Gönderen Konu: Seboreik Dermatit ve Seyrelme  (Okunma sayısı 334 defa)

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Seboreik Dermatit ve Seyrelme
« : 30 Ocak 2023, 01:24:18 »
Yaş 17, saçımda yaklaşık 7 aydır bölgesel kaşınma ve acı hissi oluyordu, sivilce tarzı biseyler çıkıyordu saçta. Doktora gittim yağlı egzema yani seboreik Dermatit olduğunu söyledi sivilce tarzı şeyleri gösterdikten sonra. Saçlarım ve yüzüm aşırı yağlanıyor ellerim ise kuruluktan çatlıyor, bu 6-7 aydır kaşınma acı süresince en çok kafamın tepesinde kulag üstünde ve ensede oldu sivilceler ordan çıktı, sivilce çıkan yerlerde sivilcenin üstünde saç kalmadı kulak üstü falan seyreldi o yüzden. Loprox verdi doktor haftada bir kez duşta saçımı onunla yıkamanı söyledi. Bu durum geçer mi? Geçerse sivilce çıkan yerlerdeki saçlar tekrar gelir mi? Babamda da aynı sorun çok olurdu mevsim geçişlerinde ama kellik durumu yok sadece olgunluk çizgisi var saçları falan da bağlanacak derecede uzun

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Seboreik Dermatit ve Seyrelme
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2023, 18:46:18 »
yardımcı olur musunuz? genelde aga olanlarda oluyor diye okudum yani eğer bu hastalık varsa %90 kelleşme olcak diye. Doğru mu? Babamda ds vardı aynısı 45 yaşlarındayken ama babamda olgunluk çizgisi haricinde saçlarında en ufak problem yok. Ve bu sorun sadece saçımda değil tüm vücudumda oluyor ellerim yüzüm göğüsüm sırtım her yerde var. Sb olanların saçı genelde dökülür mü aga belirtisi midir?

Facebook Twitter Instagram