Gönderen Konu: AKL KLİNİK / 23.01.2023 / 4.470 GREFT / YAŞ : 35  (Okunma sayısı 22595 defa)

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
Merhabalar herkese.
23 Ocak günü toplamda 4.470 greft ( tekli = 1.200 / ikili = 2650 / üçlü = 620 toplamda 8.360 saç teli ) saç ekim işlemim gerçekleşti.Saç ekim Merkezine Gaziantep’den geldim öncesinde fotoğraflar ile uzaktan karar vermiştik planlamalara.2 aşamalı bir ekim planlandı bu ekimde sık bir ön çizgi ve devamında gidilebileceği yere kadar sık ilerlendi.gidebildiğimiz yerde Hintell hocamında tam da tavsiye ettiği yere kadar oldu.
Süreç benim için çok güzel geçti sıfıra yakın bir ağrı yaşadım uyuşturma aşamaları çok korkutuyordu beni fakat ağrı sızı hissetmedim.
Alkol kullanmıyorum,sigarayı son 10 gündür içmiyordum, elektronik sigara kullandım işlem öncesi son 10 gündür.
Hasan hoca tüm samimiyetiyle ve güler yüzüyle ilgilendi benimle ekibin başında ki Şafak hocada çok ilgiliydi ve bilgiler verdi işlem boyunca bana.
Kliniğin instagram profilinde ki tüm gördüğüm şeyler eksizsiz uygulandı bana da.saç kalınlığı ölçümü usg cihazıyla derinlik kontrolu ön çizgi belirleme vs gibi.Bu bilgilerin hepsi dosyama yazıldı.(saç kalınlığım uzun saçların en ucundan ölçüldü 45 micron çıktı.)
İşlem sonrasında da kitapçıkla ve yüz yüze bilgilendirildim.
Ertesi gün ilk yıkamaya davet edildim saat belirlendi.
İlk yıkamadan sonra yine dikkat edilmesi gerekenler ekstradan bilgiler verildi görüşme odasında evde ki yıkama süreci vs anlatıldı.
Detaylı olarak anlatmaya çalışma sebebim ben bu forumu ne yazık ki geç keşfettim ve sadece ekim öncesi 15 gün inceleyebildim forumu.Benim gibi öncesinde çevresinde ekim işlemi yapmamış foruma denk gelmemiş bir hasta için ekim süreci sonrası daha bilinmezliktir.Buna istinaden taraf olmadan anlatmak istedim.Ekim öncesinde tavsiyede istemiştim forumdan zaten.

Güncel durumumda ağrı kesici hiç kullanmadım en ufak bir sızlama dahi yaşamadım çünkü sırt üstü hayatta uyuyamam aksine yüz üstü uyuyan biriyim ama gülü seven dikenine katlanıyor uykusuz kalmayacak kadar uyuyabildim 2 gecedir.Alnıma şişlik inmeye başladı hafif hafif yıkama için merkeze giderken oturur pozisyonda çok kaldım trafik vs ilk yıkamam yapıldı işlemin ertesi günü,10.gün kabuk dökme işlemi için tekrardan merkeze gideceğim randevum verildi.

Kullandığım Xpecia’a yı bırakmıştım işlemden önce zaten 10 gün kullanabildim.
Agumentin-prednol-corasprin başladım merkezin reçetesiyle donör bölgeye fito krem günde iki kez ekim bölgesine 3 saatte bir actolind sprey uygulaması yapıyorum.
Booster set aldım merkezin tavsiyesiyle solgar setimide hazırlamıştım ama merkezinde yönergelerini takip etmek istedim booster setten sonra kendi temin ettiklerime devam etmeyi planlıyorum.

Bu forumu kuran ve burada kıymetli bilgiler veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Fotoğraf güncellemelerinide yapacağım inşallah atlamadan.Heyecanla bekliyorum inşallah haziran temmuz ayı gibi memnun edici sonuçlarda alırım😊🙏🏼

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
Ynt: AKL KLİNİK / 23.01.2023 / 4.470 GREFT / YAŞ : 35
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2023, 07:31:52 »
Ekimin ilk günü klinik fotoğrafları
  • Ekim Tarihi: 23/01/2023
  • Ekim Merkezi ismi AKL Poliklinik
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35
AKL Klinik Saç Ekimim : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30318.0
Takviyeler : Booster Vitamin + Xpecia + Propecia + Solgar Biotin + Solgar L-Arginine + Solgar Pycnogenol
Booster Sprey - Booster Şampuan

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2023, 07:42:12 »
Evde ilk gün ekim alanı ve ilk yıkama sonrası donör bölge.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35
AKL Klinik Saç Ekimim : https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30318.0
Takviyeler : Booster Vitamin + Xpecia + Propecia + Solgar Biotin + Solgar L-Arginine + Solgar Pycnogenol

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2023, 07:44:53 »
Değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese acil şifalar ve bol saç diliyorum  :)
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2023, 10:28:42 »
ekiminiz bence cok güzel duruyor, ön cizgi hosuma gitti. insallah iyi bir sonuc alirsin. takviyelere basladinmi ?
  • Yaşınız 35

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2023, 14:55:00 »
ekiminiz bence cok güzel duruyor, ön cizgi hosuma gitti. insallah iyi bir sonuc alirsin. takviyelere basladinmi ?

