Gönderen Konu: Cosmedica Dr Levent Acar  (Okunma sayısı 13236 defa)

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cosmedica Dr Levent Acar
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2018, 16:18:09 »
aynen instagramdaki resimleri falan güzeel,lateral slit yöntemini de kullanıyorlarmış.acaba kaliteli bir kurum da bizmi gözden kaçırdık diye merak ettim.hep kurumsal paylaşım yapılmış,olumlu veya olumsuz kişisel after paylaşımı göremedim.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2018, 16:37:49 »
netteki resimlerine bakarsa en iyi ekim merkezi dersin ama biri gidip ornek istedimmi hasta mahremiyeti deyip gostermiyorlar dedikleri kadar ii olsalardı daha pahalı olurlardı
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3239.0 şu kurumda ilginç.lateral-manuel teknik,kanal tekniği güzel.ancak net bilgi yok,şu an için başarılı ancak güvenilir kurumlar değiller.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2018, 10:38:57 »
videolardaki kadar iyi olsalar resimleri mahramiyet var  hasta hakkı var deyip saklamazlar hem çok ucuza ekiyorlar hemde videolara bakıon adam ispanyada atletico madridin eski sahasından gelio eski ispanyol futbolcu falan videolar on numara ama resim yollayın dion hasta mahramiyeti diolar ee videolardakilerde mahramiyet yokmuydu
saçları ekmeydi dersin

chameleon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2019, 10:31:32 »
Merhaba yaklaşık 3 ay önce Dr.Levent Acar'da saç ekimi yaptırdım.
Bazı konularda size bilgi vereyim. Öncelikle çok nezih ve profesyonel bir yer. Zaten Dr.Levent Acar ile görüştüğünüzde her şeyi anlayacaksınız. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.
Safir yöntemi ile anestezisiz ( ağrısız ) saç ekimi yaptırdım. İkinci operasyonum daha önce 6 yıl önce yaptırmıştım. İlk ekimim de çok başarılı olmuştu ancak iki operasyonu karşılaştırdığımda çok büyük bir konfor farkı ve iyileşme farkı var. Çok daha hızlı iyileştim ve neredeyse hiç şişlik olmadı. Ekimden sonra da kliniğin ilgisi muhteşem arayıp takip ediyorlar fotoğraf istiyorlar. Aklınızda soru işareti kalmasın çok profesyonel bir klinik.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Haziran 2019, 11:22:48 »
Merhaba yaklaşık 3 ay önce Dr.Levent Acar'da saç ekimi yaptırdım.
Bazı konularda size bilgi vereyim. Öncelikle çok nezih ve profesyonel bir yer. Zaten Dr.Levent Acar ile görüştüğünüzde her şeyi anlayacaksınız. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.
Safir yöntemi ile anestezisiz ( ağrısız ) saç ekimi yaptırdım. İkinci operasyonum daha önce 6 yıl önce yaptırmıştım. İlk ekimim de çok başarılı olmuştu ancak iki operasyonu karşılaştırdığımda çok büyük bir konfor farkı ve iyileşme farkı var. Çok daha hızlı iyileştim ve neredeyse hiç şişlik olmadı. Ekimden sonra da kliniğin ilgisi muhteşem arayıp takip ediyorlar fotoğraf istiyorlar. Aklınızda soru işareti kalmasın çok profesyonel bir klinik.

bizim için operasyon süreçleri önemli sadece gerisi boş o yüzden ekiminizi ilgili bölümde konu açıp  paylaşırsanız Dr Levent Acar araştıran arkadaşlar için ışık olmuş olursunuz.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram