Gönderen Konu: Dr. Zekeriya KUL 23-24 Ekim 2017 - 2500 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 17353 defa)

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Zekeriya KUL 23-24 Ekim 2017 - 2500 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #16 : 07 Kasım 2017, 22:32:27 »
Bu simetri olayını bende hocaya sormuştum. Bana dediği simetrik olması uygun değil. Hoca kendi standartlarına göre  hareket ediyor bence. Göz kararı yani. Çok iyi bir doktor ama bence teknolojiyi biraz kullanmalı artık.  Kaç greftin tekli ikili üçlü olduğunu bile sağlam öğrenemiyoruz.

Bu arada ekiminiz hayırlı olsun inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Kasım 2017, 00:25:44 »
merhaba nekadar ücret ödediniz acaba  zekeriya hoca greft başımı yoksa günlükmü çalışıyor

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 08 Kasım 2017, 02:44:57 »
Bu simetri olayını bende hocaya sormuştum. Bana dediği simetrik olması uygun değil. Hoca kendi standartlarına göre  hareket ediyor bence. Göz kararı yani. Çok iyi bir doktor ama bence teknolojiyi biraz kullanmalı artık.  Kaç greftin tekli ikili üçlü olduğunu bile sağlam öğrenemiyoruz.

Bu arada ekiminiz hayırlı olsun inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Çok teşekkürler, amin inşallah. Söylediklerinize katılıyorum. Zekeriya Hocanın hekimliğine diyecek laf yok ancak bizim kadar hassas düşünmüyor belki de bazı şeyleri. Sonuçta hemen her gün saç ektiği için artık ona çok sıradan geliyor bu olay. Ancak hepimiz sorun ettiğimiz için bu saç olayını, biraz daha ince düşünüyoruz. İşin enteresanı, önce göz kararı ön çizgi çizildi, daha sonra ben sol tarafın yukarıda olduğunu düşündüm ve durumu hocaya söyledim. Daha sonra kendisi de ölçüm yaptı ve yarım cm'lik fark olduğunu gördü. Buna rağmen ekim sonrası sonucun bu şekilde olması biraz canımı sıktı. Sonuçta simetrik olmasının kime ne zararı var ?  :D Yine de sağlık olsun, umarım ekilenler başarılı bir şekilde çıkar ve doğal bir görünüm olur.

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Kasım 2017, 02:47:13 »
merhaba nekadar ücret ödediniz acaba  zekeriya hoca greft başımı yoksa günlükmü çalışıyor

Burada fiyat söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten Zekeriya Hoca'nın greft başı 1 Euro aldığı biliniyor. Bende greft başı ücret ödedim. Bizim dezavantajımız sürekli Euro'nun artması oldu.

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Kasım 2017, 03:14:06 »
Bugün 15.gün ve az önce çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Son foto ışık altında çekilmiştir. Bu arada ekim yapılan alanın kenarlarında kalan saçlarda ufak bir dökülme oldu, o da geçici sanırım.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2017, 03:15:49 Gönderen: JohnSpartan »

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #21 : 08 Kasım 2017, 14:47:08 »
o dökülenler kendi saçlarınsa 6 ay sonra sendeler geri gelirler ama fire olayı oluyor tabikide %30 fire verebilirsin kendi saçlarında... ama gelirler.
ALLAH"ın adamıyık...

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2017, 19:36:50 »
Arkadaşlar saç ektireli 4 hafta olmak üzere, bugün 1 saate yakın basket oynadık, biraz terledim. Sıkıntı olur mu? Ağırlık kaldırmak dışında sorun olmaz diye düşünüyorum ama emin de olamadım?

Architect

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2017, 19:46:34 »
Arkadaşlar saç ektireli 4 hafta olmak üzere, bugün 1 saate yakın basket oynadık, biraz terledim. Sıkıntı olur mu? Ağırlık kaldırmak dışında sorun olmaz diye düşünüyorum ama emin de olamadım?

Yıkadıysan kafanı sorun olmaz
if you see the tiger it's too late, you're food

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Kasım 2017, 01:27:21 »
Zekeriya hocadan vazgeçme sebebim bu malesef karşısındaki kişinin beklentilerini ve hayallerini onemsemiyor ama bunu saç ekim konusunda yapıyor. Hiç bir kadının bir göğsünü diğerinden büyük yaptığını duymadım. Hekimliğine, insanlığına bir sözüm yok kendisi ile görüştüm yüz yüze ama o kadar ilginçtir zor olan herseyi başarıyor en basit 5 dk almayacak basit konuları kendine guvenden veya umursamamazliktan es geçiyor.  Yani şimdi düşünüyorum önlere çoklu ektigi çok vaka gördük. Yani bunu bilmiyor olamaz bir çok cerraha ders verebilecek kapasitede ama atliyor.  Al bir cihaz lazer şu on çizgiyi düz yap kardeşim veya daha dikkatli olç. Yap ki 5000 tl ye yapan adamdan farkın olsun . Yani şimdi bu arkadaşımız 2500 euro ödemiş kafasında bu soru olmamaliydi. Ben şıklık açısından bir sorun olacağını sanmıyorum ektikleri çıkar inşallah simetri olayı canınızı sıkmaz
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Kasım 2017, 14:09:26 »
1 ay sonra olmaz diyorlar ama ben pek güvenmiyorum 2 3 ay bu tarz aktivitelerden uzak olmakta yarar var ayrıca basket bıraz sakat top gelebılır kafana darbe alabılırsın. Tesadüf müdür bilmıyorum ama ekım sonrası 1 ay sonra spora baslayan kişilerde ilerleme yavas oluyor gözlemdiğim kadarı ıle.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2017, 14:12:07 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Aralık 2017, 01:04:45 »
Zekeriya hocadan vazgeçme sebebim bu malesef karşısındaki kişinin beklentilerini ve hayallerini onemsemiyor ama bunu saç ekim konusunda yapıyor. Hiç bir kadının bir göğsünü diğerinden büyük yaptığını duymadım. Hekimliğine, insanlığına bir sözüm yok kendisi ile görüştüm yüz yüze ama o kadar ilginçtir zor olan herseyi başarıyor en basit 5 dk almayacak basit konuları kendine guvenden veya umursamamazliktan es geçiyor.  Yani şimdi düşünüyorum önlere çoklu ektigi çok vaka gördük. Yani bunu bilmiyor olamaz bir çok cerraha ders verebilecek kapasitede ama atliyor.  Al bir cihaz lazer şu on çizgiyi düz yap kardeşim veya daha dikkatli olç. Yap ki 5000 tl ye yapan adamdan farkın olsun . Yani şimdi bu arkadaşımız 2500 euro ödemiş kafasında bu soru olmamaliydi. Ben şıklık açısından bir sorun olacağını sanmıyorum ektikleri çıkar inşallah simetri olayı canınızı sıkmaz

Çok doğru bir tespit yapmışsınız, aynen dediğiniz gibi oldu herşey..Yine de bekleyip görmekten başka çare yok şu an için..

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Aralık 2017, 01:05:53 »
1 ay sonra olmaz diyorlar ama ben pek güvenmiyorum 2 3 ay bu tarz aktivitelerden uzak olmakta yarar var ayrıca basket bıraz sakat top gelebılır kafana darbe alabılırsın. Tesadüf müdür bilmıyorum ama ekım sonrası 1 ay sonra spora baslayan kişilerde ilerleme yavas oluyor gözlemdiğim kadarı ıle.

Oynarken dikkat etmiştim zaten kafaya top gelmemesi için..zaten çok zorlamadım kendimi..ama en az 3 ay hiç spor yapmama kararı aldım, riske gerek yok  :)

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Aralık 2017, 01:09:21 »
Arkadaşlar ekim olanı bugün 45 geride kaldı. Fotoğrafı az önce çektim..Süreç sizce nasıl ilerliyor, bu kızarıklıklar normal mi ?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Aralık 2017, 01:35:01 »
Simetrilik hem görüs hem zevk meselesi. Insanoglunun yüzünü ikiye bölsen, sag ve sol kesinlikle %100 simetrik degildir ki, sac cizgimiz simetrik olsun. Simetrilik sac cizgisi konusu, bende pek dogal bir izlenim birakmiyor. Sac ekimi yaptirmamis insanlarin, sac cizgisine baktigim zaman, kalemle cizilmis, veya askerin istimada siraya girmis gibi olanini görmedim. Bu benim zevkim ve fikrim!

Facebook Twitter Instagram