Gönderen Konu: Bölerek ekim  (Okunma sayısı 3433 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bölerek ekim
« : 05 Kasım 2017, 08:13:51 »
 Arkadaslar çok tartısılan bir konu bu ama baı merkezler halen  bolerek ekiyor .Sizce bolunerek ekilen saç çıkarmı çıkmazmı ?Arkadaslarımız vardı arabayl a turkiyedeki ekimcileri geerlerdi orneklerini gorurlerdi  ekimcilerle konuşmuşlar drlardan biri demiş bu bolerek ekim   zamanında çok tartışıldı çıkar yada çıkmaz diye bizde hep bolduk şu bu deiş ama sonra ekimciler toplandı bolunerek ekimin çıkmayacağı kanaatine vardı deiş bolunerek ekilen saç çıkmaz deiş ben 6 ekim oldum 3 fut 3 fue fuelerden brii grfeft ekimiydi 2si bolunerek ekildi en one yuz tane duz hesap saç koymuş ekimci bolerek ekimdi saydım en onu orda takip edicem bu ili dedim zamanı geldi bazısı çıktı bazısı çıkmadı bitkisel hayattaki tüy gibi çıktı .Ama halen bazı merkezler bolerek ekio nnormal ekim 6 aya kadar çıkar bolerek ekim 1 seneye kadar çıkar normalde 130_150 arası kırılma noktasıdır bolere ekimde 270_330 arası falan çıkar yada 9.aydan 12.ayın sonuna kdar çıkar falan  siz nasıl bakıyorsunuz bolme olayına sizce bir grfet 4 lüyle ön tarafa 4lümü transfer edilmeli veya  2sini alıp 2sini arkada bıraksalar bile bu saçın çıkmasına engelmi?Doğal lsun yatık ekebilsinler diye greftleri azaltıp one oyle aktarıolar .Bolunen saç sizce çıkarmı çıkmazmı.Bazı ekim merkezleri halen boluyor ondan açtm bu konuyu bu gecmişte drlar arasında tartışılıp bolunen saççıkmaz kararına varılmış ama bazı ekim merkezleri halen boluyor sizin bakıs açınız nedir?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bölerek ekim
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2017, 12:16:09 »
Fut dışında zorunlu olmadıkça bölerek ekim yapan olduğunu sanmıyorum.(Fue de tekli greft çok az olduğu taktirde önlere ekmek üzere fireler gözönğne alınarak yapıldığını duydum)Fut tA ise bölüm işlemi 4lü saç teli içeren greftler bölünerek 2+2 yada 3+1 şeklinde yapılmaya çalışılıyor ise kesinlikle ciddi fireler sozkonusu olacaktır. Ama asıl bölme işlemi şerit şeklindeki alımı yapılan epitelden greftlerin olduğu gibi (2li-3lü4-lü hernasıl ise) bölünmesi şeklinde yapılmakta Ki bu durumda saçlar çıkmaz demek doğru değildir. Zira böyle olaydı fut ile yapılan Ekim’ler asla sac çıkışı olmaz idi.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2017, 12:17:57 Gönderen: sloocer »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2017, 12:57:45 »
futta bolmuolar fuede boluolar halen bolerek eken yerler var
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2017, 13:44:42 »
Koray hoca greftlerle temas daha az olsun, kanallara yerleştirirken bile hiç dokunulmadan KEEP ile yerlestirelim başarı oranı artsın diye uğraştığına göre greftleri değil bölmek, çok fazla elleyip temas etmek bile problem.
Fut ile şerit halinde alınan greft dolu doku, bıçaklar ile kesilerek bölünüyor diye biliyorum. Yanlış mı bu bilgi?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2017, 14:02:57 »
doğruda graft zaten deri parçası ya, aslında futta diyelim içinde 10000 saç telli bir grafttir. hani bunu 2şerli bölrsen 5k graft olur 1,5lu bölersen 6-7k graft olur. önemli olan kaç saç kökü olduğu öndede tekli köklerin olması falan.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Kasım 2017, 14:25:48 »
doğruda graft zaten deri parçası ya, aslında futta diyelim içinde 10000 saç telli bir grafttir. hani bunu 2şerli bölrsen 5k graft olur 1,5lu bölersen 6-7k graft olur. önemli olan kaç saç kökü olduğu öndede tekli köklerin olması falan.

