dostum hayırlı olsun bende ayın 10 unda akl de ekim yaptırdım gayet memnunum, booster set dışında başka takviye kullanıcakmısın veya onların önerdiği bişeyler oldumu bana söylemediler cünkü ama forumda herkes başka takviyeler kullanıyor acaba arayıp sorsammı kliniği diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim Eren hocam bende sizin konunuzu takip ediyorum fakat yorum yapamadım çünkü çok ehil değilim forumda da yeni olduğum için ama sizin ekiminizde çok temiz görünüyordu sizede hayırlı olsun umarım hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız.sizde şok dökülmede başlamıştı hatta.
Benim ekim işlemini yapan ekibin başında şafak bey vardı işlemden sonra ameliyat odasında konuştuk biraz xpecia ve propecia'dan bahsettim ekimden önce xpecia ve propeciaya başlamıştım yan etki görür gibi oldum fakat hastaydımda tam emin olamadığım içinde ekimden 3 gün önce bıraktım ikisinide durumu anlattım bu şekilde sizce kullanmalımıyım dedim xpecia kullanabilirsiniz dedi kendi görüşü olarak ama propecianın yan etkisi olabiliyor dedi.birde dht yüksek kişilerde kulak üstü dökülmesi oluşuyor dedi benim gözlemlediğim kadarıyla sizde bu durum yok isterseniz kullanmayın dedi propecia'yı.
2. gün ilk yıkamadan sonra yıkamayı yapan arkadaşla da görüşme yaptık pantenol köpük ve sebamed everyday şampuan ile yıkamayı anlattı bana.
bende kendisine aldığım takviyelerden bahsettim hintell hocamın önerdiği solgarları temin etmiştim biotin arginin vs olan onlar var dedim onları kullanacağım gibi hani booster setteki spreyi merak ediyordum ben sordum içeriğinde minoxidil varmı diye sordum olmadığını söylediler setin içinde şampuan sprey ve takviye hap var booster setin takviyelerinide değerlendirmişlerdi forumda içeriği iyi görünüyor diye bende setide aldım merkezden 10. gün kabuk dökümünden sonra başlayın dedi hanımefendi bende önce booster setin 120 adet takviyesini bitirip sonrasında hintell hocamın önerdiği solgarlardan devam edeceğim.düşüncem bu yönde ama hintell hocamda fikrini belirtmesini bekliyorum
xpecia'da kullanacağım bi süre tekrar denemek istiyorum yan etki olacakmı ona bakacağım.
Eren hocam bence hiç bişey kullanmadan da olmaz takviye yararlı olacaktır. isterseniz bi görüşün yada istanbuldaysanız 10.gün çağırmışlardır belki sizide kabuk dökümü için ozaman booster set önerirler belki.