Gönderen Konu: Ankarada saç ekimi için nereyi tercih etmeliyim.  (Okunma sayısı 1455 defa)

Furkan Aydoğdu

• Yeni üye
  • *
Değerli arkadaşlar, abilerim
Ankarada saç ektirmek için uygun bir yer arıyorum. Normalde forumda yaptığım araştırmalarıma göre Şahin Çeliği seçerdim ancak kendisiyle olan bir anlaşmazlığımızdan ötürü şuan onu askıya almış durumdayım.97 Doğumluyum. Bu saç dökülmeleri lisede başladı ve yavaş yavaş şuanki haline geldi.
2022 nin haziran ayında Şahin Çelik ile görüştüm. Donör bölgenin yoğun olmadığını saçlarımında kalın olmadığını ince olduğunu söyledi. Saçsız bölgenin genişliğinede vurgu yaptı.( yani lafı bu kafayla saç ekimi yaparsan muhteşem bir şey beklemeye getirdi) 2. ekime kesinlikle ihtiyacımın olduğunu ve 2. ekimde Donör bölgenin zayıflığından dolayı araya sakal serpiştireceğini söyledi.Ben ektirmeye bayağı niyetliydim ama bazı seyler oldu nasip olmadı. Ankarada nereyi önerirsiniz. Çoğu kişi Şahin Çelik diyip duruyor yine onun üzerinde durulursa tükürdüğümü yalayıp gitmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz benim için çok kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ankarada saç ekimi için nereyi tercih etmeliyim.
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2023, 18:51:21 »
 hocam 6 ay finasterid kullan saçın ve donorun guclensin sakalda serpiştircekse sahin hoca iyidir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2023, 12:39:13 »
2 ekim gerekli ve finasterid

ilk ekim bu alana olmalı

şahin çelik ile anlaşmazlığınız ne dir bilmiyorum ama Ankarada bütçeniz o fiyat aralıpında ise başka yere gitmezdim ben ya da istanbul'a gelirdim

bu arada sakal desteği de kullanılmalı
Global Moderator

Furkan Aydoğdu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2023, 19:09:35 »
bu konularda biraz bilgisizim. finasterid ekimden önce mi kullanılıyor ekime kadar saçlar güçlensin diye?
Bu arada Şahin beyin verdiği fiyat 30 bin lira

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2023, 19:32:23 »
 devamlıda kullanabilirsin.ekimde zayıf cılız saçlar ölür onları finasteridle guclendirip ektirirsen onları koruyabilirsin.6 ay kullanıp bırakanda şundan bırakıyor donoru guclendiriyor o açıdan.devamlı kullanırsan daha iyi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2023, 01:14:23 »
bu konularda biraz bilgisizim. finasterid ekimden önce mi kullanılıyor ekime kadar saçlar güçlensin diye?
Bu arada Şahin beyin verdiği fiyat 30 bin lira

evet fiyatı 30 bin artık en dandik merkez 35 40 25 saç ekiyor önemli olan kaliteli yer

finasterid kullanacaksanız araştırmanız gerek doktrora danışmanız gerek öyle karar verin bunu kendiniz yapmalısınız

forumda tüm bilgi mevcut
Global Moderator

HüseyinCANLI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2023, 00:08:26 »
FURKAN Bey Benimle Yüzde 90 Aynı Konumda saçlarınız bende ANKARA dan YAzıyorum ve Saç Ekim Arayışı İçin girdim DİRSEK TEMASINDA Olalım Ne dersiniz?

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2023, 21:13:58 »
Lifehair şahin hoca öneririm dürüst güvenilir işinin arkasinda

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2023, 01:35:29 »
şahin çelik tabiki

Facebook Twitter Instagram