Selam arkadaşlar , saç ektirenler kervanına nihayet bende katıldım. Saç ekimim bugün gerçekleşti ama daha bitmedi. Haftaya da sakaldan alınıp sıklaştırma yapılacak.
Önce bu foruma üye oldum iyi sonuçları görünce heveslendim , kötü sonuçları görünce de acaba kötümü olur diyerek erteledim. İnternet yolu ile bir kaç merkeze foto gönderdim ama güven duyamadım. Antalyada olmam ve bir arkadaşın tavsiyesi ile Dr Hakan Doğanay a gittim. Beni muayene etti ve birtakım sorular srodu falan dökülme devam edebilir ileriki yıllarda tekrar saç ekimi gerekebilir dedi. Ön saç çizgimin dolması tepe bölgesinin de sıklaştıırlması için 4000 greft gerekir dedi. Buraya kadar tamam Sıra ücrette geldi 4000 greft için 20.000 tl ye yaklaşan bir hesap çıktı ortaya. Bu benim ayırabileceğim bütçenin çok üstünde bir rakam. ayrıca ocak ayı ortalarına kadar gün veremem dedi. O sırada dr. özgür bey de oraya geldi , beyfendi bir kişi. Hakan Hoca istersen operasyonu özgür bey ve benim ekibim birlikte gerçekleştirebilir o zaman fiyat farklıdır dedi. Bundan sonrasını Özgür Hoca ile konuştum zaten birlikte çalışıyorlarmış. Bundan sonrasına Hakan Bey karışmadı, odadan ayrıldı özgür bey de ekim konusunda kısaca bilgi verdi 8000 tl ye anlaştık. Hakan Beyin kendi ekibi de olacağı için rahatladım. Ayrıca adam plastik cerrah , kısaca internetten de araştırdım hakkında olumsuz da bir şey bulamadım ve nihayet kararımı verdim
Bugün ekimin ilk aşaması gerçekleşti saçtan 3100 alındı. Daha fazla alırsak ensede problem olabilir denildi. Haftaya da sakaldan alınacak. Nedeni de müsait gün yok.
Ameliyat yaklaşık 8 saat sürdü 9 da başladı 5 de bitti. Anestezi en sıkıntılı kısmı. Biraz dayanırsanız sorun olmuyor. Ense uyuşurken çok problem olmadı da ön taraf için kaşımın ortasından iğne yapıldı o çok ağrılı oldu ama 2-3 dakikadan sonra rahatlıyorsunuz. Ameliyat bitti eve geldim istirahatteyim
Şu an ağrı yok ilk gün heyecanı yorgunluk çok , uyuyabilirim belki de fotoları atacağım haftaya da sakaldan 1000 rahat çıkar denildi onlarda yine sıkılaşma için ekilecek. İlk fotoları birazdan atarım ensede hafif bir sızı var ağrı kesici bir hap verdiler birazdan onu atacağım , yarın yıkamaya çağrıldım buradan daha önce okuduklarıma göre asıl bundan sonrası daha sıkıntılı beklemek daha zor galiba hayırlısı diyelim