Gönderen Konu: Uzm. Dr. Jale Şenyurt 3000 Greft (Koru Hastanesi) 5 Ekim 2017  (Okunma sayısı 15374 defa)

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Bu seneye kadar saç ektirmeyi düşünen bir insan değildim. Bu site ekim konusunda araştırma yapmamı hatta daha önce ekim ile ilgili duymadığım terimleri öğrenmeme katkı sağladı, hem bu yüzden hem de benim gibi durumda olup ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara katkım olması için bu paylaşımı borç bilirim.

Ekim Tarihi: 5 Ekim 2017

Ekim Merkezi: Uzm. Dr. Jale ŞENYURT (Koru Hastanesi)

Greft: 3000

Ekim Nedeni: Doğuştan kelim, bu yaşıma kadar da illaki dökülme olmuştur. Alın açıklığımı takıntı ediyordum.

Ekim Öncesi;
Küçükken alnımın açıklığını sorun etmiyordum. Ama üniversitede saça daha önem vermeye başladım. Resim çekinirken alnımı sıkıp daha dar göstermeye çalışıyordum. Berbere gidince alnımı ve yanları açacak mı diye bir isteksizlikle gidiyordum. Saçımın üstünü uzun bırakıp, yanlar kısa bir şekilde kestiriyordum. Fön suyu kullanıyordum içinde silikon var galiba saçı daha dolgun gösteriyordu. Bir de dondurucu sprey sıkıp alnı kapatmaya çalışıyordum.  Şaç muhabbeti sırasında senin ekim yaptırmana ne gerek var deseler de ben bir kere karar vermiştim, kafaya koymuştum. Dini olarak ta cevaz varmış, ailem istemiyordu onları da ikna ettik.  Üniversite bitince bir işe girdim başladım para biriktirmeye 2 ay çalıştım. Askere gitmeme de az kaldığından işten ayrılıp bu siteden araştırdığım Jale hocamla görüşmek için yola koyuldum. Ekimlerinin resimlerine önceden bakmıştım, ekim yaptığı kişilerin enseden saç alındıktan sonra dönorunun iyi toparlaması ve Ankara’ya yakın bir ilde oturmam benim için iyi bir sebepti. Gittiğimde karşılama, güleryüz ve  ilgi güzeldi.  Ekim yaptırmak için bir yere gidince ister istemez tedirgin ve aklında binbir soru oluyor. Saçım uzun olunca alnım kapalı duruyordu Jale Hocamda ilk başta ekim yapılacak bir durum gözükmüyor dedi. Sonra saçları  arkaya doğru yitince alın açıklığımı hocam da gördü, neler yapabiliriz diye bilgilendirdi. Hocama bir sürü soru sordum aldığım cevaplar beni tatmin etti.

Ekim Günü
Ekim için saat 16:00 civarı Koru Hastanesinde oldum. Hastane bayağı lükstü ya da ben köylü olduğumdan önceden öyle bir hastane görmedim :)  Öncesinde bir heyecan olmadı hastaneye yaklaşınca kalp atışım hızlandı sanki. Alın çizgimi yapmak için  Jale hocam bayağı uğraştı benim de hoşuma gitti. (içimden baştan savmıyor yaw dedim) Şaçımı kestiler. Tvde şu hint dizilerinden vardı Hocam kanalı değiştirelim dedi, sonra müzik kanalı açıldı daha iyi oldu tabi. Gitmeden önce acaba kafam acır mı? Canım acır mı diye şüphem vardı. Uyuşturmak için iğne yaptılar onu azıcık hissettim. Sonra saçı alıyor musunuz filan diye sordum bir şeyler oluyordu ben de hissetmediğimden merak ediyordum. Alım bitti yemek vardı odada onu yedim.  Sonra kanal açılmaya başladı. Operasyonun başından sonuna kadar Jale hocam sürekli yanımızdaydı ve müdahalede bulundu. Enseden saçı alan bayan ve ekim yapan bayan da işlerin de ehildiler. Operasyonun hemen hemen başından sonuna kadar muhabbet ettik bu beni daha da rahatlattı. Siz de bunları okurken de konuşkan bir insan olduğumu anlamışsınızdır. Operasyon 21:00 civarı bitti. Operasyonda abartılacak bir şey yokmuş rahat  ve acısız  bitti şükürler olsun. Operasyon sonrası kullanacağım ilaçlarımı da aldım. Tarif edildiği şekilde kullandım.

İlk Yıkama
Operasyon sonrası, 3. Günü ilk yıkamam yapıldı. Yıkamamı yaparken hocam video çektirdi ona bakarak yıkamam için.  İlk  10 yıkama sonrası resmimi çekip göndermemi istedi. Kendim ikinci yıkamamı yaparken tedirgin oldum biraz, insan zarar vereceğim diye korkuyor. Ekim  sonrası 1 ay yıkamalar filan, hassas dönemde dikkatli olmak gerekiyor.

Prp (33. Gün)
Prp, ekimden daha zor ve acılı diye okumuştum. Bu beni korkuttu biraz. Hatta yaptırmasam mı dedim. Ama abartılacak bir durum yokmuş, azıcık da olsa cefa çekelim ki sonra vefasını sürelim.
Şu anlık durumumdan memnunum ilerisi için de öyle olur inşallah. Şok şok dökülmem devam ediyor eskiden beri alında saç olmadığından üzmüyor. Normal saçım kesildiğinden bu yana yıkarken elime bir tel bile gelmiyor saç kısa olunca daha kuvvetli oluyor sanırım. En azından bu sevindiriyor, nazar değmez inşallah :)

Ekim İşinde Acemiyim Ama Yine de Tavsiye
Ekim sonrası kabuk dökülene kadar insan dışarıda biraz değişik oluyor. Bütün kellerin radarına takılıyorsun soruyorlar nereye, kaça ektirdin diye :) Bana ekimden sonra yaşın daha küçük çok dökülür diyenler de oldu, Çok iyi yapmışssın yakışmış diyenler de... Milleti takmayın. Ağzı olan konuşuyor. Ama ben ekim olunca daha iyi hissedeceksem bu benim hayatım. Hem ben 40 yaşında saç ektirip ne yapıyım, gençken saçım daha iyi olacakken diye düşünüyorum. Saç sakal erkeğin makyajı o yüzden önemli. Uzun uzun yazdım bir hatam olduysa da affola. Durumum için yorum ve tavsiyelerinize açığım.

Fotoğraflar

1. Resim: Küçüklük
2. Resim: Ektirmeden önce bazen hile hurdalarla alnı kapatıyordum :) Ama her zaman istediğim gibi olmuyordu.
3.-4.-8. Resim: Ekimden Hemen Önce
5.-6. Resim: Ekimden Hemen Sonra
7.-11. Resim: 5. Gün 3. Yıkama Sonrası
9. Resim: 15. Gün
10. Resim: 27. Gün
12. Resim: 31. Gün Ense Islak
13. Resim: 33. Gün 7 Kasım Prp Sonrası

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uzm. Dr. Jale Şenyurt 3000 Greft (Koru Hastanesi) 5 Ekim
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2017, 22:43:21 »
 :) :)
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 23:17:12 Gönderen: yanlarkısaüstleruzun »

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uzm. Dr. Jale Şenyurt 3000 Greft (Koru Hastanesi) 5 Ekim 2017
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2017, 23:06:29 »
Resimler;
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 23:14:35 Gönderen: yanlarkısaüstleruzun »

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2017, 23:10:04 »
31. Gün Ense Islak
33. Gün(7 Kasım) Prp sonrası

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2017, 23:22:10 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ön çizgi baya aşağı inmiş. Herkesin hayalindekini yaptırmışsınız. Yalnızca kenarlarda birleşim yerinde bir yapaylık görüntüsü olabilir mi diye geldi aklıma. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2017, 23:28:45 »
Ön çizginin bu kadar aşağı olmasını sen mi istedin yoksa doktor mu bu şekilde çizdi ? Açıkçası ben beğendim. Birçok doktor saç çizgisini aşağıdan çizme konusunda takıntılı ve öcü gibi görüyor bu durumu. Bu arada rica etsem kaşlarının en üst noktasından şakaklardaki saçın başlama yerlerini ve aynı şekilde orta bölümün kaşlara olan mesafesini ölçüp söyleyebilir misin ?
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 23:34:03 Gönderen: JohnSpartan »