Ben anlayamadım demek istediğinizi. Futta greftler bölünerek ekim yapılıyor , siz 2 kere fut geçirdiniz. Bence en iyi cevabı siz verebilirsiniz.
FUT ve Fue De ekilenlerin çıkması acısından kıyaslayıp bizimle paylaşırsanız , sorunuzum cevabınıda vermiş olursunuz.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2017, 14:36:07 »
dr umar bu işin uzmanı bölerek bütün kafayı doldurabiliyor .onun harici bence yapandan uzak durulamalı ioh da bu tarz çalıştı emin değilim ama sonuçları ortada,  kesinlikle riskli slocere katılırım çünkü o kadar hassas ki greftler koray hoca nın zaten tekniği keep o yüzden çok başarılı neredeyse sıfır düzeyinde kayıp oluyor..fire olmasa zaten bütün ekimler bonusa yaklaşır düşünün ensedeki saçlarınızın yarısının önde olduğunu .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Kasım 2017, 15:44:49 »
futtaki aytırştırma ile burdaki bolmeyi karıstırmayalım  bence grfet 4 lüyse ööne 4lü tasınmalı zaten bu konu drlar arasında tartışılmış hepsi toplanmış belki dr kroayda gitmiştir tartışmaya 2004mu oncesimi ne o zamana kadar çoğu boluyormuş ondan sonra bolmenin yanlış olduğuna saçlarda çok zahiyat yaptığına karaav vermişler bolere ekim kabul gormemiş yani yeni arastıran bir arkadasımız bolerek ekim yapan bir yere gidicem dese ne deriz gitme deriz dimi  ioh boluo sonuclarını beklioz senesi dolsun diye bolunerek ekilen saç eğer çıkıkyorsa normal fude 3-6 ayda çıakrken bunda 12.aya kadar çıkışlar olıuyor ama bolmek yanlış bence
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2017, 22:48:55 »
futtaki aytırştırma ile burdaki bolmeyi karıstırmayalım  bence grfet 4 lüyse ööne 4lü tasınmalı zaten bu konu drlar arasında tartışılmış hepsi toplanmış belki dr kroayda gitmiştir tartışmaya 2004mu oncesimi ne o zamana kadar çoğu boluyormuş ondan sonra bolmenin yanlış olduğuna saçlarda çok zahiyat yaptığına karaav vermişler bolere ekim kabul gormemiş yani yeni arastıran bir arkadasımız bolerek ekim yapan bir yere gidicem dese ne deriz gitme deriz dimi  ioh boluo sonuclarını beklioz senesi dolsun diye bolunerek ekilen saç eğer çıkıkyorsa normal fude 3-6 ayda çıakrken bunda 12.aya kadar çıkışlar olıuyor ama bolmek yanlış bence

İoh un greftleri böldüğünü kim çıkarttı? Kendileri bolmediklerini söylediler, hastalardan kimsenin de “greftleri biliyorlardı, ben gördüm” dediğini okumadım ben.. birisi galiba bölüyorlar ondan çıkmıyor Diye tahmin yürüttü o saatten sonra İOH greftleri böliyor kaldı adamlara resmen yapıştı bu deyim.milletin 3000 greft dediğine bunlar 4000 alırız Dedi diye sanırım bu yakıştırma yapıldı ama bana kalırsa asılsız bu itham.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Kasım 2017, 06:40:15 »
ioh boluo
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Kasım 2017, 09:14:00 »
ioh boluo

Abi ben forumun sıkı takipcilerindenim,dünkü üye değilim. o yüzden bende duydum “ioh bölüyor”söylentisini. Ama bunu destekleyen bir açıklamayı ne hastalarından nede kendilerinden duydum. Bu sebeple nerden bu kadar emin olabiliyorsunuz diye soruyorum, benim kaçırdığım bir konumu geçti, ioh açıklama mı yaptı?

Cevap olarak “ioh boluo “ yazmışsınız.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Kasım 2017, 09:45:33 »
abicim kusura bakma zate ekra iyice kuculdu benim pcde yazılar karınca yazısı gibi zar zor okunuo  arkadasım ektircekti iohye gittik gorustuk  bilmem kaç ay once 1 saat 50 dkika falan konustuk greft arkadan kaçlı çıkkarsa oyle tasımıolar öne 4 lü çıkan 4 lü 3lü çıkan 3 lü tasınır bak nırmal 3kimler 6 ayd çıkkar şohnin 6.ayında orneklerinin daha saçı çıkmadı bolerek ekim zahiyat vrir çıkanlar 9 10 11. ay çıkar 1.2 ay çkar hepside çıkmayabilir bu konu çok tartısılan sonra drların bile bolerek ekim çıkmıo dedikleri bir konu bak kaçıncı ay oldu orneklerde 8. 9. aylar oldu genelde memnuniyet yok memnun değil ektirenler butn basarılı ekimleir arastır yuzde 95 i 6.ayda çıkış tamamlanmıştır ben bu kişilerle ilk defa ektircek bir akradasım gel birde sen gorus dedi 2 saate yakın bunlarla bir odada arkadas konjusut ben pek muhabbete girmedim ekimlere bak 6.ayda çıkmadıysa bolenen ekimdir bakalım senesi dolucak sonuclarını beklioz şimdilik gidisatan pek memnun olanları yok  insallah bir sende ıkar bunu ben demiom drlar dio bolerek ekim çıkmaz grfet kalçıysa oyle öne tasınmalı diolar bunlar 3luden 2 tane alıo bir tane bırakıo şu bu greft direk on tarafa tranmsfer edilmeli dio drlar hiç ellenmeden kaçlı çıkarsa oyle öne tasınmalı hani biz bunlarla konsuutk ornekelrini 8 ay oldu dısarda canlı gozle goruom çocuğun kendi saçını doktuler ekilenelrinde millet 6 ay oldu sonuc açırken 7 ay doldu 8den 10 gun falan aldı halen çıkışı beklioz doğllığı bile problemli şimdilik insallah doğallıkta duzelir çıkışlada tam çıkar senesi dolunca ama boluolar
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Kasım 2017, 10:05:48 »
abicim kusura bakma zate ekra iyice kuculdu benim pcde yazılar karınca yazısı gibi zar zor okunuo  arkadasım ektircekti iohye gittik gorustuk  bilmem kaç ay once 1 saat 50 dkika falan konustuk greft arkadan kaçlı çıkkarsa oyle tasımıolar öne 4 lü çıkan 4 lü 3lü çıkan 3 lü tasınır bak nırmal 3kimler 6 ayd çıkkar şohnin 6.ayında orneklerinin daha saçı çıkmadı bolerek ekim zahiyat vrir çıkanlar 9 10 11. ay çıkar 1.2 ay çkar hepside çıkmayabilir bu konu çok tartısılan sonra drların bile bolerek ekim çıkmıo dedikleri bir konu bak kaçıncı ay oldu orneklerde 8. 9. aylar oldu genelde memnuniyet yok memnun değil ektirenler butn basarılı ekimleir arastır yuzde 95 i 6.ayda çıkış tamamlanmıştır ben bu kişilerle ilk defa ektircek bir akradasım gel birde sen gorus dedi 2 saate yakın bunlarla bir odada arkadas konjusut ben pek muhabbete girmedim ekimlere bak 6.ayda çıkmadıysa bolenen ekimdir bakalım senesi dolucak sonuclarını beklioz şimdilik gidisatan pek memnun olanları yok  insallah bir sende ıkar bunu ben demiom drlar dio bolerek ekim çıkmaz grfet kalçıysa oyle öne tasınmalı diolar bunlar 3luden 2 tane alıo bir tane bırakıo şu bu greft direk on tarafa tranmsfer edilmeli dio drlar hiç ellenmeden kaçlı çıkarsa oyle öne tasınmalı hani biz bunlarla konsuutk ornekelrini 8 ay oldu dısarda canlı gozle goruom çocuğun kendi saçını doktuler ekilenelrinde millet 6 ay oldu sonuc açırken 7 ay doldu 8den 10 gun falan aldı halen çıkışı beklioz doğllığı bile problemli şimdilik insallah doğallıkta duzelir çıkışlada tam çıkar senesi dolunca ama boluolar