Çok teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için.
Takviyelere 10.gün kabuk dökümünden sonra başlamamı söylediler merkezden o yüzden başlamadım.ilk etapta booster set ile başlayacağım.4 aylık süreçten sonrada solgar arginin biotin pyncenol vs gibi devam etmeyi düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

Eren Yavuz

• Full Member
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2023, 15:19:12 »
dostum hayırlı olsun bende ayın 10 unda akl de ekim yaptırdım gayet memnunum, booster set dışında başka takviye kullanıcakmısın veya onların önerdiği bişeyler oldumu bana söylemediler cünkü ama forumda herkes başka takviyeler kullanıyor acaba arayıp sorsammı kliniği diye düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 01.10.2023
  • Ekim Merkezi ismi akl klinik
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi booster set , coraspin

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2023, 17:46:07 »
dostum hayırlı olsun bende ayın 10 unda akl de ekim yaptırdım gayet memnunum, booster set dışında başka takviye kullanıcakmısın veya onların önerdiği bişeyler oldumu bana söylemediler cünkü ama forumda herkes başka takviyeler kullanıyor acaba arayıp sorsammı kliniği diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim Eren hocam bende sizin konunuzu takip ediyorum fakat yorum yapamadım çünkü çok ehil değilim forumda da yeni olduğum için ama sizin ekiminizde çok temiz görünüyordu sizede hayırlı olsun umarım hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız.sizde şok dökülmede başlamıştı hatta.

Benim ekim işlemini yapan ekibin başında şafak bey vardı işlemden sonra ameliyat odasında konuştuk biraz xpecia ve propecia'dan bahsettim ekimden önce xpecia ve propeciaya başlamıştım yan etki görür gibi oldum fakat hastaydımda tam emin olamadığım içinde ekimden 3 gün önce bıraktım ikisinide durumu anlattım bu şekilde sizce kullanmalımıyım dedim xpecia kullanabilirsiniz dedi kendi görüşü olarak ama propecianın yan etkisi olabiliyor dedi.birde dht yüksek kişilerde kulak üstü dökülmesi oluşuyor dedi benim gözlemlediğim kadarıyla sizde bu durum yok isterseniz kullanmayın dedi propecia'yı.

2. gün ilk yıkamadan sonra yıkamayı yapan arkadaşla da görüşme yaptık pantenol köpük ve sebamed everyday şampuan ile yıkamayı anlattı bana.
bende kendisine aldığım takviyelerden bahsettim hintell hocamın önerdiği solgarları temin etmiştim biotin arginin vs olan onlar var dedim onları kullanacağım gibi hani booster setteki spreyi merak ediyordum ben sordum içeriğinde minoxidil varmı diye sordum olmadığını söylediler setin içinde şampuan sprey ve takviye hap var booster setin takviyelerinide değerlendirmişlerdi forumda içeriği iyi görünüyor diye bende setide aldım merkezden 10. gün kabuk dökümünden sonra başlayın dedi hanımefendi bende önce booster setin 120 adet takviyesini bitirip sonrasında hintell hocamın önerdiği solgarlardan devam edeceğim.düşüncem bu yönde ama hintell hocamda fikrini belirtmesini bekliyorum :) xpecia'da kullanacağım bi süre tekrar denemek istiyorum yan etki olacakmı ona bakacağım.

Eren hocam bence hiç bişey kullanmadan da olmaz takviye yararlı olacaktır. isterseniz bi görüşün yada istanbuldaysanız 10.gün çağırmışlardır belki sizide kabuk dökümü için ozaman booster set önerirler belki.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

Eren Yavuz

• Full Member
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2023, 19:37:11 »
Çok teşekkür ederim Eren hocam bende sizin konunuzu takip ediyorum fakat yorum yapamadım çünkü çok ehil değilim forumda da yeni olduğum için ama sizin ekiminizde çok temiz görünüyordu sizede hayırlı olsun umarım hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız.sizde şok dökülmede başlamıştı hatta.

Benim ekim işlemini yapan ekibin başında şafak bey vardı işlemden sonra ameliyat odasında konuştuk biraz xpecia ve propecia'dan bahsettim ekimden önce xpecia ve propeciaya başlamıştım yan etki görür gibi oldum fakat hastaydımda tam emin olamadığım içinde ekimden 3 gün önce bıraktım ikisinide durumu anlattım bu şekilde sizce kullanmalımıyım dedim xpecia kullanabilirsiniz dedi kendi görüşü olarak ama propecianın yan etkisi olabiliyor dedi.birde dht yüksek kişilerde kulak üstü dökülmesi oluşuyor dedi benim gözlemlediğim kadarıyla sizde bu durum yok isterseniz kullanmayın dedi propecia'yı.

