Gönderen Konu: AKL KLİNİK / 23.01.2023 / 4.470 GREFT / YAŞ : 35  (Okunma sayısı 22656 defa)

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
Ynt: AKL KLİNİK / 23.01.2023 / 4.470 GREFT / YAŞ : 35
« Yanıtla #45 : 28 Şubat 2023, 23:43:14 »
ya zaten kabuk dökümü sonrası baktığın zaman normal saç sıklığının yüzde 50 den fazlası yakalanmış. insan gözü yüzde 50 ile 100 ü saç uzunken ayirt edemez. ön ve orta hatlar tamam gibi. gördüğüm kadariyla donor de sağlam. her türlü 3000 greftlik bi seans daha depon var. bekleyip gorcez bakalim. ben de 8 gün oldu ektireli.  sabirli ve heyecanli bekleyiş başladı kisaca:)
Bakalım hocam dediğiniz gibi bekleyip görücez :)
Sizinde saç ekiminiz hayırlı olsun hocam umarım hepimiz beklediğimiz sonuca ulaşırız |-onayisareti-|

bu finhair ve propecia arasında ki seçime karar veremiyorum propecia çok pahalı finhair hakkında da gerekli olumlu yorum yok forumda.

Muzzy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 01 Mart 2023, 02:36:29 »
Bakalım hocam dediğiniz gibi bekleyip görücez :)
Sizinde saç ekiminiz hayırlı olsun hocam umarım hepimiz beklediğimiz sonuca ulaşırız |-onayisareti-|

bu finhair ve propecia arasında ki seçime karar veremiyorum propecia çok pahalı finhair hakkında da gerekli olumlu yorum yok forumda.
kanka yanlis anlama ama propecia kullanma bee:)

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 01 Mart 2023, 03:08:44 »
kanka yanlis anlama ama propecia kullanma bee:)

neden kullanmasın 3 senedir kullanıyorum iyi ki kullanmışım hiç bir sorun da yaşamıyorum ben ce dostum kullanmak istemeyen kullanmaz kullanan kişileri korkutmamak gerek psikolojik yan etkiler mümkün çünkü

Muzzy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Mart 2023, 12:35:54 »
neden kullanmasın 3 senedir kullanıyorum iyi ki kullanmışım hiç bir sorun da yaşamıyorum ben ce dostum kullanmak istemeyen kullanmaz kullanan kişileri korkutmamak gerek psikolojik yan etkiler mümkün çünkü
kanka inan ki amacim korkutmak değil. ama hormonlar hassastir. dengesini bi bozarsan iş cerrahi mudahaleye kadar gider. hormonlar hakkinda çok ciddi merakim ve arastirmalarim var. senin kullanip yan etki yasamamana cok sevindim. ama ya arkadaş yaşarsa ve geri dönülemez bozukluklara sebebiyet verirse? işte benim endişem o. yoksa inan ki burda kimseye art niyetli yorum yapmam.

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #49 : 02 Mart 2023, 12:24:11 »
15-20 gündür düzenli kullanıyorum propecia'yı şuan da herhangi bir yan etki görmedim bir süre daha gözlemleyerek kullanacağım umarım bir sıkıntı yaşamam.
  • Ekim Tarihi: 23/01/2023
  • Ekim Merkezi ismi AKL Poliklinik
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35
AKL Klinik Saç Ekimim : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30318.0
Takviyeler : Booster Vitamin + Xpecia + Propecia + Solgar Biotin + Solgar L-Arginine + Solgar Pycnogenol
Booster Sprey - Booster Şampuan

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #50 : 29 Mart 2023, 18:03:09 »
62. Günden Selamlar…
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35
AKL Klinik Saç Ekimim : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30318.0
Takviyeler : Booster Vitamin + Xpecia + Propecia + Solgar Biotin + Solgar L-Arginine + Solgar Pycnogenol

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 29 Mart 2023, 18:05:23 »
Selamlar 64 gün için saç ekimi süreciniz normal seyrinde.
Saç cildiniz saç ekilen sağlıklı ve erken olmasına ramen saç ekimi süreci hareketlenme var kafanızda ekim alanında tüylenme şeklinde süreç gayet güzel gidiyor maşallah
Global Moderator

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #52 : 29 Mart 2023, 18:08:32 »
Çıkışlar başladı elime batıyor saç telleri.
Çıkışların etkisimi bilmiyorum ama fotoğrafda görüldüğü gibi kızarıklıklar oluşuyor son 1 haftadır tepe bölgesinde bazısında küçük iltihap da oluyor spreyi kullanırken masaj esnasında patlıyor.

