Gönderen Konu: fikriniz nedir ?  (Okunma sayısı 11203 defa)

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
fikriniz nedir ?
« : 03 Aralık 2015, 20:54:51 »
arkadaşlar öncelikle forum saç ekim sonuçları üzerine ama ben farklı bir konu sebebiyle bu konuyu açıyorum bu yüzden kusura bakmayın . paylaştığım fotoğraflar sırasıyla gün ışında, spot ışık altında, flashlı ve karşıdan çekilen. 25 yaşındayım , 5 6 senedir saç dökülmem var ve hala devam etmekte. uzun araştırmalardan sonra saç ekimi yaptırmaya karar verdim ve aklımda 2 isim var,  bu 2 ismin reklama ihtiyaç duymadığını ve işinin ehli insanlar olduğunu herkesin bildiğini düşündüğüm için isimlerini de söyleyebilirim diye düşünüyorum muttalip keser ve koray erdoğan. iki yerlede görüştüm
KORAY ERDOĞAN ekimden önce finasterid kullanmamı önerdi , alından tepe bölgesine kadar 5000 greft ekileceğini söyledi, MUTTALİP KESER ise sadece alın bölgesinde işlem yaptığını 2500 greft ekeceğini söyledi. kararsız kaldığım nokta alın bölgem iyice döküldü ama tepede kendi saçlarım mevcut, şimdilik muttalip hocada alın bölgemi ektirip tepe bölgem iyice dökülünce ozaman mı ektirsem yoksa koray hocada saçlı bölgelerde dahil 5000 greft mi ektirsem bilemedim, sonuçta  ekim sırasında koray hoca da olsa kendi saçlarımın etkilenme ihtimali var, şimdilik alın bölgesine 2500 ektirilir daha sonra tepe bölgesi iyice açılınca 3000- 3500 grefte kadar yolu var iyice dökülünce ektirilir o yüzden muttalip beye daha yakınım sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ettim şimdiden teşekkürler, bu arada alın bölgesi için niye muttalip kesere taktın koray hoca neden değil diye soracaksanız ailem ankarada daha rahat ederim diye düşünüyorum

feri33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: fikriniz nedir ?
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2015, 01:47:58 »
ücret konusunda sıkıntı yaşamıyosun anladığım kadarıyla...bu durumdan hareketle 5000 ektirip daha sonra tekrar bu eziyeti çekmemen daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum...bol şans

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2015, 05:17:35 »
Para sorun degilse. Koray erdogana git. Køkten halet bu isi

deinemutter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2015, 10:54:25 »
kelevra'daki dökülmeye benziyor.ben olsam sabreder ve onun sonucuna göre tercih yapardım.

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2015, 11:14:52 »
Zengin falan degilim ilk once onu soyliyim dostlar :) sadece birikmis tum parami denklestirip kendimi rahatca emanet edecegim birisini secmek istiyorum ve ekim dedigimiz omurluk bisey oldugu icin kiyacam tum parama :) kelevraya cok benziyor dokulme tipi merakla bekliyorum zaten. Simdilik muttalip bey diyen olmadi herkes koray bey diyor , kelevranin durumu herseyi netlestirecek ozaman

Holabusca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2015, 15:44:10 »
Bence iki sene daha bekle kardeşim hemde en az, ama ektiricem diyosan 5000 greft çok fazla senin açıklığın için, tabi bu benim görüşüm, 2000-2500 yeterli olacaktır, ekim yapıldıktan sonra kendi saçların dökülürse görüntü iyi olmaz, ben sabretmen taraftarıyım.

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2015, 18:44:14 »
Abi sonucta beklesem kendi saclarim gidince ozamanda 5000 greft ektirecem simdide 5000 greft ektirecem beklemem icin bir sebep yokki ya da benmi yalnis dusunuyorum, bu arada bi mevcut saclara 5000 greft ekmek var bide dokuldukten sonra 5000 greft ekmek var senin dusuncen saclar dokuldukten sonra ekilen greftlerin daha verimli olacaginimi dusunmen ?

