Arkadaşlar merhaba, resimleri paylaşıyorum. Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum lütfen.
Bu kararı vermemde yardımcı olan başta hintell hocam olmak üzere herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum.
28 yaşında biz de katıldık bu kervana. Forum üzerinden f/p olarak akl klinikle görüştük ve 1 ay önceden randevu oluşturduk.
Ekimi Aktaş bey ve ekibindeki emre bey, Kübra hanım ve Dilan hanım gerçekleştirdi. Kanalları Eyüp bey açtı. Öğleden önce donör toplamayı tek başına Aktaş bey yaptı.
Hasan bey ön çizgiyi belirledi, ekim anında da 2 kez beşer saniye uğradı, onun haricinde yoktu.
Kafama iğne yapılması hissi beni inanılmaz geren birisi olarak süreci gayet güzel geçirdim. Donör kısımda basınçlı ilk anestezi sayesinde acı yok denecek kadar az oluyor.
Ön kısımda iz olmasın diye basınçlı anestezi yapılmıyor, bu yüzden ön tarafın anestezisinden korkmuştum ama 20 saniye sürmüyor muhtemelen, biraz ellerimi sıkıp biraz yüzümü buruşturdum ve süreç direk halloldu.
Ekim akşamı anestezi sıvılarının basıncından dolayı kendimi hasta gibi hissettim ama gece 23 civarlarında anestezi yavaştan kafamdan akmaya başlayınca rahatlama oldu.
2 Gün sonra ilk yıkama yapıldı, bugün de kendim ikinci yıkamayı bugün kendim yaptım evde. An itibariyle en büyük sorunum Ekim alanında inanılmaz bir kaşıntı var.