arkadaşlar öncelikle forum saç ekim sonuçları üzerine ama ben farklı bir konu sebebiyle bu konuyu açıyorum bu yüzden kusura bakmayın . paylaştığım fotoğraflar sırasıyla gün ışında, spot ışık altında, flashlı ve karşıdan çekilen. 25 yaşındayım , 5 6 senedir saç dökülmem var ve hala devam etmekte. uzun araştırmalardan sonra saç ekimi yaptırmaya karar verdim ve aklımda 2 isim var, bu 2 ismin reklama ihtiyaç duymadığını ve işinin ehli insanlar olduğunu herkesin bildiğini düşündüğüm için isimlerini de söyleyebilirim diye düşünüyorum muttalip keser ve koray erdoğan. iki yerlede görüştüm
KORAY ERDOĞAN ekimden önce finasterid kullanmamı önerdi , alından tepe bölgesine kadar 5000 greft ekileceğini söyledi, MUTTALİP KESER ise sadece alın bölgesinde işlem yaptığını 2500 greft ekeceğini söyledi. kararsız kaldığım nokta alın bölgem iyice döküldü ama tepede kendi saçlarım mevcut, şimdilik muttalip hocada alın bölgemi ektirip tepe bölgem iyice dökülünce ozaman mı ektirsem yoksa koray hocada saçlı bölgelerde dahil 5000 greft mi ektirsem bilemedim, sonuçta ekim sırasında koray hoca da olsa kendi saçlarımın etkilenme ihtimali var, şimdilik alın bölgesine 2500 ektirilir daha sonra tepe bölgesi iyice açılınca 3000- 3500 grefte kadar yolu var iyice dökülünce ektirilir o yüzden muttalip beye daha yakınım sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ettim şimdiden teşekkürler, bu arada alın bölgesi için niye muttalip kesere taktın koray hoca neden değil diye soracaksanız ailem ankarada daha rahat ederim diye düşünüyorum