2. gün ilk yıkamadan sonra yıkamayı yapan arkadaşla da görüşme yaptık pantenol köpük ve sebamed everyday şampuan ile yıkamayı anlattı bana.
bende kendisine aldığım takviyelerden bahsettim hintell hocamın önerdiği solgarları temin etmiştim biotin arginin vs olan onlar var dedim onları kullanacağım gibi hani booster setteki spreyi merak ediyordum ben sordum içeriğinde minoxidil varmı diye sordum olmadığını söylediler setin içinde şampuan sprey ve takviye hap var booster setin takviyelerinide değerlendirmişlerdi forumda içeriği iyi görünüyor diye bende setide aldım merkezden 10. gün kabuk dökümünden sonra başlayın dedi hanımefendi bende önce booster setin 120 adet takviyesini bitirip sonrasında hintell hocamın önerdiği solgarlardan devam edeceğim.düşüncem bu yönde ama hintell hocamda fikrini belirtmesini bekliyorum :) xpecia'da kullanacağım bi süre tekrar denemek istiyorum yan etki olacakmı ona bakacağım.

Eren hocam bence hiç bişey kullanmadan da olmaz takviye yararlı olacaktır. isterseniz bi görüşün yada istanbuldaysanız 10.gün çağırmışlardır belki sizide kabuk dökümü için ozaman booster set önerirler belki.

selam tekrardan öncelikle güzel yorumların için çok teşekkür ederim ekimizi aynı kişi yapmış zaten benim ekimimi şafak hoca gerçekleştirdi, bana booster seti ücretsiz verdiler ama tabi öncesinde ben ilk görüşmeye gittiğimde fiyata dahil demişlerdi tabi siz ne kadara anlaştınız bilmiyorum belki fiyatlarımız farklıdır o yüzden ben 10.gün kabuk dökümünden sonra sadece setin içinde bulunan vitaminleri kullanıyorum ama yarın kliniği arayıp sorucam ona göre bende senin gibi xpecia veya propecia dan birisine başlamalıyım bence çünkü forumu genel takip ediyorum ve herkes bunları kullanıyor demek ki işe yarıyor o yüzden en sağlıklısı yarın klinikle konuşmak olucak

tekrardan teşekkürler geçmiş olsun :)
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 27

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #9 : 26 Ocak 2023, 08:13:15 »
Eren hocam galiba bizim saç ekim merkezi 30 gün sonra xpecia başlamayı tavsiye ediyor uygun gördüğü hastalarda akl ekim sonuçlarına baktığım için hep forumda genelde 30 gün sonra başlanmış.
10. gün yıkamaya gidince bende bi direkt hasan hocayla görüşeceğim bakalım ne diyecek çünkü yaza kadar tekrar istanbulda olamayacağım net bilgiyi direkt kendisinden alalım.
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

kemal mutlu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2023, 16:40:57 »
Evde ilk gün ekim alanı ve ilk yıkama sonrası donör bölge.

hayırlı olsun çok güzel vee nizami bir ekim olmuşş  |-nazarboncugu-|

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2023, 22:22:22 »

hayırlı olsun çok güzel vee nizami bir ekim olmuşş  |-nazarboncugu-|

Çok teşekkür ederim Kemal hocam.inşallah yaza doğru da güzel sonuçlar görürüz 🙏🏼

Bugün 5. Gün oldu bir kaç fotoğraf daha atıyorum.
Donör bölgede hafif sızlama var fito krem kullanıyorum sadece sabah akşam.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2023, 20:06:42 »
Merhabalar 7.gün yıkama sonrasında görüntü nasıl acaba kabuk dökümü perşembe günü olacak merkezde.Önlerde 2-3 ve tepede 1 tane sallanıyor gibi duruyor yıkama sonrası.kabuklar mı artık düşmeye yüz tuttu yoksa greft mi kaydediyorum anlayamadım.
  • Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

Eren Yavuz

• Full Member
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2023, 20:42:09 »
Merhabalar 7.gün yıkama sonrasında görüntü nasıl acaba kabuk dökümü perşembe günü olacak merkezde.Önlerde 2-3 ve tepede 1 tane sallanıyor gibi duruyor yıkama sonrası.kabuklar mı artık düşmeye yüz tuttu yoksa greft mi kaydediyorum anlayamadım.

süper dostum bizim bütün süreclerimiz benzer ilerliyo seninle benimde aynıydı kabuk dökümü sonrası cok iyi olucak görüntü
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 27

ByCasss

• Saç Ekim
  • Full Member
    • Saç Ekimim
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2023, 22:00:52 »
süper dostum bizim bütün süreclerimiz benzer ilerliyo seninle benimde aynıydı kabuk dökümü sonrası cok iyi olucak görüntü

Evet evet benzer ilerliyor bende takipteyim sizi :) teşekkür ederim. Merakla bekliyorum sık görünecek mi bakalım kabuk sonrası görüntü şuan pek kıl göremiyorum ekim bölgesinde.

• Greft Miktarı 4.470
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram