Gönderen Konu: Saçların Çabuk Yağlanması?  (Okunma sayısı 8814 defa)

EsaliEs26

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçların Çabuk Yağlanması?
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2017, 14:25:55 »
vichy dercos şampuan kullan

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2017, 14:26:48 »
yaş kaç senin kardeşim ilk onu söyle ve kullandığın şampuanı yaz ve bir cildiyeciye görün kardeşim...
ALLAH"ın adamıyık...

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2017, 14:28:14 »
yaş kaç senin kardeşim ilk onu söyle ve kullandığın şampuanı yaz ve bir cildiyeciye görün kardeşim...
hocam yaş 26 ducray anaphens kullanıyorum şuan şampuandan olabilir galiba

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2017, 14:29:24 »
vichy dercos şampuan kullan
kardeşim bu saç yağlanmasından en muzdarip olan kişilerdenim direk şampuan işe yaramaz yaramıyorda örnek vermek gerekirse kaşıntı varmı yağlanmayla birlikte şampuan hepsinde farklı içerikler var saçı da daha çok yağlandırıyor buna emin olabilirsin...
ALLAH"ın adamıyık...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2017, 14:34:11 »
miracle losyonu araştır topikal dht blocker ..o yağlanmayı kesinlikle çok azaltacaktır..tecrübeye tabi

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2017, 14:35:24 »
kardeşim ilk olarak şampuanını değiştirdin mi ben mesela şuan dalin kullanıyorum ve inan çok memnunum sen galiba saç güçlensin diye kullanıyorsun içerik olarak baktığımda bu şampuana ama içereğinde birçok etken madde var buda yağlanmaya sebep olacak şeyler örnek vermek gerekirse parfüm var praben varmı onu bilmiyorum ona bakarsın sen bir dalin denesene ve genetik dökülmen var ise malesef bu yağlanmayı yapan dht hormonu yağ tabakası ile saçın köklerine tutunuyor deride yağlanma yapıyor saçlarda güçsüzleşme yapması hep bundan kaynaklı bu yüzden bir dermotolog senin için daha fayladalı olacaktır tabi mantarda olabilir...
ALLAH"ın adamıyık...

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2017, 14:51:04 »
kardeşim ilk olarak şampuanını değiştirdin mi ben mesela şuan dalin kullanıyorum ve inan çok memnunum sen galiba saç güçlensin diye kullanıyorsun içerik olarak baktığımda bu şampuana ama içereğinde birçok etken madde var buda yağlanmaya sebep olacak şeyler örnek vermek gerekirse parfüm var praben varmı onu bilmiyorum ona bakarsın sen bir dalin denesene ve genetik dökülmen var ise malesef bu yağlanmayı yapan dht hormonu yağ tabakası ile saçın köklerine tutunuyor deride yağlanma yapıyor saçlarda güçsüzleşme yapması hep bundan kaynaklı bu yüzden bir dermotolog senin için daha fayladalı olacaktır tabi mantarda olabilir...
acaba bu hairforte sprey yağlanma yapabilir mi bunu kullandıktan sonra arttı

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2017, 14:51:25 »
miracle losyonu araştır topikal dht blocker ..o yağlanmayı kesinlikle çok azaltacaktır..tecrübeye tabi
acaba nereden temin edebilirim onu?

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2017, 14:56:20 »
acaba nereden temin edebilirim onu?
saçımın doktoru sitesinden nasıl yapılacağına bakabilirsin kendin yapacaksın işte malzemeleri var onları birbirine katıyorsun ruhi kardeşimin de dediği gibi işe yarayabilir.
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2017, 14:57:22 »
acaba bu hairforte sprey yağlanma yapabilir mi bunu kullandıktan sonra arttı
bu gibi şeyler bende deride tahriş yaptı ve olumsuz etkiledi o yüzden yapma ihtimali çok yüksek ve bunu bırakarak deneyebilirsin.
ALLAH"ın adamıyık...

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2017, 15:10:02 »
peki o zaman onu deneyeceğim o losyonu kullanayım inşallah işe yarar

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Kasım 2017, 15:19:25 »
Dht'den dolayı yağlandığını biliyoruz. Azıcık da olsa yediklerimizle ilgili de olabilir mi sizce? Spor yapıp protein ağırlıklı beslendiğim dönemlerde bu yağlanmanın nispeten azaldığını fark ediyordum. Özellikle de alın tarafımda. Ya da bana da öyle geliyor olabilir.

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Kasım 2017, 15:21:13 »
Dht'den dolayı yağlandığını biliyoruz. Azıcık da olsa yediklerimizle ilgili de olabilir mi sizce? Spor yapıp protein ağırlıklı beslendiğim dönemlerde bu yağlanmanın nispeten azaldığını fark ediyordum. Özellikle de alın tarafımda. Ya da bana da öyle geliyor olabilir.
belkide yediklerimizle ilgili bir miktar etkisi olabilir. Ama Dth çok etkili o yüzden miracle losyon kullanıcam inşallah işe yarar.

Legolas35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Kasım 2017, 16:23:21 »
Yağlanma için tek faydayı Defne sabunundan gördüm sizde bi deneyebilirsiniz

Facebook Twitter Instagram