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2015, 19:01:38 »
Holabusca olum kendimi cok hazirlamistim sac ekimine niye 2 yil daha bekle dedin la kafaya takan bi insanim bide :)

kelevra

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2015, 23:38:53 »
Selam abi,

Bence ektir gitsin. Muttalip Keser bence Türkiye'deki en güzel ekimleri yapıyor. Ama senin kadar açıklığı olan birine yaptığı bir örnekle karşılaşmadım hiç. Geçmiş vakalara baktığımızda ben de Koray'ı öneririm. Bir de Muttalip Keser de operasyon çok uzun sürecektir. Koray Erdoğan iki günde bitirir ama Muttalip Keser 3 belki de 4 güne yayacaktır o kadar grefti. Emin ol ikinci günden sonra gitmek çok zor gelecek. Ama dediğim gibi Keser'in o açıklıktaki bir örneğiyle kaşılaşsam daha net yorum yapabilirim çünkü adam gerçekten çok büyük sanat yapıyor.

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2015, 00:08:36 »
abi zeten muttalip bey sadece öne frontal bölgeye ekecem dedi  vertekse kadar demişti arka tarafı ne yaparız diye sorduğumda finasterid minoks kullanabilirsin dedi. dediğin gibi 5 günde ekim olacakmış :) ama muttalip keserin ekimi dediğin gibi mükemmel oluyor sonuçlar, ön tarafı ona ektirip arka taraftaki saçlar açılınca koray hocayamı gitsem kararsız kaldım vala . ama dur bakalım senin ekimden çok umutluyum inşallah güzel sonuç alırsında bizede yol göstermiş olur senin sonuçlar
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 00:10:14 Gönderen: bilal_350 »

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2015, 19:51:04 »
Mevcut saç durumun, çok kötü değil..Yüksek sayıda yapılan ekimlerde fire olabiliyor..Ben senin yerinde olsam, şu görünümde tepeye ekim yaptırmam. 5000 greftlik bir ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Hadi diyelim 5000 greft ekim yaptırdın, senin o tepe bölgen ilerde yine açılacak ve yine ekim yaptırman gerekecek. Mevcut saçların azımsanmayacak derecede tepe bölgende var. Her halükarda 2. ekime ihtiyacın olacak. Tabi sorun etmezsen yaptırmayabilirsin.

Şuan senin için gerekli olan ekim işlemleri ön kısım ve orta bölgeler, oraya söylendiği gibi 2500-3000 greftlik bir saç ekimi, çok hoş bir görünüm ortaya çıkartır..Zaten o bölgeden edeceğin yeni saçlarını geriye doğru taradığında, tepedeki saçların dökülse dahi kamufle edersin..Tepe bölgesi iyice zayıfladığı zamanda, gerek duyduğunda 1,5-2 sene sonra tepeye ektirirsin..2.ekimde ilk ekimden kaynaklı rahatsız olduğun yerler olursa oralarada hafif sıklaştırma talep edersin..Ben senin yerinde olsam 5000 greftlik saç kökümü bu saç için vermem. Tepe bölgesinden alınan sonuçlarında o kadar iç acıcı olmadığı ortada..Firmaların öncesi- sonrası diye gönderdikleri fotoğraflardaki kişilerin en az yarısının tepesi kel :) Tabi fotoğrafta görünmüyor.

İlla bir tavsiye istersen, önce ön ve orta kısım, 1-2 sene sonra da tepe bölgesi derim..Ekim işlemi de aceleye gelmez, sakin sakin güzelce yaptırırsın :)
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 19:53:31 Gönderen: İron-Maiden »
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2015, 20:30:28 »
Mevcut saç durumun, çok kötü değil..Yüksek sayıda yapılan ekimlerde fire olabiliyor..Ben senin yerinde olsam, şu görünümde tepeye ekim yaptırmam. 5000 greftlik bir ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Hadi diyelim 5000 greft ekim yaptırdın, senin o tepe bölgen ilerde yine açılacak ve yine ekim yaptırman gerekecek. Mevcut saçların azımsanmayacak derecede tepe bölgende var. Her halükarda 2. ekime ihtiyacın olacak. Tabi sorun etmezsen yaptırmayabilirsin.

