Anket

Sizce gidişat nasıl

Güzel
29 (69%)
Kötü
13 (31%)

Toplam Oy Verenler: 42

Gönderen Konu: 21 Yaş 3300 Greft Saç Ekim Uzmanı İbrahim Erayhan  (Okunma sayısı 13855 defa)

Ghalia07

• Jr. Member
  • **
Ynt: 21 Yaş 3300 Greft Saç Ekim Uzmanı İbrahim Erayhan
« Yanıtla #151 : 20 Mayıs 2023, 11:32:27 »
Konunu öncedende takip ediyordum ve hayretler içinde okuyorum. Senin abarttığın kötü gidişatı ben göremedim. Bukadar kötümser olmanın sebebi nedir? Görende kafanda bir tel çıkmamış sanar. Şuan ki durum kötü değil bence gayet normal. Daha süreci yarılamamışsın bile. Az sabır
  • Ekim Tarihi: 09.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Esteworld
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasterid 1/4, xpecia, vm2000, biotin, alfa lipoik asit, minoxidil içeren ekim merkezinin serumu, alopecia %5 procapil sprey, alopecia şampuan

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 20 Mayıs 2023, 12:31:38 »
Konunu öncedende takip ediyordum ve hayretler içinde okuyorum. Senin abarttığın kötü gidişatı ben göremedim. Bukadar kötümser olmanın sebebi nedir? Görende kafanda bir tel çıkmamış sanar. Şuan ki durum kötü değil bence gayet normal. Daha süreci yarılamamışsın bile. Az sabır
Değerli kardeşim kötümser asla değilim fotoğraflar ve ayna  herşeyin kanıtıdır saç çizgisi bile belli olmayan bir ekim oldu benim için bu Ekim 5. Aya girmeme rağmen ne saç çizgisi belli nede yanlarda olan  çıkış saçın içi gözüküyor ve çok seyrek saç ve bu internettede sonucun başarısız olduğu yazıyor belli bariz çok büyük olmayan  açıklıkta 3300 greftlik bir çalışmada bu sonucun olması tabikide can sıkıcı bir durum çıkışlar en fazla 9. Aya kadar 8. Aya kadar çıkar 3 ayda ne olabilir en fazla siz söyleyin fotoğraf burda süreç burda öndeki kendi dökülmeyen saçıma nazaran yanların  bukadar çok seyrek olması ve seyreklikten şekil dahi verdirilememesi tabikide can sıkıcı bir durum 2 kişi güzel diyorsa 10 kişi iğrenç diyor kim olsa tribe girer sinirlenir yaşımız 21 ve çıkışların bukadar az olması tabikide ekimin başarısız sonuçlandığının belirtisidir bunu ben değil Google diyor 6. Ayda saç artık yerine oturur diyor 5. Ayda saçın bi tarafı çizgisi belli değil diğer tarafları çok seyrek  ben saçlara şekil veremiceksem nabayım o ekimi ekimin amacı zaten saçlarını taramak
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2023, 13:15:56 Gönderen: Berkaysenizm »

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 20 Mayıs 2023, 13:17:09 »
Dediğim gibi 8. Ayda 2. Ekime gireceğim Asuman hanımın ekimleri çok hoşuma gidiyor büyük ihtimalle onu tercih ediceğim

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 20 Mayıs 2023, 14:44:51 »
Ne kullaniyorsun bu süreçte başkan. Bir de biraz daha bekle atak yapabilir ama saçlı alan belli benim anlamadığım şakak bölümünde saçma bir çizgi var bu hocayı YouTube de görüyordum  beğeniyordum fakat sitedeki sonuçları görünce başarısız bir ekimci olduğunu düşünüyorum

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 20 Mayıs 2023, 15:07:28 »
Benimde 5ci ayda şakağımin bir tarafi seyrek olmuştu sonra daha çok yoğunlaşti,zaten 2aydir çikişlarin var ilk üç ayi sayma bile

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 20 Mayıs 2023, 15:17:28 »
Benimde 5ci ayda şakağımin bir tarafi seyrek olmuştu sonra daha çok yoğunlaşti,zaten 2aydir çikişlarin var ilk üç ayi sayma bile
1 tarafta yokki 2 taraftada var 1 tarafta kellik gözüküyor diğer tarafta saçın içi gözüküyor

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 20 Mayıs 2023, 15:28:49 »
Ne kullaniyorsun bu süreçte başkan. Bir de biraz daha bekle atak yapabilir ama saçlı alan belli benim anlamadığım şakak bölümünde saçma bir çizgi var bu hocayı YouTube de görüyordum  beğeniyordum fakat sitedeki sonuçları görünce başarısız bir ekimci olduğunu düşünüyorum

Finanstred Ve xpecia kullanıyorum 2 aydır gene bir etkisi yok gibi
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2023, 21:21:46 Gönderen: Berkaysenizm »

