Gönderen Konu: Uzm. Dr. Jale Şenyurt 3000 Greft (Koru Hastanesi) 5 Ekim 2017  (Okunma sayısı 15383 defa)

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uzm. Dr. Jale Şenyurt 3000 Greft (Koru Hastanesi) 5 Ekim 2017
« Yanıtla #15 : 09 Kasım 2017, 16:18:38 »
Burada önemli olan senin saçının dökülme durumu
Bu alın açıklığı hep mi vardı yoksa dökülme de yasandi mi?
Agresif bir dökülmeye sahip değil sen ileride çok sorun yasmazsiz ama dht sıkıntısı varsa dökülme aktifse çiZginin önde olması sorun yaratabilir .Senin asıl amaçın zaten çiZginin önde olmasiymis doktorda buna uymuş.
Ama donor bolgen elverişli saç kalite nde iyi duruyor bu donor ikinci ekimide rahat cikarir

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Kasım 2017, 22:57:59 »
Ektirerek en iyisini yapmışsın. Sonucunun da beklentini karşılamasını dilerim. Geçmiş olsun

Teşekkür ediyorum. Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sürekli ekim yaptırıyım mı, yaptırmayım mı diye düşünmektense yaptırdık kurtulduk.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2017, 22:59:48 »
öncelikle geçmiş olsun bence aşağılara biraz fazla inilmiş yaşın çok genç 3000 greft fazla gibi geldi bana ama önemli olan senin düşüncen hayırlısı olsun

Sağolun. Yaşım genç o konuda haklısınız. Hayırlısı bakalım.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2017, 23:17:35 »
Burada önemli olan senin saçının dökülme durumu
Bu alın açıklığı hep mi vardı yoksa dökülme de yasandi mi?
Agresif bir dökülmeye sahip değil sen ileride çok sorun yasmazsiz ama dht sıkıntısı varsa dökülme aktifse çiZginin önde olması sorun yaratabilir .Senin asıl amaçın zaten çiZginin önde olmasiymis doktorda buna uymuş.
Ama donor bolgen elverişli saç kalite nde iyi duruyor bu donor ikinci ekimide rahat cikarir

Küçüklükten beri alın açıklığı vardı. Bu yaşıma kadar agresif bi dökülmem olmadı. Dediğiniz gibi amaç ön çizgimdi. Yorumunuz içinde teşekkürler.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2017, 23:35:29 Gönderen: yanlarkısaüstleruzun »

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Kasım 2017, 00:40:23 »
şakak larda simetri bozukluğu var gibi umarım görsel den kaynaklıdır.geçmiş olsun

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Kasım 2017, 21:38:42 »
şakak larda simetri bozukluğu var gibi umarım görsel den kaynaklıdır.geçmiş olsun

Ekimden sonra gözle görenler bir farklılık olduğunu söylemedi. Görselden kaynaklanıyor olabilir. Sağolun.

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Kasım 2017, 23:23:41 »
Çok güzel saçlarınız varmış haddim değil takdir tabi ki sizin ama sizin saçlar ben de olsa ben hayatta böyle bir işe kalkışmazdım. Hangi doktor olursa olsun Allah yapısı gibi yapması mümkün değil böyle bir şeyi düşünmek ya da beklemek cahillikten başka bir şey olmayacaktır. Ben de Jale hocaya saç ektirdim ama keşke sizi gerek olmadığına dair ikna edip geri çevirseydi.  Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Canınızı sıkmak istemem kusuruma bakmayın lütfen.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2017, 00:25:45 »
Çok güzel saçlarınız varmış haddim değil takdir tabi ki sizin ama sizin saçlar ben de olsa ben hayatta böyle bir işe kalkışmazdım. Hangi doktor olursa olsun Allah yapısı gibi yapması mümkün değil böyle bir şeyi düşünmek ya da beklemek cahillikten başka bir şey olmayacaktır. Ben de Jale hocaya saç ektirdim ama keşke sizi gerek olmadığına dair ikna edip geri çevirseydi.  Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Canınızı sıkmak istemem kusuruma bakmayın lütfen.

Jale hocam gerek olmadığını söyledi ama ben kafaya koymuştum işte. Saçımdan yana büyük bir problemim yoktu ama alın açıklığım işte; aynaya bakınca ya da fotoğraf çekindiğimde son zamanlarda daha fazla takıntı oldu. Haklısınız doğalım buydu çocukluktan yana böyleydi. Ne kusuru estağfirullah saygı çerçevesinde güzelce düşüncelerinizi belirtmişsiniz. Umarım istediğim sonucu alırım. Saçım için yaptığınız yorum içinde teşekkürler :)

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Kasım 2017, 00:47:39 »
47. gün fotolarım bugün çektim. Ensemdeki saçlar beyaz gibi çıkmış ışık vurduğu için  :) Dönor iyice toparladı, çok kısa kesildiğinde nasıl olur bilmem. 47 gün olmasına rağmen normal saçımda yıkarken ya da elimi attığımda hiç tel gelmiyor bu beni mutlu ediyor saçlarım uzunken elime tel geliyordu. Ekim yapılan yerde şok dökülmem devam ediyor ama eskisi kadar hızlı değil. Şok dökülmeden sonra sanki alttan küçük küçük saçlar geliyor gibi ya da bana öyle geliyor. Bazıları uzunca kaldı dökülmüyor daha şok dökülme evresi bitmedi onlar da dökülebilir belki ileride. Bir şey sormak istiyorum ben ekimden itibaren hiç bir ilaç kullanmadım Hocama sordum kullanmayalım dedi. Yan tesirleri olduğundan kullanmak istemedim ve araştırmadım açıkcası. Ama ekim yaptıran herkesin kullandığı ya da kullanması gereken bir ilaç var mı? Sonuçta emek veriyoruz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Kasım 2017, 11:07:06 »
47. gün fotolarım bugün çektim. Ensemdeki saçlar beyaz gibi çıkmış ışık vurduğu için  :) Dönor iyice toparladı, çok kısa kesildiğinde nasıl olur bilmem. 47 gün olmasına rağmen normal saçımda yıkarken ya da elimi attığımda hiç tel
gelmiyor bu beni mutlu ediyor saçlarım uzunken elime tel geliyordu. Ekim yapılan yerde şok dökülmem devam ediyor ama eskisi kadar hızlı değil. Şok dökülmeden sonra sanki alttan küçük küçük saçlar geliyor gibi ya da bana öyle geliyor. Bazıları uzunca kaldı dökülmüyor daha şok dökülme evresi bitmedi onlar da dökülebilir belki ileride. Bir şey sormak istiyorum ben ekimden itibaren hiç bir ilaç kullanmadım Hocama sordum kullanmayalım dedi. Yan tesirleri olduğundan kullanmak istemedim ve araştırmadım açıkcası. Ama ekim yaptıran herkesin kullandığı ya da kullanması gereken bir ilaç var mı? Sonuçta emek veriyoruz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Jale hocam bana xpecia tablet önerdi.Ayrıyetten ben biotin 2500 kullanıyorum.Xpecıa kılcal damarları genişletip köklerin daha iyi beslenmesini sağlıyor

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Aralık 2017, 01:35:55 »
67 gün oldu askere gitmeme çok az kaldığından bugün asker tıraşı oldum. Daha saçımı bile yıkamadan sıcağı sıcağına paylaşayım dedim. Ensem kısa kesilince açıklık olur mu diye endişem vardı. Şükürler olsun boşuna endişe etmişim. Şok dökülmede genelde herkeste ekilenler hepsine yakını dökülüyor ben de ekilenlerden epey kaldı ve kalanlar da bayağı uzadı. Sanki yavaş yavaş da artmaya başladılar. Arada sivilcelenme oluyor onuda dert etmiyorum. Saçımı yıkarken ekilenlerden 1-2 tel geliyor, normal saçımdan hiç tel gelmiyor. Her gün ekim yerini ıslatıyorum. Süreç bu şekilde uzun bir müddet paylaşım yapamam gibi. Bu paylaşımım da umarım benim durumumda olanlara örnek ve faydalı olur.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Aralık 2017, 01:41:33 »
47. gün fotolarım bugün çektim. Ensemdeki saçlar beyaz gibi çıkmış ışık vurduğu için  :) Dönor iyice toparladı, çok kısa kesildiğinde nasıl olur bilmem. 47 gün olmasına rağmen normal saçımda yıkarken ya da elimi attığımda hiç tel
gelmiyor bu beni mutlu ediyor saçlarım uzunken elime tel geliyordu. Ekim yapılan yerde şok dökülmem devam ediyor ama eskisi kadar hızlı değil. Şok dökülmeden sonra sanki alttan küçük küçük saçlar geliyor gibi ya da bana öyle geliyor. Bazıları uzunca kaldı dökülmüyor daha şok dökülme evresi bitmedi onlar da dökülebilir belki ileride. Bir şey sormak istiyorum ben ekimden itibaren hiç bir ilaç kullanmadım Hocama sordum kullanmayalım dedi. Yan tesirleri olduğundan kullanmak istemedim ve araştırmadım açıkcası. Ama ekim yaptıran herkesin kullandığı ya da kullanması gereken bir ilaç var mı? Sonuçta emek veriyoruz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Jale hocam bana xpecia tablet önerdi.Ayrıyetten ben biotin 2500 kullanıyorum.Xpecıa kılcal damarları genişletip köklerin daha iyi beslenmesini sağlıyor

Dostum teşekkürler verdiğin bilgi için. Ailemdekiler kullanma boşver dediler, Zaten Jale hocamda öyle söylemişti. Açıkcası bende üşendim. Nerede bulurum filan diye de bakmadım.

Sonart1993

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Aralık 2017, 13:18:12 »
Enazından biotin kullan vitamin zaten saçları kalınlaştırır.Bende etkileri olumlu

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Ocak 2018, 00:32:38 »
Dostum yeni fotolarını bekliyoruz..Umarım olumlu gelişmeler vardır.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 24 Ocak 2018, 14:19:01 »
Dostum yeni fotolarını bekliyoruz..Umarım olumlu gelişmeler vardır.

Bugün 109 gün filan oldu. Askerde olduğumdan sosyal medyadan uzağım biraz. Askerlik yaptığım yer soğuk olduğundan ve imkanlar el vermediğinden saçımla yeterince ilgilenemiyorun kirleniyor vs. Xpecia ya başladım 4 gün filan oldu. Sivilcelerim var biraz onun için de nadixa kullanıyorum. 5 gün tetradox kullanıp bıraktım. Sanki her geçen gün artış oluyor gibi hissediyorum. 10-15 gün evvel saçı 2 numara kestirdim. Ekim yerini makasla kısalttırdım. En son hali bu;

Facebook Twitter Instagram