Şuan senin için gerekli olan ekim işlemleri ön kısım ve orta bölgeler, oraya söylendiği gibi 2500-3000 greftlik bir saç ekimi, çok hoş bir görünüm ortaya çıkartır..Zaten o bölgeden edeceğin yeni saçlarını geriye doğru taradığında, tepedeki saçların dökülse dahi kamufle edersin..Tepe bölgesi iyice zayıfladığı zamanda, gerek duyduğunda 1,5-2 sene sonra tepeye ektirirsin..2.ekimde ilk ekimden kaynaklı rahatsız olduğun yerler olursa oralarada hafif sıklaştırma talep edersin..Ben senin yerinde olsam 5000 greftlik saç kökümü bu saç için vermem. Tepe bölgesinden alınan sonuçlarında o kadar iç acıcı olmadığı ortada..Firmaların öncesi- sonrası diye gönderdikleri fotoğraflardaki kişilerin en az yarısının tepesi kel :) Tabi fotoğrafta görünmüyor.

İlla bir tavsiye istersen, önce ön ve orta kısım, 1-2 sene sonra da tepe bölgesi derim..Ekim işlemi de aceleye gelmez, sakin sakin güzelce yaptırırsın :)
Dostum oncelikle detayli incelemen ve ayrintili yorumun icin tesekkurler:) zaten kararsiz kaldigim noktaya deginmissin dedigin gibi tepe zamanla acilacak simdi 5000 ektiriyim kendi saclarim dokulurse
 ozaman tekrar ektiririm diye dusunuyodum ama 5000 greft kullanilacak olmasi daha sonraki ekimlerde donor bolge acisindan sorun cikarabilir diye dusunmeye basladim artik, vala artik yoruldum arastirmaktan fikir degistirmekten , simdilik 3500 on ortaya ektiriyim daha sonra arkalar iyice acilinca 3000 civari oraya ektireyim diyorum, gerci yarin obur gun koray hocaya gidince hayir 5000 ekelim derse hayir ben 3500 istiyorum denirmi nasil oluyor bu isler :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2015, 20:49:45 »
Hocam açık söyleyim, greft başı para almayan hiçbir yer size 5000 greft saç ekmez kolay kolay :) Biraz ticari olabilir.

5000 greft az bir rakam değil, dönor alanın sonrasını da düşünmemiz lazım...Ön kısma kim güzel ve yoğun ekim yapıyorsa araştırın, karar verin gidin orayı ektirin..Fiyat ve performansı karşılaştırın...Bana bedava ekseler 5000 greft şu saça yaptırmam..Her türlü 2. ekime ihtiyaç duyacaksın ve tepen kötü değil..Ayrıca o saçlı alana ekim yapılırsa oraların zarar görme riski de var..Bunu da göz önünde bulundurun ve iyi düşünün derim...

Hiç tepe bölgesine ekim yaptırmış ve gerçekten çok iyi bir sonuç ortaya çıkmış bir örnek gördün mü? En fazla senin şuan ki mevcut tepe bölgen gibi oluyor.
  • Greft Miktarı 3100

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2015, 21:05:05 »
Asmedden cevap geldiginde 5000 dediklerinde bende cok sasirmistim zaten sonra tekrar mail attim fotograflarim karismis olabilirmi cunki benim saclarimdan daha kotu durumdakilere bile 5000 greft ekilmedi diye , hayir tekrar koray hocaya gosterdim sizin icin 5000 uygun diye cevap geldi, acikcasi ilk basta aklimda muttalip bey vardi ve ilk dusundugum ekim tipi senin dedigin gibiydi sonra tum kafaya ektiriyim kurtulayim dedim,  vala hocam zaten ekimi 7 8 ay sonrasina dusunuyorum zaten finasterid baslamismitim o tarihe kadar kullaniyim bi de minoksil spreye basliyim diyorum ekime kadar arka taraf iyice toparlar belki bakalim

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2015, 21:55:41 »
Belki ekime ihtiyacın bile kalmayabilir ilaç tedavisiyle..

Minoxidil kullanırsan eğer, mutlaka Dermaroller de alarak beraber kullanın, etkisini daha çok artıracaktır.
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram