Şakakları açık bırakıp ekim bölgesini net gösterecek foto koyduğunuz için teşekkürler fakat bence bu ekim güzel neticelenmeyecek.dört ay dolmasına rağmen pek bir gelişme yok .burda her kes 6,7,8 aylar diyor ama dört ayda böyle olupta bu aylarda patlama yapanını daha hiç görmedim.bu 6,7,8 ayların fanatiği çok hemen kızıp saldırıya geçiyorlar ama öyle bir şey yok ,o aylarda patlama yapması için tüy şeklinde bir sürü saç olması getekirdi şimdi ama şoktan kurtulan 3,5 telden başka bir şey göremiyorum ben.
Zekeriya kulun patlayan bir ekimine daha şahit olacağız büyük ihtimalle ,bu saçı şahin çelik yada hisar hastanesi ekseydi şimdi o bölge kapkara olmuştu ama bu zekeriya kulun ekimleri hep böyle ya hastaları yanıltıcı foto atıyor yada finasterid kullandıkları için iyiymiş gibi gözüküyor.genelde 3,5 cılız saçtan başka bir şey çıkmıyor.
Şimdiden tepki gösterecek 6,7,8 ay bilmem ne lobisine hodri meydan diyorum ,örnek gösterin .bu tarz bir gelişme içerisinde olupta bahsettiğiniz aylarda patlama yapan ekim örnekleri gösterin ama yok anca tepki gösteriyorsunuz sadece,bende isterim ki arkadaşın saçı çıksın patlama yapsın ama burda gördüğümüzü arkadaşımız üzülmesin diye yazmazsak forum sitesinin ne amacı kalıyor ki .her kes burda objektif yorum almak için paylaşım yapıyor sanırsam.