Yabancı sitelerde haklarında çok yorum var. Bazıları şüphe bıraktırmıyor değil. Hepsi her şeyin mükemmel olduğundan bahsediyor. Ama fotoğraf noktasında kurumun yüklediği haricinde pek bir şeye ulaşamadım. Saç resimlerimi buraya gönderdim ve bana verdikleri cevabı aynen kopyalıyorum.
Merhaba Omer Faruk Bey;
Resimlerinizi inceledik ortalama 3000-3500 kok ekim gerceklestirerek on hattinizi yogunlastirip yeni bir cizgi olusturabiliriz.
Cosmedica olarak en yeni yöntem olan FUE + PRP (Kök Hücre Desteği ) yöntemini kullanmaktayız. Bu yöntem ile bireyin ense ve iki kulak arkasın da ki saç kökleri tek tek ince uçlu micro motor yardımı ile alınarak açık olan bölgeye nakli manuel olarak tek tek gerçekleştirilmektedir.Operasyonlarımız Medical Park Hastanesi Bhaçelievler Şubesinde gerçekleştirilmektedir.
Fue Yönteminin Avantajları
Saç köklerinin alındığı bölgede doku alınmadan yalnızca alınacak kök hücresi üzerinde titizlikle çalışılmaktadır
Saç kökleri sadece ense bölgesinden değil. Kulakların üst kısmından da alınır.
Lokal anestezi ile yapılır ve işlem son derece konforludur
Saç kökleri özel mikromotor sayesinde tek tek alınır,çok kısa sürede iyileşme gözlenir.Başın arkasında dikiş ve yara izi olmaz,.
Bir seansta 4000-6000 arası graft yani 8000-12.000 arası saç teli ekimi yapılabilmektedir.
Gerekirse vücudun diğer bölgelerinden (sırt, göğüs) saç kökü alınabilir
Hafif ve orta dereceli saç kayıplarında (önlerden başın tepesine kadar gelen) çok iyi bir sonuç alınır.
Yara izi kesinlikle bırakmaz .
Kadınlara ve erkeklere uygulanır.
Son derece doğal sonuçlar elde edilir
Bu yöntemle bıyık, sakal ,favori ve kaşlar da ekilebilir.
Saçlı derideki yanık izleri veya yara izleri kapatılabilir
Ertesi gün sosyal hayatınıza dönebilir,seyahat edebilirsiniz
PAKET BİLGİSİ
Fiyat herşey dahil olup, ekilecek saç kökü miktarına göre değişmektedir.
* Uzman doktorumuz tarafından gerçekleştirilecek olan tüm muayene işlemleri ve saç analizi
* Kan Testleri
* Fue yöntemiyle saç ekimin de maximum sayıda greft
* Gerekli olan tüm ilaçlar
Fiyatimiz nakit odeme ile 6000 TL olup KK ile %18 fiyat farki olusmaktadir,
Saygilarimla