Birde donör bölgede kabuk var hala elimle kontrol ettiğimde hissediyorum.temizliyorum o kabuklarıda.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #53 : 29 Mart 2023, 18:47:25 »
Selamlar 64 gün için saç ekimi süreciniz normal seyrinde.
Saç cildiniz saç ekilen sağlıklı ve erken olmasına ramen saç ekimi süreci hareketlenme var kafanızda ekim alanında tüylenme şeklinde süreç gayet güzel gidiyor maşallah

Çok teşekkür ederim Hintell hocam🙏🏼
Booster set ve finasterid devam ediyorum.
Çıkışların başlaması mutlu etti inşallah sonuda güzel olur :)
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

mutedil

• Yeni üye
  • *
  • Berkay Tulpar Clinic/ 5500 greft
« Yanıtla #54 : 29 Mart 2023, 19:40:30 »
Hocam geçmiş oldun umarım sonuş dilediğiniz gibi olur. Sizde Gaziantep’ten gittiniz sanırım. Bende şuan Antep ve İstanbuldaki klinikler arasında araştırma yapıyorum. Antep’de Defalife Muhsin bey ile görüştüm enson ve Antepde kafama yatan tek yer oradı ama henüz netleştiremedim. Sizin AKL’yi seçmenizdeki en büyük etken nedir acaba? Birde sakıncası yoksa bu ekimin size maliyeti tam olarak ne oldu?
Berkay Tulpar Clinic/ 5500 greft

Takviye: Azure Hair Vitamine(Biotin/Saw Palmetto)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31480.0

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #55 : 29 Mart 2023, 20:50:31 »
Hocam geçmiş oldun umarım sonuş dilediğiniz gibi olur. Sizde Gaziantep’ten gittiniz sanırım. Bende şuan Antep ve İstanbuldaki klinikler arasında araştırma yapıyorum. Antep’de Defalife Muhsin bey ile görüştüm enson ve Antepde kafama yatan tek yer oradı ama henüz netleştiremedim. Sizin AKL’yi seçmenizdeki en büyük etken nedir acaba? Birde sakıncası yoksa bu ekimin size maliyeti tam olarak ne oldu?

Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
Evet bende Gaziantep’de ikamet ediyorum.
Dediğiniz gibi çevremde de duyduğum defalife tercih ediliyor oranın antep için en çok işlem yapan yer olduğunu söylüyorlar hatta benden bir ay önce bir abimiz ekim yaptırdı onuda haftada 3 gün görüyorum gözlemliyorum saç çıkışları başladı iyice.
Ben Antep’de merkez araştırması yapmadım hocam istanbul’a yılda 2 kez gidiyorum kalacak yer problemide yok kayınvalidem orada o yüzden gönlüm istanbulda yaptırmaktan yanaydı,daha çok ekim yaptıkları için daha profesyonellerdir düşüncesi vardı.AKL’yi zaten forumdan öncede duymuştum bir arkadaşımın vesilesi ile sonra forumdan 2 ay kadar araştırmasını yaptım ekimlerini ve yapılan yorumları sonuçları okudum içime sinen akl oldu o yüzden karar verdim akl’ye diğer olumlu yorumları olan merkezlerden daha ucuzdu ayrıca tabi antebe göre akl’de çok pahalı kalıyor.
Defalife ‘dan 10 bin tl fiyat almıştı bir arkadaşımız
O dönem’de (ocak) akl 25 bin tl’idi tabi pazarlık vs konuşmak lazım.
Ben kart vs derken zorladım keseyi umarım değer bekliyoruz hocam :)
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 29 Mart 2023, 22:57:00 »
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
Evet bende Gaziantep’de ikamet ediyorum.
Dediğiniz gibi çevremde de duyduğum defalife tercih ediliyor oranın antep için en çok işlem yapan yer olduğunu söylüyorlar hatta benden bir ay önce bir abimiz ekim yaptırdı onuda haftada 3 gün görüyorum gözlemliyorum saç çıkışları başladı iyice.
Ben Antep’de merkez araştırması yapmadım hocam istanbul’a yılda 2 kez gidiyorum kalacak yer problemide yok kayınvalidem orada o yüzden gönlüm istanbulda yaptırmaktan yanaydı,daha çok ekim yaptıkları için daha profesyonellerdir düşüncesi vardı.AKL’yi zaten forumdan öncede duymuştum bir arkadaşımın vesilesi ile sonra forumdan 2 ay kadar araştırmasını yaptım ekimlerini ve yapılan yorumları sonuçları okudum içime sinen akl oldu o yüzden karar verdim akl’ye diğer olumlu yorumları olan merkezlerden daha ucuzdu ayrıca tabi antebe göre akl’de çok pahalı kalıyor.
Defalife ‘dan 10 bin tl fiyat almıştı bir arkadaşımız
O dönem’de (ocak) akl 25 bin tl’idi tabi pazarlık vs konuşmak lazım.
Ben kart vs derken zorladım keseyi umarım değer bekliyoruz hocam :)

Bence en doğrusunu yapmışsınız benim bir kaç tanığım antepte ektirdi geçen sene pek iyi sonuç alamadılar malesef.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 29 Mart 2023, 23:26:47 »
ekilen saçlar baya hareketli duruyor erken başlamış gelişim sanki ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 29 Mart 2023, 23:29:03 »
baya bir tüylenme mevcut homojen şekilde sürecinde erken kardeşim maşallah güzel gidiyor süreç 90 günde baya belli olmuş olur gelişim.
Global Moderator

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #59 : 30 Mart 2023, 01:04:42 »
Bence en doğrusunu yapmışsınız benim bir kaç tanığım antepte ektirdi geçen sene pek iyi sonuç alamadılar malesef.

Hocam işte merkezleri kötümek veya kıyaslamak adına söylemiyorum tabii ama ekim işlemini daha uzun süredir ve daha sık yapmaları ekiplerin tecrübesi ayrıca ekipmanların son teknoloji olması gibi etkenler var sonuca etki eden o yüzden istanbulda konaklama vs sıkıntısı da olmadığı için tercihi akl'den yana kullandım.Umarım sonuçta güzel olur inşallah :)
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram