Gönderen Konu: Saç Ekimi Fikir Ve Tavsiye Lütfen.  (Okunma sayısı 300 defa)

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Fikir Ve Tavsiye Lütfen.
« : 07 Şubat 2023, 03:41:52 »
Herkese Merhabalar, yaşım 32. 20 yaşında başlayan dökülmem yaklaşık 24 yaşımda çok belirgin hale geldi ve onun sonrasında da yaklaşık 28-29 yaşıma kadar sürekli dökülme devam etti. Sonrasında belirgin bir dökülme yaşamadım ama son hali fotoğraflarda.
Değerli Forum Kullanıcılarına Sorularım;
1- Ekimi iki seansta yapmayı planlıyorum, bunu göze alarak sizce donör durumu nedir? Vertex sonrasında ekilebilir.
2- Ekim öncesinde kullansan iyi olur dediğiniz ürünler var mı ?
3-Vertex bölgesini 2. ekime attığımı varsayarsak, ön çizi ve şakaklarımda daha mı cömert olmalıyım?
4-Bu saç tipi için önereceğiniz yerler neresidir?

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, saç ektiren arkadaşlar şu an beni en iyi anlayan kişilerdir diye düşünüyorum. Malum saç ektirme arifesinde, bililer net değil, kafa karışı :)

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Fikir Ve Tavsiye Lütfen.
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2023, 12:23:12 »
Arkadaşlar yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2023, 13:04:52 »
selamlar
donör bölgeniz çok sık değil ve saçlar ince telli alan çok geniş bu kafa tamamen kapanmaz kapatırım diyen yalan söyler

sakal destekli geriye doğru ikinci noktaya kadar iki ekim gerekli 1 sene arayla ve medikal destek de alınmalı şimdiden başlanarak
Global Moderator

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2023, 13:42:23 »
selamlar
donör bölgeniz çok sık değil ve saçlar ince telli alan çok geniş bu kafa tamamen kapanmaz kapatırım diyen yalan söyler

sakal destekli geriye doğru ikinci noktaya kadar iki ekim gerekli 1 sene arayla ve medikal destek de alınmalı şimdiden başlanarak
Selam Hintell,
Dönüşün ve forum için teşekkürler.  Medikal olarak ne önerirsin şimdiden başlamam için?
Daha öncesinde asmed den bir görüş almıştım, Seda hnm. bu şekilde dönüş yapmıştı. 5.500 ekim yapılacaksa açıkçası ende senn çizdiğin ilk çiziye kadar yapılmasını tercih ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2023, 13:45:02 »
rica ederim hocam asmed sana doktor tavsiyesi olarak kullanacağın ürünü zaten yazmıştır hocam finasterid
Global Moderator

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2023, 13:55:28 »
Doğrudur öyle yazdılar. Bir de malum bizim ki havalimanı gibi :) fiyat artışlarından dolayı Asmed'e gidemeyeceğim gibi. Medeks var aklımda geniş alan hakimiyeti olarak, bunun dışında var mı tavsiye edebileceğiniz bir kurum ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2023, 14:08:16 »
Doğrudur öyle yazdılar. Bir de malum bizim ki havalimanı gibi :) fiyat artışlarından dolayı Asmed'e gidemeyeceğim gibi. Medeks var aklımda geniş alan hakimiyeti olarak, bunun dışında var mı tavsiye edebileceğiniz bir kurum ?

medeks fiyat performans olarak iyi merkez
donör için kullanacaksın hocam sen o ilacı

donör den alınan saçlar ekilince güçlensin
Global Moderator

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2023, 16:40:37 »
medeks fiyat performans olarak iyi merkez
donör için kullanacaksın hocam sen o ilacı

donör den alınan saçlar ekilince güçlensin
Teşekkürler tüm bilgiler için, umarım süreç gerçekleşir ben de buradan paylaşırım tekrar.
Farklı tavsiye ve öneride bulunacak arkadaşlar varsa onlarında fikirlerini alabilirim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2023, 19:00:37 »
 her merkez gibi ara sıra çıkmayam ekimleri olsada medeks geniş alanda iyidir.geri kalan yerlerede sakal ektirirsin topik atarsın oralara.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2023, 19:15:53 »
Hintel planlaması  güzel ve doğru bence

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2023, 20:59:01 »
her merkez gibi ara sıra çıkmayam ekimleri olsada medeks geniş alanda iyidir.geri kalan yerlerede sakal ektirirsin topik atarsın oralara.

Doğru diyorsun hocam ama dediğin gibi her ekim merkezinde ufak tefek çıkmama problemleri olabiliyor. o da biraz kafa yapısı, bakım ve daha bireysel nedenlerden olabilir diye düşünüyorum.

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2023, 21:00:29 »
Hintel planlaması  güzel ve doğru bence
Bence de. Mantıklı bir planlama olur. Diğer türlü çok fazla şansa ihtiyaç var :)

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2023, 01:16:58 »
3. sorduğun soru evet cidden cömert olmalısın hocam ,önden görüntü güzel olsun yeterki en can alıcı kısım orası .bakma sen bazı ekimciler greftleri tasarruflu kullanacağım derken nerdeyse M şeklinde çizgi yapıyorlar sonuç kafada ha saç var ha yok belli değil ,ön profil desen hiç bir değişiklik yok.o tür planlama yapan ekim merkezlerinden uzak dur bence.

velevkisacımvar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2023, 01:21:46 »
3. sorduğun soru evet cidden cömert olmalısın hocam ,önden görüntü güzel olsun yeterki en can alıcı kısım orası .bakma sen bazı ekimciler greftleri tasarruflu kullanacağım derken nerdeyse M şeklinde çizgi yapıyorlar sonuç kafada ha saç var ha yok belli değil ,ön profil desen hiç bir değişiklik yok.o tür planlama yapan ekim merkezlerinden uzak dur bence.

Teşekkür ederim görüşün için. Açıkcası bende yle düşünüyorum. Bakalım bakalım görüşmek isyitorum bi kaç yer ile, görüşüp karar vereceğim.

Facebook Twitter Instagram