Bu simetri olayını bende hocaya sormuştum. Bana dediği simetrik olması uygun değil. Hoca kendi standartlarına göre hareket ediyor bence. Göz kararı yani. Çok iyi bir doktor ama bence teknolojiyi biraz kullanmalı artık. Kaç greftin tekli ikili üçlü olduğunu bile sağlam öğrenemiyoruz.
Bu arada ekiminiz hayırlı olsun inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Çok teşekkürler, amin inşallah. Söylediklerinize katılıyorum. Zekeriya Hocanın hekimliğine diyecek laf yok ancak bizim kadar hassas düşünmüyor belki de bazı şeyleri. Sonuçta hemen her gün saç ektiği için artık ona çok sıradan geliyor bu olay. Ancak hepimiz sorun ettiğimiz için bu saç olayını, biraz daha ince düşünüyoruz. İşin enteresanı, önce göz kararı ön çizgi çizildi, daha sonra ben sol tarafın yukarıda olduğunu düşündüm ve durumu hocaya söyledim. Daha sonra kendisi de ölçüm yaptı ve yarım cm'lik fark olduğunu gördü. Buna rağmen ekim sonrası sonucun bu şekilde olması biraz canımı sıktı. Sonuçta simetrik olmasının kime ne zararı var ?
![Cheesy :D](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/cheesy.gif)
Yine de sağlık olsun, umarım ekilenler başarılı bir şekilde çıkar ve doğal bir görünüm olur.