28. Günüm
Öncelikle Yorumun beni çok mutlu etti saç yüzünden hem özgüvenim çok kırılmıştı hemde psikolojik açıdan çok kötü olmuştum bu sorunumu çözücez inşallah güzel bir gidişat olur eski özgüvenime ve eski saçlarıma kavuşurum sadece şok dökülme aşamasında olduğum için büyük bir stres var üstümde şok dökülme nedeniyle ekilen saçlarımın döküldüğünü gördüğümde acaba çıkmıcak mı acaba tutmucakmı gibi soru işaretleri var kafamda inşallah bunuda atlatıcağız şuanda bir an önce 6. Ayıma gelmek istiyorum ama zaman hızlandırma gibi bir mucize daha olmadığı için imkansız diyip gülüyorum kendi kendime ve hergün spor yapan biriyim boks ve fitness acaba boksun kafama dikkat ettiğim sürece herhangi bir sıkıntı olmucağını düşünüyorum fitnessa gelince acaba düzenli fitnessa başlasam 30 40 kilo kaldırsam saç köklerim zarar görürmü ve çok terleyen biriyim terlesem saçlarıma zararı olurmu merak ettiğim bi aşama bilgisi olanlar varsa bu düşüncemi açarsa bilgilendirirse çok güzel olur herkese hayırlı geceler 60. Günümde görüşmek üzere 👋