir zaman diliminden sonra hele heleki bu süreçte saçlarınızı mutlaka iyice kısaltın derim yeni çıkan saçlarınızdaki farklılığı sertliği ve canlılaşmayı kesinlikle hissedeceksiniz bunu nerden mi biliyorum 8 aydır dutasteriddeyim ve şükür ki bir sıkıntıda yaşamadım saçlarımı 3 defa iyice kısalttım ve her kısaltmış olduğumda daha da canlı ve kendine gelmiş gür sert hacimli saçlarla karşılaştım bunu denemelisiniz bana hak vereceksiniz.

Sağol hocam dediğini yapacağım. peki saçın durumuna ne diyorsun redditte 6 ayın çok az olduğunu iyi sonuçlar için 1 yıl dan fazla devam edin demişlerdi. birde hocam   ROACCUTANE nın saç döktüğü doğru mu

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 12 Şubat 2023, 20:43:05 »
Dediğimi kesinlikle yapmalısın bir an önce bunun dışında DHT blockerlardaki sonuçlar için kesinlikle 1 yıldan önceki sonuçların erken olduğunu düşünüyorum hatta 12 ayı geçtim 15-16. aylar devamında 18. aylarda bile 12. aya göre deli farklı sonuçlar alan insanlar var bak kardeşim ben 7. ayımı bitirip 8. ayına giren birisi olarak söylüyorum benim 5. ve 6. aylarımla şimdi ki halim arasında bile fark var gerçekten yani saçı kısaltınca anlıyorsun o dipten yeni çıkan saçların uzunluğunu da saçtaki açıklığın ne kadar azaldığını da yeni çıkan saçların ne kadar daha kalın çıktığını da bunların hepsini anlıyorsun tabi ben Dutasteridin yanına saç için AGA E TABLET takviyesi de alıyorum ki bu piyasadaki en iyi ürünlerden biri bu biraz pahalıdır fakat gerçekten de saçımdaki gelişimi ana hatlarıyla gösteren ilaçlardan birisi de gelelim diğer sorularına roaccutane kullanmadan önce internetteki yorumlar ve insanların yorumları sağ olsun kafamda şüphe oluşturdu ve tam 5 ay beni oyaladı şu an hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım saçımı dökmedi başlangıçta ve orta süreçlerde dökmüş ve kurumuş gibi gösterse de bunlar aslında psiklolojik ve bunun dışında roaccutanın tıbbi olarak saç dökülmesi yaptığının arkasındaki sebep b7 vitaminini yani biotini azaltması bunu roaccutane kullanırken sağlam bir şekilde biotin almama da bağlıyorum Aga e tabletin için 5000 mg lık ölçütte biotin varki bu gayet yeterlidir piyasadaki diğer biotinlere de bakabilirsiniz gayet işinize yarar markalar mevcuttur benim kullandığım tablet saç için özel olarak geliştirilmiş bir şey içerisinde çoğu yararlı madde var konularıma bakarsanız eski konularımda vardı.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2023, 04:00:45 »

