Gönderen Konu: Saçlarımda şakak kısımnda incelme var mı  (Okunma sayısı 326 defa)

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Saçlarımda şakak kısımnda incelme var mı
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2023, 21:18:00 »
Saçların gayet iyi durumda canlı duruyor  ama sivilce sorunun var  sivilceleri ellemisin galiba iz kalmış bazı yerlerde roaactune tedavisi gerekli gibi sana dermatologa gorunmeni tavsiye ederim

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2023, 21:36:55 »
Saçların gayet iyi durumda canlı duruyor  ama sivilce sorunun var  sivilceleri ellemisin galiba iz kalmış bazı yerlerde roaactune tedavisi gerekli gibi sana dermatologa gorunmeni tavsiye ederim

Sağolasın abi yorumun için saçtaki sivilcenin sebebi seboreik Dermatit, roactuane kullandım üç ay fakat çok saç döküyor ve benim bülbül ötmeyi kesmişti abi o yüzden yarım bıraktım.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2023, 00:45:55 »
Sağolasın abi yorumun için saçtaki sivilcenin sebebi seboreik Dermatit, roactuane kullandım üç ay fakat çok saç döküyor ve benim bülbül ötmeyi kesmişti abi o yüzden yarım bıraktım.
bence tedavine devam et bende kullandım   roaactune sivilce için çok faydasını gördüm  saç dökülmesi kalıcı değil bu ilacın  bülbülü etkilemez merak etme   :)

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2023, 02:09:16 »
kanka bu kafayla harbiden dokeceksin saçları

stres her hastalığın,sıkıntının azdırıcı bir fah*şesidir ona göre
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2023, 02:12:38 »
kanka bu kafayla harbiden dokeceksin saçları

stres her hastalığın,sıkıntının azdırıcı bir fah*şesidir ona göre

Kral sen saçta sıkıntı yok diyorsan ben de artık buralardan olabildigince çekilecem cidden çok takmaya başladım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2023, 11:03:12 »
 aynı yerlerin 2 3 sene onceki resimleri varmı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2023, 13:27:11 »
aynı yerlerin 2 3 sene onceki resimleri varmı

2-3 sene önceki resim yok 4-5 ay var ama benim alnım babamınki gibi doğuştan geniş 9 yaşındaki halimde de saç çizgim ya buralardaydi ya böyle tırnak ucu kadar daha ileridedir o kadar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2023, 18:49:37 »
 yok o değil o incelen yerler hepmi boyleydi.şakaklarda falan varya inceler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2023, 18:52:16 »
yok o değil o incelen yerler hepmi boyleydi.şakaklarda falan varya inceler.

Onu bilmiyorum hocam çok dikkat etmedim önceden ama 2-35 ay öncesine kadar fotoğraflar var paylaştığım dosya linkinin içerisinde.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2023, 18:54:22 »
 daha eskiler olsa iyi olurdu hocam.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2023, 19:08:13 »
daha eskiler olsa iyi olurdu hocam.
Yaklaşık 2 yıl önceki fotoğrafları buldum hemen paylaşıyorum.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2023, 19:10:54 »
Saçlarım iki yıl önceki haline göre hacimsizleşti bunun farkındayım 14-15 yaşlarımdaki hali bu şekildeydi tam ergenliğin başları falan.

Klasöre buradan erişebilirsiniz:
Eski
https://disk.yandex.com.tr/d/K_UxactjkMKmjg

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2023, 19:14:33 »
 o zamandada  genetiğe bağlı incelme matlaşma varmış.şakaklar boyle elle kaldırılmış yok ama sanırım şimdi biraz daha ufalmış şakaklar.saçlar gür ama genetik minyatirazyonu bence var.bu dokulcek yada dokulmicek demek değil.arkadasında genclikte boyleyd gür ve genetik minyatirazsyonu vardı 45 yasına geldi aynı tek tel kaybetmeden duruyor saçları.gunluk masaj yapcan .sabah akşam 5 er dk yaparsan saçı beslersin.ya hormonu baskılıcan ya saçı beslicen.bende genetik minyatirazyonu var.

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2023, 19:21:48 »
o zamandada  genetiğe bağlı incelme matlaşma varmış.şakaklar boyle elle kaldırılmış yok ama sanırım şimdi biraz daha ufalmış şakaklar.saçlar gür ama genetik minyatirazyonu bence var.bu dokulcek yada dokulmicek demek değil.arkadasında genclikte boyleyd gür ve genetik minyatirazsyonu vardı 45 yasına geldi aynı tek tel kaybetmeden duruyor saçları.gunluk masaj yapcan .sabah akşam 5 er dk yaparsan saçı beslersin.ya hormonu baskılıcan ya saçı beslicen.bende genetik minyatirazyonu var.

Hocam ergenliğe bağlı (umarım) biraz incelme var onu fark ettim ben de. Seboreik Dermatit var bende bundan iki üç ay önce şakaktaki saçlar çekince 3-4 tane geliyordu ve saç derisi 24 saat geçmeden aşırı derecede yağlanıyordu böyle saçıma alnıma elimi sürünce elimde yağ tabakası oluşuyordu tabi bunda karaciğer yağlanmasınin da etkisi büyük. Doktora gittip loprox verdi şimdi şakak bölgesinden saç çekince üç dört denemede hiç gelmiyor 5-6. Kez sert çekersem bir iki tel geliyor. Loprox u ilk kullanışım buna rağmen saçlarım çok çok çok çok az olsa da kalınlaşmış gibi geliyor bilmiyorum psikolojikde olabilir. Dayım kel babamda saç var uzatıyor kuzenlerimde saç sorunu yok kız kardeşimde saç sorunu var lakin korona sonrası oldu geçmiyor buna rağmen saç telleri kağıt kalınlığında aşırı kalın saçlarında çok az saç kaldı döküle döküle 10/6si gitti gibiama hala saç derisi gözükmüyor o derecede kalın.

Facebook Twitter Instagram