Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Kovan - 10 Kasım 2017, 19:12:563100 greft donorde çok sıkıntı yaratmaz zaten tabi umursamaz bir doktor olmadığı sürece. ekim yapilan alan dar tutulmuş aslında mantıklı bir hareket siklik açısındanSaç kesimine bende takıldım en azından biraz daha kısa olsaydı ustler sosyal hayata adapte süreniz daha kısa olurdukardeşhikayeni baştan sona okudum malesef.. inşallah ben o duruma düşmem sen bundan sonra bir hukuk savaşına girdin inşallah karşılığnı bulursnburadan bu post dan itibareb fayda elde edecek doktor hanıma da sesleniyorum. mağdur oalan kişinin sesine kulak verin bu sizin lehinize olacaktır umarım buna kulak veirisizniz
3100 greft donorde çok sıkıntı yaratmaz zaten tabi umursamaz bir doktor olmadığı sürece. ekim yapilan alan dar tutulmuş aslında mantıklı bir hareket siklik açısındanSaç kesimine bende takıldım en azından biraz daha kısa olsaydı ustler sosyal hayata adapte süreniz daha kısa olurdu
Bu tarz yarım konularda açıkçası ben ekimin, ektiren için tatmin edici olduğunu düşünüyorum Ekim kötü olunca insanlar bir şekilde bunu duyurmak istiyor. Ama ekim güzel sonuçlanınca çoğu kişi paylaşımı durduruyor sanırım