Öncelikle şimdiye kadar konu açıp paylaşım yapan tüm forumdaşlara selam olsun.Onlar sayesinde cesaretlendim😎 Yaklaşık 1 yıldır araştırıp dururken sonunda Şahin Çelik Beyde karar kılıp ekimimi yaptırdım. Kasım ayında randevu almıştım.
Ekim sabahı 8 de oradaydım.Güzel nezih temiz bir yer. Sırasıyla form imza işleri,çizgi belirleme,saç tıraşı yapıldı. Ön çizgiyi Şahin hocanın belirlemesini istedim doğal çizgilerine forumda şahit olduğum için. Daha sonra Şahin Bey anestezini işlemine başladı saat 8.30 da ekimim başlamış oldu. Anestezide pek acı hissetmedim acı eşiğim yüksektir. Kökleri Şahin bey kök alımı ve kanal açımı süreçlerinde aktifti.Ekimi 3 hanımefendi yaptı.Ergin Bey ve Şahin Bey aralarda gelip kontrol ettiler. Ekim 14.00 gibi bitti.Prp yapıldı sonrasında. Şahin Bey derimin kalın ama yumuşak olduğunu söyledi. Prp önerdi. Daha sonra Ergin bey ilaçlarımı nasıl kullanacağımı ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı.Yemek ısmarlamayı da ihmal etmedi her ne kadar heyecandan pek canım istemesede yedim biraz 😄 2 gün sonra ilk yıkamam merkezde yapıldı. Herşey yolunda olarak merkezden ayrıldım. LifeHair çalışanlarına teşekkürler.