uzun uzun yazmışsın ama ben yine birşey anlamadım yazdığından? Siz gidip 1 saat 50 dakka konusurugunuZda size “biz bölerek ekiyoruz” mu dediler?

İoh un ekimleri patladı zaten, adamların çıkış sloganı yanlıştı zaten “asmed ten ayrılma ekip”  sloganı ile zaten nekadar iyi iş yapabilirsin ki? Gelen hastalarda Sonuç beklentisi olarak AsMed i koyas alacak ve basarısızlık kaçınılmaz olacaktı... Zaten ioh un patladığını forumdan görüşüyoruz bu konu yoruma çokta açık değil açıkcası herşey ortada..
Eğer ektikleri çıkmıyor diye “bunlar kesin bölüyorlar” tahminini yürütüyor iseniz, bölmeye gelene kadar bir dünya detay var, onlarda vardır yanlışları... zaten her çıkmayan ekim için “bölüyorlar” demek doğru değil.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Kasım 2017, 10:44:45 »
nasıl ektirklerini analttılar 3 lüden 2 tane alıolar 1 tane bırakıolar falan bu bolme oluyor iohnmin on alana dar ekimne bak nasıl çıkmışoktaydı dimi o arkadasın adı az dar alan  ama çıkmış saçlar one teklileir bomeden ekerler ondan çıkmış diğer genis ekimlerine bak sonuc hale beklenio ve gecmiştede grfft kaçlı çıktıysa onu oyle değlde bolerek one transfer denlere bak ekilen saçlar çıkmışmı
saçları ekmeydi dersin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Kasım 2017, 08:08:26 »
nasıl ektirklerini analttılar 3 lüden 2 tane alıolar 1 tane bırakıolar falan bu bolme oluyor iohnmin on alana dar ekimne bak nasıl çıkmışoktaydı dimi o arkadasın adı az dar alan  ama çıkmış saçlar one teklileir bomeden ekerler ondan çıkmış diğer genis ekimlerine bak sonuc hale beklenio ve gecmiştede grfft kaçlı çıktıysa onu oyle değlde bolerek one transfer denlere bak ekilen saçlar çıkmışmı

Bölmekten kastınız bu ise bunun tartışılacak bir durumu yok... punch alım yapar iken bölecek ve köke zarar vermeyecek. Dokunmaktan çekinir iken bir bıçak ile kesmenin zarar vermeyeceğini düşünmek doğru olmaz. 4 lü gredtten 2 alsa 1 i olse 1 i kalır mutlaka orada fire olur. Hatta ikili diye aldığı kok bile zarar görüp çıkmayabilir.
Bence bu durumun açıklaması da şu şekilde olmustur “ ioh sıkı bir takipçi forumda, Zamanında Hintell bir açıklama yaparak KOray hocanın bölerek alım yaptığını bunsayede alım yapılan köklerden dahi çıkış yaptığını söylemişti.Bunu duyan İOH elemanları kulaga hoş gelen bu cümleyi pazarlama taktikleri arasına koymuş olabilir”

Facebook Twitter Instagram