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 20 Mayıs 2023, 16:09:16 »
Değerli kardeşim kötümser asla değilim fotoğraflar ve ayna  herşeyin kanıtıdır saç çizgisi bile belli olmayan bir ekim oldu benim için bu Ekim 5. Aya girmeme rağmen ne saç çizgisi belli nede yanlarda olan  çıkış saçın içi gözüküyor ve çok seyrek saç ve bu internettede sonucun başarısız olduğu yazıyor belli bariz çok büyük olmayan  açıklıkta 3300 greftlik bir çalışmada bu sonucun olması tabikide can sıkıcı bir durum çıkışlar en fazla 9. Aya kadar 8. Aya kadar çıkar 3 ayda ne olabilir en fazla siz söyleyin fotoğraf burda süreç burda öndeki kendi dökülmeyen saçıma nazaran yanların  bukadar çok seyrek olması ve seyreklikten şekil dahi verdirilememesi tabikide can sıkıcı bir durum 2 kişi güzel diyorsa 10 kişi iğrenç diyor kim olsa tribe girer sinirlenir yaşımız 21 ve çıkışların bukadar az olması tabikide ekimin başarısız sonuçlandığının belirtisidir bunu ben değil Google diyor 6. Ayda saç artık yerine oturur diyor 5. Ayda saçın bi tarafı çizgisi belli değil diğer tarafları çok seyrek  ben saçlara şekil veremiceksem nabayım o ekimi ekimin amacı zaten saçlarını taramak

Asuman Hanım anladığım kadarıyla kolay kolay hasta kabul etmiyor. Senin sürecin devam ederken seni kabul edermi bilmiyorum. İnşallah eder. Ama dediğim gibi sürecin devam ediyor. Nedir bu acele anlamış değilim. Tamam beğenmemiş olabilirsin kardeşim eyvallah. Ama sana tavsiyem en azından 10-11 ci aylar bitsin. Belkide şuan yaptıracağın ekim çıkacak saçları da  engelleyecek? Gençliğin verdiği acelecilik diyorum buna ben. Sonuç nihayetinde kötüde sonuçlansa beklenmen de fayda var kardeşim. Bazen acelecilik büyük pişmanlıkları beraberinde getirir. Bu arada bende Asuman hanımda ikinci ekimimi yaptırmayı düşünüyorum ama benim ilk ekimim 10 yıl önce yapıldı. :)

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 20 Mayıs 2023, 16:28:02 »
Asuman Hanım anladığım kadarıyla kolay kolay hasta kabul etmiyor. Senin sürecin devam ederken seni kabul edermi bilmiyorum. İnşallah eder. Ama dediğim gibi sürecin devam ediyor. Nedir bu acele anlamış değilim. Tamam beğenmemiş olabilirsin kardeşim eyvallah. Ama sana tavsiyem en azından 10-11 ci aylar bitsin. Belkide şuan yaptıracağın ekim çıkacak saçları da  engelleyecek? Gençliğin verdiği acelecilik diyorum buna ben. Sonuç nihayetinde kötüde sonuçlansa beklenmen de fayda var kardeşim. Bazen acelecilik büyük pişmanlıkları beraberinde getirir. Bu arada bende Asuman hanımda ikinci ekimimi yaptırmayı düşünüyorum ama benim ilk ekimim 10 yıl önce yapıldı. :)
anlatmak istediğim Ekim planına göre ayarladım herşeyimi Türkiye şampiyonu muay Thai 1. Liğim var ve uluslararası dövüşlere katılıcam  ekimden sonra antreman yapamadım hiç ve antreman yapmam lazım aceleci durumum ondan keyfimden değil yani
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2023, 19:34:53 Gönderen: Berkaysenizm »

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 28 Mayıs 2023, 00:40:02 »
İbrahim hoca ısrarla bekle diyordu ve saça birden atak geldi kafa kapkara oldu saç uzayınca daha da kapatıcı oldu 5 ay 1 gün büyük mutlulukla before afteri paylaşmak istiyorum beyaz ışık altında fotoyu sallıyorum sanırım saç sıkıntım bitti sadece ön hattaki o sağ yan şakaktaki çizgi seyreklik sıkıntım devam ediyor oda 8. Aya kadar atak gelmesse İbrahim hocanın revize ile durumu halletmesini umuyorum ve çok mutlu oldum birden bukadar çok atak yapması çok mutlu etti beni
Beyaz ışık altında
Size sorum daha atak gelirmi ?
Hacim yön sıkıntısı ne zaman biter ?
Durum Nasıl ??

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 28 Mayıs 2023, 07:38:35 »
Eeee noldu biz sana ne diyorduk daha sürecin başindasin demedikmi 8 cinaya kadar çikişlar olur,bol masaj yap duşta ılk su kullan daha canlanacak msj ile

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 28 Mayıs 2023, 16:46:47 »
Ah be kardeşim. Bekle dedik sana.. :) Valla o kadar sıkıntı yaptın ki çıkacak saçıda engelleyecektin nerdeyse.. Bak beklemekte hayır var.

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 29 Mayıs 2023, 00:52:19 »
Çok sevindim senin mutlu olmana gerçekten yürekten sevindim kardeşim

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 30 Mayıs 2023, 23:19:18 »
Şuanlık tek sıkıntı hala o sağ şakak çizgi belli değil geriden geliyor saçlar onun dışında Herşey güzel hoca bekle dedi 8. Ayda revize isticem düzelmezse
Minoxil bazı yerlerde tüylenme yapıyor o tüylenmeler saça çevirirmi sizce ve çıkışlar daha olurmu 5 ay 6 gündeyim çıkışlar bitti gibi hissetmiyorum

Facebook Twitter Instagram