Merhaba,
Yaklaşık 2 senedir sürekli aklımda olan saç ekimi konusunda uzun süredir takip ettiğim bu forumun yardımıyla saç ekimine karar verdim. Ankara’da bir kaç klinikle görüştüm aralarında en sıcak yaklaşan daha ilgili davranan Şahin Çelik’te saç ektirmeye karar verdim. Kolay bir süreç değil, yaşamımızı da etkileyecek bir süreç olduğu için herkesin bu forumdan iyice takip ederek kararını vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben öyle yaptım, sonuç nasıl olur bilmiyorum tabi ki ama Ekim öncesi soru cevaplarından ve ekim sürecindeki ilgi alakadan gayet memnun kaldım Şahin Çelik’ten.
2 şubatta sabah 10.30 da randevum vardı. Sabah 10.30 da klinikte oldum, Şahin Bey saç çizgi işlemlerimi yüz yapıma göre gerçekleştirdi. Sonrasında Ergin Bey saç traşımı gerçekleştirdi ve operasyon odasına alıp anestezi kısımlarını gerçekleştirdi, daha sonrasında Şahin Bey kanal açma ve kök toplama işlemlerini bir hemşire yardımıyla gerçekleştirdi. Sonra bir yemek arası verdik ve yemekten sonra Ekim işlemini 3 hemşire gerçekleştirdi ve saat 18 gibi işlem bitti. En son PRP işlemi yapıldı ve Ergin Bey tarafından kullanmam gereken ilaçlar tek tek anlatılarak nelere dikkat etmem gerektiği söylendi.Gayet mutlu ve memnun bir şekilde Ekim merkezinden ayrıldım.
Bu işlemler sırasında hiç ağrı ve acı hissetmedim ve ekip olarak gayet cana yakın ilgiliydiler, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım,buradan hepsini tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah sonuçtanda mutlu olurum.
Fotoğraflardan da görürsünüz zaten saçlarım ince telli ve biraz zayıf, greftler alınırken genellikle çoklu olarak geldiği söylendi. 2800 ön tarafa 1800 de vertex bölgesine ekildi. Destek olarak yan etkilerinden dolayı fin kullanmayı düşünmüyorum farklı önerileri olan varsa söylerse iyi olur ama forumu takip ettiğim kadarıyla fin dışında diğer kullanılan takviye maddeleri genelde aynı tarz şeyler oluyor.
Ekimden 1 ay önce solgar biotin 5000 mg ve d vitamini kullandım, ekimden 2 ay önce kan testi yapmamı istedi Şahin Hoca, sonuçlara bakarak d vitamini kullanmam gerektiğini söylediği için kullandım.
Ekimden sonra da Ekim merkezinin verdiği aşağıda ki seti kullanacağım.
Reg&Row saç şampuan ile losyonu ve Serum
Seogen Tablet