Gönderen Konu: Ekime uygun muyum? Hangi teknigi onerirsiniz?  (Okunma sayısı 280 defa)

pokemon39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekime uygun muyum? Hangi teknigi onerirsiniz?
« : 26 Ocak 2023, 03:07:58 »
Merhaba,

32 yaşındayım.

Kellik baba tarafında genel olarak genetik gibi.
Fotoğraflarıma göre sizce saç ekimine uygun muyum?

Kalıcı ve guzel bir saç ekimi yapılabilir mi?
Ekim tipi vs önerileriniz nedir acaba?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 🙏

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Ekime uygun muyum? Hangi teknigi onerirsiniz?
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2023, 04:49:14 »
Selamlar öncelikli olarak foruma hoşgeldiniz.

Baya saçlarınız dökülmüş, kelsiniz bu nedenle ekim yapılmaya uygun görünüyor. Kalıcı saç ekimi diye bir şey yok. Eğer ensenizden alınan saçlar da ileride dökülmeye kodlanmış saçlarsa o saçlar da dökülebilir. Genelde bu saçlar güçlü olduğu için dökülmeler az olur ama asla dökülmeyecek mantığı doğru değil. Ekim tipi de önemli değil teknikten ziyade eken merkezin başarısı önemli. Farklı teknikler ile çok başarılı sonuçlar alan merkezler var. Forum da bir sürü konu mevcut bakabilirsiniz. Tepe bölümü de açık olduğu için size 2 ekim daha mantıklı gözüküyor. Çünkü tek seferde istisnalar hariç böyle açıklıkların kapanmaması daha olası.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

pokemon39

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2023, 18:24:43 »
Peki İstanbul icin fiyat performans nereleri önerirsiniz. Nevroz olayı da cekindiriyor biraz.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2023, 01:02:18 »
yaş ve açıklık itibari ile ekime uygunsun ,iyi ellerde güzel sonuç alman yüksek olasılık.
istanbul için serkan aygın ,asuman hair,ahmet tosun ,akl ve medeks gibi klinikleri öncelikle radarına al dostum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2023, 01:02:59 »
Forumda kendiniz bakacaksınız. Fiyat performans olarak dediğiniz fiyat aralığınız nedir? Bunları ben bilemem forumda saç ekimi fiyatları bölümünden fiyatlara bakıp merkezlere de göz atarsanız bir fikriniz oluşur. Saç ekimi sonuçları bölümünden de konulara bakabilirsiniz. Siz kafanızda merkezleri oluşturun, yazın ona göre üyeler yorumlarda bulunur. Ben mesela İstanbul'da Asmed'de ektirdim saç saçlarımı. Bana göre en iyisi burası ama sizin fikriniz farklıdır, bütçeniz farklıdır o yüzden araştırma yaparak ekime bilinçli girmeniz hayrınıza olur. 
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram