Gönderen Konu: PRP İşlemi Bu Şekilde Mi Yapılıyor ?  (Okunma sayısı 3639 defa)

keladam61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
PRP İşlemi Bu Şekilde Mi Yapılıyor ?
« : 05 Kasım 2017, 14:38:56 »
Arkadaşlar yakında prp işlemi yaptıracam bir araştırım dedim aşağıdaki video denk geldim şok oldum videoda direk şırıngayı deri altına sokup ne var ne yok dengesiz bir şekilde boşaltıyor ve kafa kanlar içinde kalıyor.

Soru : Bu Akan Kanlar ve Dengesiz Şekilde Verilen Sıvı yeni EKİLEN SAÇ KÖKLERİNE Zarar Vermiyor Mu ? Deri Resmen Balon Gibi Şişiyor.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PRP İşlemi Bu Şekilde Mi Yapılıyor ?
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2017, 15:35:18 »
Evet bu şekilde yapılıyor. Yanlız bu videoda iğneyi büyük kullanmışlar. Daha ince ve küçük iğne kullanılıyor. Bu kadar kanamasada az miktarda kanama oluyor. Ekim bölgesi planlanarak dengeli şekilde enjeksiyon yapılırsa zarar vermez.

keladam61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2017, 22:40:38 »
Evet bu şekilde yapılıyor. Yanlız bu videoda iğneyi büyük kullanmışlar. Daha ince ve küçük iğne kullanılıyor. Bu kadar kanamasada az miktarda kanama oluyor. Ekim bölgesi planlanarak dengeli şekilde enjeksiyon yapılırsa zarar vermez.

videoda sanki rastgele vuruyor gibi hiç planlı bir işlem yapılmıyor gibi bir de dikkatini çektimi sıvı verdiği yer balon gibi şişiyor

gurko_gg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2018, 10:52:53 »
PRP ye hiç bulaşma dostum.
İşe yaramaz.

Prp faydalı olduğu kısım sadece kafa derisi üzeride iğne girişlerinin oluşturduğu travmadır.
Bu etkiyi dermaroller kullanarak sağlayabilirsin.

hızlıamakel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2018, 23:46:51 »
PRP ye hiç bulaşma dostum.
İşe yaramaz.

Prp faydalı olduğu kısım sadece kafa derisi üzeride iğne girişlerinin oluşturduğu travmadır.
Bu etkiyi dermaroller kullanarak sağlayabilirsin.

Katılıyorum bir kaç kes yaptım bir işe yaramıyor.

Facebook Twitter Instagram