Herkese merhaba, 31 yaşındayım, yaklaşık 8 yıldır saç dökülme sorunu yaşıyordum. Saç çizgim geriye gitmiş ve şakaklarım açılmıştı. Mevcut saçlarımı uzun tutarak açıkları kapatıyordum ancak bu şekilde daha fazla uğraşmak istemedim ve Zekeriya Hocaya saç ekimi yaptırdım. Açıkçası saç çizgisi konusunda ben daha aşağı da olmasını istedim fakat kendisi bana güven, bu şekilde daha estetik duracak dedi ve fotoğraflarda görüldüğü halini verdi. Saç çizgisi çizildiğinde sol şakak tarafının diğer tarafa göre daha yukarıda olduğunu fark ettim ve durumu hocaya ilettim. O da ekim esnasında bunu halledeceğini söyledi. Ekimin üzerinden bugün 13 gün geçti. Gözle de anlaşılıyor ancak ben yine de ölçüm yaptım ve sol tarafın yarım cm daha yukarıda olduğunu gördüm. Ben zaten saçımın eski haliyle de şekil verebiliyordum. Tek amacım bundan 8 yıl önceki saç çizgim ve görünümüme kavuşmaktı ancak şu an için tam olarak içim rahat değil. Bekleyip göreceğiz. Ekim öncesi ve sonrası fotolarımı paylaşıyorum. Bu arada şunu da söylemek istiyorum, ekimden 4 gün sonra baş ağrılarım başladı ve halen devam ediyor. 1 Kutu arveles bitti, 2. kutuya başladım. Zekeriya Hoca'nın asistanı Leyla Hanım bu durumun normal olduğunu, uyuşuklukların erken geçmeye başlaması nedeniyle ağrı olabileceğini söyledi. Umarım bir an önce geçer.
Buradaki foto dökülme başlamadan önce çekilmiş, 2008 yılına ait bir foto.