Gönderen Konu: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi  (Okunma sayısı 16077 defa)

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 23 Ocak 2023, 22:22:03 »
Hocam dikkat et minoxidil tablet kalbe zararli olur oyle ezbere icme minoxul spreyi bile kalp ritmini bozarken tableti direk kana karisir damarlarin ahegiyle fazla oynama.
Çok teşekkür ederim insan biyerden sonra olsunda nasıl olursa olsun kafasına giriyo dikkat edicem inşallah şuan doğal şeyler kullanıyorum pekmez vs

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Ocak 2023, 22:22:45 »
Planlama güzel ön cizginin bozulmamasi ve aralara uygun sayida greft ile girilmesi tam yerinde mudahale etmissin saçlarına cok seyrekmis umarim sonucta guzel olur
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla istediğimize kavuşuruz

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Ocak 2023, 11:47:01 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

8. Gün yıkama sonrası

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Ocak 2023, 13:08:03 »
Hayırlı olsun. Sıklaştırma düşünenler için örnek olacak ve fikir verecek bir ekim. Umarım sonucu da iyi olur.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Ocak 2023, 14:24:36 »
Senin kabuk görüntüsü cok güzel saclar yapismis gibi bu ekim güzel olur
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2023, 12:29:55 »
8. Gün yıkama sonrası

Kabukları dökerken kabukla beraber saçda çıkıyor dökülüyor normalmi süreçte

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2023, 13:10:24 »
kabuklar dökülürken kabuklara yapışmış saç telleri de olur bu normal sana saç teli değil kök ekildi dostum buna takılma zaten dökülecek şok dökülme ile ekim alanı ve donör bölge harika maşallah
Global Moderator

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2023, 14:16:49 »
Hayırlı olsun. Sıklaştırma düşünenler için örnek olacak ve fikir verecek bir ekim. Umarım sonucu da iyi olur.

Teşekkür ederim inşallah

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2023, 14:17:22 »
Senin kabuk görüntüsü cok güzel saclar yapismis gibi bu ekim güzel olur
Çok teşekkür ederim inşallah memnun oluruz

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2023, 14:17:54 »
kabuklar dökülürken kabuklara yapışmış saç telleri de olur bu normal sana saç teli değil kök ekildi dostum buna takılma zaten dökülecek şok dökülme ile ekim alanı ve donör bölge harika maşallah

Teşekkür ederim hintel içim rahatladı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2023, 14:26:55 »
saç ekimin harika kardeşim:) daha nasıl için rahatlasın daha ne olsun :) rica ederim
Global Moderator

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 29 Ocak 2023, 12:58:26 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

Kabuk dökümünü tamamladım bugun 12. Günde flaslı ve flashsız olarak fotoyu paylaşıyorum bundan sonra beklemedeyiz bu süreçte dikkat etmem gereken bişey mevcutmu donorde sadece acıma var biraz onun dışında bir sorunum yok çok şükür şok dökülmede kendi saçlarımda dökülücekmi sadece ekilen saçlarımı kaybedicem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Ocak 2023, 13:22:49 »
şok dökülmede kendi saçlarında zayıflar ama finasterid kullanıyorsan hızlı toparlama olacaktır kabuk sonrası görüntü gayety sık ve güzel saç yönleri donör durumu harika
Global Moderator

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2023, 14:05:37 »
hayırlı olsun ekiminiz.
tertemiz bir ekim. çok şık.
mevcut saçlarınızda az değil. iyi sonuç alırsınız bence
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600