Gönderen Konu: Sizce kaç greft bu saçı daha dolgun gösterir?  (Okunma sayısı 388 defa)

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Sizce kaç greft bu saçı daha dolgun gösterir?
« : 04 Şubat 2023, 23:27:22 »
Ekim öncesi böyleydim:

Ekimden 9 ay sonra bu videodaki gibiyim:

Ama saçları yukarı dikince böyle bir görüntü oluyor:

Yani saç diplerim avmlere falan gidince spot ışıklarda falan çok gözüme batıyor, ne yalan söyleyeyim ben böyle daha tatmin edici bir görünüm istiyorum.  :D 2. bir ekim yaptır derseniz sizce kaç greft orayı çok sıkı gösterir.

Not: saç tipim ince telli. Onu da hesaba katarak değerlendirirseniz sevinirim.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
Ynt: Sizce kaç greft bu saçı daha dolgun gösterir?
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2023, 23:29:36 »
Bu arada saçımdaki beyazları kapatmak için son fotoda saçları açık bir renge boyattım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2023, 23:45:43 »
 hocam 18 ayı bir bulsun bu ekim gercek sonuc gelsin o zaman karar verilir daha 9 ay olmuş.ekim tatmin etmezse 2000 bilemedim 3000 grefte güzel kapanır ama gelişmeleri beklemek en doğrusu.erken ekim yaptıran var sen sureci bekle
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2023, 23:59:50 »
hocam 18 ayı bir bulsun bu ekim gercek sonuc gelsin o zaman karar verilir daha 9 ay olmuş.ekim tatmin etmezse 2000 bilemedim 3000 grefte güzel kapanır ama gelişmeleri beklemek en doğrusu.erken ekim yaptıran var sen sureci bekle

Sağol hocam gelişme olacağını bilsem 2 yıl da beklerim ama sanki 6. aydan sonra gelişim durmuş gibi geliyor bana. 6. ayın fotoğraflarına bakınca  hiçbir fark göremiyorum. Sanki 6. aydan sonra dondu kaldı.  ;D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2023, 00:31:08 »
 var oyle ekimler hızlı gidip durup sonradan atak yapan.hız yapmıştır durmuştur gene gelişir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jiv

• Full Member
  • J. i. v.
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2023, 02:04:43 »
var oyle ekimler hızlı gidip durup sonradan atak yapan.hız yapmıştır durmuştur gene gelişir.

Hocam ilk atak geleceği zaman yani 70 ile 80. gün arasında kafamda iğne batıyormuş gibi sızlamalar karıncalamalar oluyordu. Sonra aynı kafada karıncalanma 140 ile 150. gün arasında yine oldu ve ondan sonra bir daha da hiç öyle karıncalanma olmadı. Oradan anlıyorum ki benim iki tane atağım olmuş, keşke ondan sonra da devamı gelseydi ama o kadar beklememe rağmen 3. atak bir türlü gelmiyor. :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2023, 11:14:23 »
 hocam onlar çıkar zamanla kalınlaşır sen anlamazsın en iyi aynı makine ve aynı ışıkta cektiğin fotoğraflardan belli olur bu iş.

Facebook Twitter Instagram