Gönderen Konu: Saç ekiminden 2-3 yıl sonra dökülme neden olur?  (Okunma sayısı 1225 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekiminden 2-3 yıl sonra dökülme neden olur?
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2023, 19:18:03 »
 arkadan alınırken daha kaliteli minyatirazyondan etkilenmemiş saçlar alınır onlar öne tasınır.bunlar ozellikle 2 kulak arasındaki saçlardır.saç arkada ne kadar yasıcaksa onde o kadar yasar.bazı mal merkezler goz gore gore minyatrazsondan etkilenmiş saçları alıp öne tasırsa arkadada kalsa gidiciydi onlar zaten ondede erken dokulur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2023, 19:24:36 »
Tamamdır teşekkürler yanıt icin

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2023, 20:32:15 »
O tanıdıklarının öncesi sonrası resimleri olsa büyük ihtimalle olayın öyle olmadığını görürdük.Yüksek ihtimal dandik yerde saç ektirmişlerdir biraz saç çıkınca kendi saçlarının etkisiyle güzel sonuç olmuş gibi gözükmüştür ama sonra kendi saçları dökülünce vay efendim ekilen saçlar döküldü naraları.
Hep aynı hikaye.
Bu yoldan bende zamanında geçtim o yüzden tavsiyem forum sonuçlarına bakın gerçek hayatta öncesi sonrası senin hafızandan ibaret her zaman yanıltır.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2023, 21:56:59 »
Kendi saçları dökülmüş bakamamış düzgün bir süreç izlememiş işin gerçeği.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2023, 02:24:55 »
O tanıdıklarının öncesi sonrası resimleri olsa büyük ihtimalle olayın öyle olmadığını görürdük.Yüksek ihtimal dandik yerde saç ektirmişlerdir biraz saç çıkınca kendi saçlarının etkisiyle güzel sonuç olmuş gibi gözükmüştür ama sonra kendi saçları dökülünce vay efendim ekilen saçlar döküldü naraları.
Hep aynı hikaye.
Bu yoldan bende zamanında geçtim o yüzden tavsiyem forum sonuçlarına bakın gerçek hayatta öncesi sonrası senin hafızandan ibaret her zaman yanıltır.

|-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2023, 00:56:53 »
dht den dolayı genetik dökülme

şu an donör de saçlar dht den çok etkilenmez çünkü güçlü değil ama ekilen alanda etkilenir çünkü hormon salınımı güçlü sebep bu
zaten güçlü olmasa saç ektirmezdin saçların dökülmezdi çünkü
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram