Herkese Merhaba,
Bende buradaki bir çok kişi gibi forumda araştırmalar yaparak saç ekiminine karar verdim. Umarım ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için bir faydası olur düşüncesiyle bende sonuçlarımı ve gelişmeleri paylaşmak istedim. Öncelikte Hintel'e ve forumda değerli tecrubelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Yaşım 39, Operasyonum 23.01.2023 Pazartesi gerçekleşti, güzel bir operasyon süreçi geçirdim. Bugun 1. günü tamamladım, klinikte donör alanına pansuman, sonrasında PRP ve Saç lazeri gerçekleştirildi.
Açıklığım fazla olduğu için verteks için 2. operasyon önerilmişti ve görüştüğüm her yerde bunu söylüyordu, o yüzden verteks hariç bir ekime karar verdik. Bu aslında kafama çok takılan bir konuydu, acaba verteks bölgesine de biraz ekim yapılmalı mıydı? o zaman da ön tarafın seyrek kalabileceğini söylüyorlardı. Tecrubeli arkadaşlar bu konuda yorum yaparlarsa sevinirim.
Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum süreç içerisinde de gelişmeleri paylaşacağım. Sizlerin de değerli yorumlarını bekliyorum.
Genel olarak klinikle ilgili şunu söyleyebilirim, hizmet kalitesi konusunda çok önem veriliyor. Süreç boyunca aklıma takılan her sorunun cevabını buldum ve halen daha herhangi bir konuda merak ettiğim bir şey olduğunda anında cevap alabiliyorum. Gerek klinik koşulları olsun gerek çalışanların yaklaşımı olsun fazlasıyla tatmin ediciydi. Süreç şu an devam etmekte, gelişmeleri sizlerle paylacağım. Merak ettikleriz olduğunda elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağım. Teşekkürler arkadaşlar,