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2017, 23:33:00 »
Doktor biraz daha aşağı indirebiliriz dedi. Ayrı ayrı iki çizim gösterdi. Hocam biraz daha geride dursun daha sıkı olsun dedim, bu çizgiyi karar kıldık.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2017, 23:36:39 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ön çizgi baya aşağı inmiş. Herkesin hayalindekini yaptırmışsınız. Yalnızca kenarlarda birleşim yerinde bir yapaylık görüntüsü olabilir mi diye geldi aklıma. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Teşekkür ederim. Belki de yapaylık olabilir bilemedim tecrübesizim  :)

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2017, 23:47:36 »
Ön çizginin bu kadar aşağı olmasını sen mi istedin yoksa doktor mu bu şekilde çizdi ? Açıkçası ben beğendim. Birçok doktor saç çizgisini aşağıdan çizme konusunda takıntılı ve öcü gibi görüyor bu durumu. Bu arada rica etsem kaşlarının en üst noktasından şakaklardaki saçın başlama yerlerini ve aynı şekilde orta bölümün kaşlara olan mesafesini ölçüp söyleyebilir misin ?

Tabi dostum. Orta 5 cm Yanlarda 5,5 cm az milim şaşma olabilir.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2017, 09:28:52 »
birincisi saç dökülmesi devam edecek 35 yaşına kadar çok saldırı olacak dht horonları ben bu doktorları anlamıyorum ben doktor değilim ama şu yorumu yapabiliyorum 1 yılda tamamen bütün saçları dökülen gördüm bu saç çok aşşağı inmiş ön cizgi yukarı tutulup 1000 kök az ekilebilirdi o bin kök çok büyük bir rakam ileriye dönük düşünülmesi lazım kısaca saç çizgin çok aşşağı alınmış şahsi görüşüm açıklığın az ekilenler tutar ve açıları iyi ayarlanmış ise mutlu olursun kardeşim allah utandırmasın.
ALLAH"ın adamıyık...

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Kasım 2017, 14:04:26 »
umarım istediğin gibi sonuç elde edersin Jale hoca iyi bir tercih bence. fiyat olarak ne ödedin acaba

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Kasım 2017, 15:20:50 »
birincisi saç dökülmesi devam edecek 35 yaşına kadar çok saldırı olacak dht horonları ben bu doktorları anlamıyorum ben doktor değilim ama şu yorumu yapabiliyorum 1 yılda tamamen bütün saçları dökülen gördüm bu saç çok aşşağı inmiş ön cizgi yukarı tutulup 1000 kök az ekilebilirdi o bin kök çok büyük bir rakam ileriye dönük düşünülmesi lazım kısaca saç çizgin çok aşşağı alınmış şahsi görüşüm açıklığın az ekilenler tutar ve açıları iyi ayarlanmış ise mutlu olursun kardeşim allah utandırmasın.

Amin kardeşim sağol. Haklısın saç işi değişik, sırma gibi şaçı olan arkadaşlarım vardı benle dalga geçiyorlardı kel filan diye, şimdi kendileri daha da muzdarip  :) Benim şu ana kadar öyle aşırı bir dökülmem olmadı. Bundan sonrası için de temennim dökülmez İnşAllah.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2017, 15:26:08 »
umarım istediğin gibi sonuç elde edersin Jale hoca iyi bir tercih bence. fiyat olarak ne ödedin acaba

Umarım. Buradan araştırıp ilk gittiğim yer Jale hocamdı. Şu ana kadar pişmanlığım yok, tercih olarak. Fiyatı buraya yazmam pek etik olmaz diye düşünüyorum. Ben sana özelden fiyatını atıyorum.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2017, 16:02:22 »
Ektirerek en iyisini yapmışsın. Sonucunun da beklentini karşılamasını dilerim. Geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2017, 16:11:02 Gönderen: AlpArslan »
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Kasım 2017, 16:09:01 »
öncelikle geçmiş olsun bence aşağılara biraz fazla inilmiş yaşın çok genç 3000 greft fazla gibi geldi bana ama önemli olan senin düşüncen hayırlısı olsun 

Facebook Twitter Instagram