Gönderen Konu: Bu kafaya saç ekilir mi ?  (Okunma sayısı 577 defa)

Kelrick0

• Yeni üye
  • *
Bu kafaya saç ekilir mi ?
« : 05 Şubat 2023, 18:27:07 »
Birkaç aydır forumu takip ediyorum saç dökülmesi nw7 olanlara saç ekimi önerilmiyor benim hem anne hemde baba tarafında bir Allahın kulunda saç yok hepsi nw7 benim sorum donör bölgeye bakılarak bu kafaya saç ekilir mi ilerde sakaldan da faydalanarak tüm kel alan kapanır mı benim amacım 20 yaşındaki gibi sık bir saça sahip olmak değil saçlarım kuruyken şekil versem kafa derim aşırı görülmeyecek şekilde saçlarımı kullanabilsem yeter sizce saç ekimi yapmalımıyım yoksa saçları kazıtıp hayata devam mı etmeliyim cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum

Anchar

• Sr. Member
Ynt: Bu kafaya saç ekilir mi ?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2023, 00:24:42 »
Bence kazıtma.saç ekimi şansını kullan .iyi bir merkezde çok iyi bir sonuç alman yüksek ihtimal ve ayrıca medikal tedaviler ile saçlarını koru.
Yaşın dolayısıyla ve şu an ki durumuna bakarak dökülmenin agresif olmadığı söylemek lazım.
İstersen durum tersine çevrilebilir .beklentini düşük tutmana gerek yok bence.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2023, 01:15:29 »
ekimden ziyade önce saçlarını güçlendirmelisin dökülmeyi incelme problemini ortadan kaldırıp öyle saç ekimi düşünmelisin
Global Moderator

Kelrick0

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2023, 14:45:56 »
Peki ne ile güçlenir bi saçlar finestarid gibi yan etkileri olan ürünler haricinde ne kullanabilirm prp mezoterapi gibi işlemler faydalı olur mu veya önerebileceğiniz farklı ürünler nelerdir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2023, 21:15:57 »
Peki ne ile güçlenir bi saçlar finestarid gibi yan etkileri olan ürünler haricinde ne kullanabilirm prp mezoterapi gibi işlemler faydalı olur mu veya önerebileceğiniz farklı ürünler nelerdir

dökülme genetik bahsettiğin ürünler genetik dökülme  sahibi olmayan kişilere fayda sağlar sana değil
saç ekim merkezleri de zaten bu ayrımı yapmadan herkese bu ürünleri uyguluyor gereksiz yere
genetik saç dökülmesi olan kişi ancak dht baskılayarak fayda alabilir bu da finasterid ve türevleri
başka çare yok dostum
Global Moderator

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2023, 22:32:14 »
ekilir neden ekilmesin çokta güzel olur tabi ekilenler düzgünce çıkarsa.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2023, 00:20:15 »

prp ve mezoterapi işe yaramaz . finasterid kullanmayacaksan dermaroller ve saç masajı etkili olabilecek tedaviler fakat sürekliliği olmaz.bunlara ilave olarak xpecia tablet ve procapil içeren bir sprey kullanabilirsin.

Facebook Twitter Instagram