Hocam geçmiş oldun umarım sonuş dilediğiniz gibi olur. Sizde Gaziantep’ten gittiniz sanırım. Bende şuan Antep ve İstanbuldaki klinikler arasında araştırma yapıyorum. Antep’de Defalife Muhsin bey ile görüştüm enson ve Antepde kafama yatan tek yer oradı ama henüz netleştiremedim. Sizin AKL’yi seçmenizdeki en büyük etken nedir acaba? Birde sakıncası yoksa bu ekimin size maliyeti tam olarak ne oldu?
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
Evet bende Gaziantep’de ikamet ediyorum.
Dediğiniz gibi çevremde de duyduğum defalife tercih ediliyor oranın antep için en çok işlem yapan yer olduğunu söylüyorlar hatta benden bir ay önce bir abimiz ekim yaptırdı onuda haftada 3 gün görüyorum gözlemliyorum saç çıkışları başladı iyice.
Ben Antep’de merkez araştırması yapmadım hocam istanbul’a yılda 2 kez gidiyorum kalacak yer problemide yok kayınvalidem orada o yüzden gönlüm istanbulda yaptırmaktan yanaydı,daha çok ekim yaptıkları için daha profesyonellerdir düşüncesi vardı.AKL’yi zaten forumdan öncede duymuştum bir arkadaşımın vesilesi ile sonra forumdan 2 ay kadar araştırmasını yaptım ekimlerini ve yapılan yorumları sonuçları okudum içime sinen akl oldu o yüzden karar verdim akl’ye diğer olumlu yorumları olan merkezlerden daha ucuzdu ayrıca tabi antebe göre akl’de çok pahalı kalıyor.
Defalife ‘dan 10 bin tl fiyat almıştı bir arkadaşımız
O dönem’de (ocak) akl 25 bin tl’idi tabi pazarlık vs konuşmak lazım.
Ben kart vs derken zorladım keseyi umarım değer bekliyoruz hocam