Selamun aleyküm arkadaşlar.
sonunda saç ekimi kararı aldım ve birçok araştırma ve gezinti neticesinde fin nihaye arkadaşımın saçını ekip çok güzel bir sonuç alan Ankara Haircente yi tercih ettim. Ekibin başında mükemmel bir insan Ayhan Bey bulunuyor, ekibi içindeki uyum ve neşe, ayrıca dostane ve muhabbet iklimi çok güzel. Senelerdir korktuğum ve çekindiğim saç ekimi meğersem hiçbirşey yokmuş dedirtti. Buradan başta Ayhan hocam ve ekibine selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Ayrıca bu kliniğin Bağdat ve Musul'da şubelerinin olduğunu da hatırlatayım.
25.01.2023 tarihine gün aldım, sabah 09.00 da klinikte hazır oldum (2 seans olarak düşünüldü vertex bölgesine kadar ekim planladık ilk seansta) ve saat 09.30 sularında Operasyon başladı. Bu arada klinikleri mükemmel bir yerde (Ankara Besakule) manzara çok güzel ve hiç canınız sıkılmıyor. Herneyse evvela damaryolu açıldı ve uyuşturucu iğneler kafama zerk edilmeye başladı. Burası biraz acı verici kısım tabi normal bu katlanılabilir bir olay. Ardından Ayhan bey çizdiği alandan donörleri toplamaya başladı, donörler toplandığında enseyi hiç yormadan 4000 greft çıktığını belirtti. Ardından yine Ayhan hocam kanalları tek tek açtı ve araya girdik. normal şekilde kanamam olduğunu kan dolaşımımın çok aktif olduğunu (sporcuyum ve antrenörüm-içki sigaram yok) Yemek molası ardından ise saç ekimi ekibi gelerek işleme başlandı bu da yaklaşık 5 saat kadar sürdü. Yavaş yavaş ne beni ne kendilerini yormadan çalışan ekip gerek el hünerleri gerek sohbetleri ile gayet güzel bir şekilde işlerini profosyonelce yaptılar. Akşam saat 18.30 sularında operasyon bitmişti.
Ayhan hocam şu an kanama olmadığını ama tepe bolgesinde kanlanma olacağını ve ense bolgesinde çok sızıntı olabileceğini söyledi (kan dolaşımının çok hızlı ve aktif olmasından). Gerekli ilaçlarım ve dikkat etmem gerekenler tek tek bastırılarak anlatıldı ve ilaçlar ile uyarı kağıdı tarafıma teslim edildi arabama binerek çok rahat bir şekilde evime ulaştım. Bugün 2. günüm ve 3. gün yıkamam 10. gün kabuk alımım olacak. Ön çizgi ve hat tamamen doğallık unsurları planlanarak çizildi biraz benim de isteğim oldu. Ayrıca çok sık bir şekilde planlanarak 2 seansa bölündü. Vertex bölgesine kadar ekim oldu 4000 greft ile. Greftlerim genelde ince o yüzden doğalgörünüm elde edebileceğim belirtildi. 3 Husus özellikle hatırlatıldı. 1-Başı öne eğmek Yasak 2-Ekim yapılan bölgeye herhangi bir temas Yasak 3-Yatarken kendinizi sabitleyip sırtüstü yatmak Mecburi.
Şu an multivitamin kullanmayı bıraktım son 2 aydır Xpecia-biotin-omega3-kloajen-hyoluronik asit kullanıyordum. Kendileri Inno-Active EVOCAPIL ürünlerini 8sprey-tablet-köpük-şampuan) tavsiye ettiler. Set halinde alacağım. Şimdilik Elhamdülillah iyi durumdayım ve gün gün resim ve gelişme paylaşacağım. Donör bölgesi durumu resmi almayı unuttuk, bandajı cıkartınca ve diğer eksik resimlerle beraber göndereceğim. Tabiki elimizden geleni yaptık ve Alemlerin Rabbinin de izni ve iradıyla güzel olacağına inancımız tamdır. Vesselam.