Dediğimi kesinlikle yapmalısın bir an önce bunun dışında DHT blockerlardaki sonuçlar için kesinlikle 1 yıldan önceki sonuçların erken olduğunu düşünüyorum hatta 12 ayı geçtim 15-16. aylar devamında 18. aylarda bile 12. aya göre deli farklı sonuçlar alan insanlar var bak kardeşim ben 7. ayımı bitirip 8. ayına giren birisi olarak söylüyorum benim 5. ve 6. aylarımla şimdi ki halim arasında bile fark var gerçekten yani saçı kısaltınca anlıyorsun o dipten yeni çıkan saçların uzunluğunu da saçtaki açıklığın ne kadar azaldığını da yeni çıkan saçların ne kadar daha kalın çıktığını da bunların hepsini anlıyorsun tabi ben Dutasteridin yanına saç için AGA E TABLET takviyesi de alıyorum ki bu piyasadaki en iyi ürünlerden biri bu biraz pahalıdır fakat gerçekten de saçımdaki gelişimi ana hatlarıyla gösteren ilaçlardan birisi de gelelim diğer sorularına roaccutane kullanmadan önce internetteki yorumlar ve insanların yorumları sağ olsun kafamda şüphe oluşturdu ve tam 5 ay beni oyaladı şu an hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım saçımı dökmedi başlangıçta ve orta süreçlerde dökmüş ve kurumuş gibi gösterse de bunlar aslında psiklolojik ve bunun dışında roaccutanın tıbbi olarak saç dökülmesi yaptığının arkasındaki sebep b7 vitaminini yani biotini azaltması bunu roaccutane kullanırken sağlam bir şekilde biotin almama da bağlıyorum Aga e tabletin için 5000 mg lık ölçütte biotin varki bu gayet yeterlidir piyasadaki diğer biotinlere de bakabilirsiniz gayet işinize yarar markalar mevcuttur benim kullandığım tablet saç için özel olarak geliştirilmiş bir şey içerisinde çoğu yararlı madde var konularıma bakarsanız eski konularımda vardı.

Teşekkürler hocam cevabın için. ben yaklaşık 4 ay xpecia kullandım devam etmeyi düşünüyorum. Roaccutane için yazılan yorumlar aşırı tedirgin ediyor ama akne problemi içinde kullanmak istiyorum 5000 mg lik biotinle beraber günlük 20 mg almayı düşünüyorum ama korkmamak elde değil. bir dönem acnegen diye muadili bir ilaç kullanmıştım ve şakaklarda açılma ilk o dönem olmuştu bağlantılı mıdır bilmiyorum ama dökülme hiç hatırlamıyorum  o dönem umurumda değildi saçlar falan  yine de korkuyorum
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2023, 06:58:50 Gönderen: Meneer Hiena »

shgoon1235

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Şubat 2023, 23:29:53 »
11 aydır kullanıyorum ben de ama malesef gözle görülür bi sonuç alamadım.Belki biraz yavaşlatmıştır ama şakak bayağı bi geriledi malesef,saçtaki cansızlık da canımı sıkıyor.Yaz ayında sıkı olan saçlarım şuan resmen sprey olmadan bir arada kalmıyor sürekli uçuşup duruyor.Şansımı zorluyorum 1 yılı doldurunca sonuç alamazsam bırakacağım sanırım
  • Medikal Tedavi Ru58841 Setipiprant Dut&Fin ve bazı vitamin takviyeleri

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 16 Şubat 2023, 23:34:59 »
 hormonu baskılıon dısardanda saçı besle.masaj dermoller yap.

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2023, 21:25:20 »
11 aydır kullanıyorum ben de ama malesef gözle görülür bi sonuç alamadım.Belki biraz yavaşlatmıştır ama şakak bayağı bi geriledi malesef,saçtaki cansızlık da canımı sıkıyor.Yaz ayında sıkı olan saçlarım şuan resmen sprey olmadan bir arada kalmıyor sürekli uçuşup duruyor.Şansımı zorluyorum 1 yılı doldurunca sonuç alamazsam bırakacağım sanırım

Tamamen aynı durumlardan müzdaribim dostum sprey olmadan gezemiyorum

karanlik

• Full Member
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2023, 09:06:32 »
güncel durum nasıl devam ediyor musun

hmt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 30 Nisan 2023, 01:44:08 »
güncel durum nasıl devam ediyor musun

Evet ediyorum. Durum aynı 3 günde 1 e düşürdüm bir değişiklik yok. Sıfıra yakın dökülme, şakaklarda kıllanma o kadar ancak saç çizgisinde bir kaç ayda bir çok küçük gerileme oluyor yada kafayı yedim artık bakmaktan bilmiyorum.

Facebook Twitter Instagram