Gönderen Konu: Ekim tavsiye eder misiniz ?  (Okunma sayısı 1263 defa)

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim tavsiye eder misiniz ?
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2023, 10:58:44 »
Arkadaşlar nisan ayında ekim yapacağım sizden ricam son kez bi yorum almak . Çünkü saç ekim sektörü baya büyük . (Kısaca dolandırılmak istemiyorum )Gerçekten kötü bi sonuç alacaksam yapmak istemiyorum . Bazen kellik ekimden daha iyidir  bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. Objectif yorumlarını bekliyorum kardeşlerim abilerim.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2023, 12:09:23 »
En son çektiğim fotoğraflar bunlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2023, 13:06:33 »
Saç ekimi yaptırabilirsin bunu uygunsun donör  Bölgen gayet yoğun ama saç tellerin ince başta dediğim gibi iki adet saç ekimi planlarsan senin için çok doğru bir planlama olur bunun dışında tabii ki doğru bir saç ekim merkezi seçmen başarılı sonuç alman için çok önemli her saç ekim merkezi iyi sağ Çekmez iyi sonuç almaz doğru planlama yapmaz bunları iyi ayırt Edip seçimini ona göre yapmalısın
Global Moderator

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2023, 13:30:31 »
Döner bölgedeki saçlar mı ince yoksa üsttekiler mi hintel hocam ? Bi de şimdi komple bi ekim yapsam yaşım 27  sonra 35 de tekrardan bi ekim mi önerirsiniz ? Ya da ön ve orta 1 yıl sonra tepe bölgesine mi önerirsiniz ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2023, 13:48:31 »
Açıklık ekime çok müsait, üstte olan saçlarınız zamanla dökülür o yüzden şimdi alacağınız güzel bir sonuç olsa dahi ileri de yeniden ekim ihtiyacı hissedebilirsiniz. O yüzden iyi bir planlama yaparak ön orta bölümü yoğun tepeyi de biraz doldurarak ekim planlaması güzel olur diye düşünüyorum. Keza vertex açık değil ama tepe bölge açılmış. Ben yerinizde olsam ekim yaptırırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2023, 13:54:54 »
Onizuka bey yorumunuz benim için değerli bu sitenin yorumcuları ne kadar mükemmel insanlar :) peki dönör bölgesi nasıl iki ekim kaldırır mı ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2023, 14:41:14 »
Rica ederim bence donör iki ekimi rahat kaldırır. Ama Hintell'in de dediği gibi saçlar ince telli gibi. Bu doğallık açısından avantaj olurken, kapatıcılık bakımından biraz problem yaratabilir. O yüzden Hintell iki ekim önermiş. Ama bence iyi bir merkez de tek ekimle de sorununuz çözülebilir. Sizin vertex bölümü açılmamış bu da bir avantaj. Tepeyi seyrek bırakırsınız, ön hatta yoğunlaşırsınız. Zaten tepe bölümünde de saçınız var. O bölüme girilmese bile olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2023, 15:32:33 »
Ektir
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2023, 22:35:50 »
 minoxu birden bırakmak saçı fena bozabiliyor azaltarak bıraksan daha iyidi.bari yerine günlük masaj yap beslenmeyi o sağlansın malum minox damarları açarak kanla saçı besliyor.saçın tedavi isticek dokulme bazı yerlerde devam edicek genetik 23 ile 28 yaslarında zıplama yapar derler.ekim ve prp ilerleyebilirsin.tepe ve on ekimi.tepe zordur beslenmesi zor herkesin ektiği çıkmaz.on ekimid doğal olmazsa kellikten bin beter olur halin.ondan muhakkak çok iyi bir yer ekmeli.konuları saçına benzer saçları tek tek arastır.donor ekime yeter.finasterid masaj ekim veya prp ekim falan devam edebilirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Mart 2023, 12:06:17 »
Evet arkadaşlar bu ay 29 da Asuman hanımda ekim yapacağım . Tek korkum yaşım 27 ilerde nw kaç olurum . Öncelikle ön orta sık tepeye seyrek ekim yapmayı düşünüyorum . İlerde saçlarda bi gerileme olmasa ikinci ekim düşünüyorum .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 24 Mart 2023, 13:10:27 »
 ekim ve medikal gerekli 30dan sonra ilaçları azaltabilirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2023, 23:07:32 »
Arkadaşlar benim üste var olan saçlarım ince sizce ekim sırasında bunlar zarar görür mü bu beni korkutuyor. Ekim sonrası finansa başlasam onları kurtarabilir miyim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2023, 23:22:39 »
önler saç ekimi için oldukça uygun. finasteride kullanarak var olanı korur ve güçlendirirsin vakit kaybetmeden başla istersen

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2023, 23:41:29 »
2 gün sonra saç ekimi olacağım o yüzden soruyorum . Ekimden sonra kullanacağım ama ekim sırasında var olan saçlarım ekimden dolayı travma yaşayıp tekrar çıkmama gibi bi durum olabilir mi ?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Mart 2023, 00:19:59 »
2 gün sonra saç ekimi olacağım o yüzden soruyorum . Ekimden sonra kullanacağım ama ekim sırasında var olan saçlarım ekimden dolayı travma yaşayıp tekrar çıkmama gibi bi durum olabilir mi ?
finasteride kaynaklı olmaz

Facebook Twitter Instagram