Gönderen Konu: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi  (Okunma sayısı 16064 defa)

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi
« : 18 Ocak 2023, 12:43:23 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed koray erdoğan saç ekimi
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2023, 12:46:48 »
Yıkamadan sonraki hali

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2023, 23:56:12 »
Alkol içmem süreci etkilermi asmed alkolün süreçle alakasız oldugunu söyledi ama forumda dönen çok fazla muhabbet var

pamira

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2023, 15:34:30 »
A grubunu secmen cok mantikli olmus. bence 1 ay kadar falan alkol icme. sigarayi da ilk 1 hafta tuketme bence. asmed'de ekim yaptirmis biri olarak yorumluyorum konunu. cok hassas davrandim bende surecle alakali. hayirli olsun umarim sonuc tatmin eder.
  • Ekim Tarihi: 8-9 Aralik 2021 | 8 Mayis 2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 5006 | 1510
  • Medikal Tedavi Finasteride - Dutasteride
ASMED - 1.Sac Ekimim 8-9 Aralik 2021

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24994.0

&

ASMED - 2.Sac Ekimim 8 Mayis 2023 (Revizyon)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31519.0

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2023, 16:52:35 »
A grubunu secmen cok mantikli olmus. bence 1 ay kadar falan alkol icme. sigarayi da ilk 1 hafta tuketme bence. asmed'de ekim yaptirmis biri olarak yorumluyorum konunu. cok hassas davrandim bende surecle alakali. hayirli olsun umarim sonuc tatmin eder.

Çok sağol inşallah sigarayı ince hafiflere geçtim şuanda dikkat ediyorum tek sorun finanserid e 2-3 ay ara vermiştim ekimle başladım koray hoca sorun olmaz dedi senin mesajınıda görünce a opsiyonunu seçtim

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2023, 11:52:29 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

5. Gündeyim sizce süreç nasıl ilerliyor yapmam gereken birşey varmı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2023, 15:39:36 »
Hayırlı olsun açık alana göre çok başarılı bir saç ekimi olmuş planlama sıklık çok iyi

Ekim planlam süper olmuş ön çizgi ve ekim sıklığı
Kendi saçlarının sıklaşması enfes duruyor

Kendi saçlarını güçlendirmek için kullandığın ürün var mı?
Global Moderator

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2023, 16:40:29 »
Hayırlı olsun açık alana göre çok başarılı bir saç ekimi olmuş planlama sıklık çok iyi

Ekim planlam süper olmuş ön çizgi ve ekim sıklığı
Kendi saçlarının sıklaşması enfes duruyor

Kendi saçlarını güçlendirmek için kullandığın ürün var mı?

Çok sağol hintel inşallah planlandığı gibi gider herşey propecia kullanıyorum koray hoca minoxidil tablet önerdi yurtdışından getirtmeye çalışıyorum kanı hızlandıran şeyler pekmez zencefil zerdeçal ada çayı kaynatıp içiyorum sabah akşam şuanlık

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2023, 17:48:18 »
Sac ekimin hayırlı olsun, emin ellerde güzel süreçle birlikte sonucunda tatmin eder inşallah.

Planlama çok iyi, yaşından dolayı ileride bir ekim daha gerekir bunun için de kapasiten var.

Sigara ve Alkol e gelirsek, eminim ki sadece saç ekimi ile değil de ne kadar sağlığına zararlı olduğunu söylememe gerek yok bunun farkındasındır.

Benim için saç ekimi bir bahane oldu ve ikisinden de kurtuldum, artı olarak da düzenli haftanın 3 günü spor yapıyorum.

Saç ekimi sonrası herkes tavsiyeler bekler, benim de sana tavsiyem fırsatı değerlendirmek ve ikisinden de kurtulmak :)

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2023, 17:54:26 »
Sac ekimin hayırlı olsun, emin ellerde güzel süreçle birlikte sonucunda tatmin eder inşallah.

Planlama çok iyi, yaşından dolayı ileride bir ekim daha gerekir bunun için de kapasiten var.

Sigara ve Alkol e gelirsek, eminim ki sadece saç ekimi ile değil de ne kadar sağlığına zararlı olduğunu söylememe gerek yok bunun farkındasındır.

Benim için saç ekimi bir bahane oldu ve ikisinden de kurtuldum, artı olarak da düzenli haftanın 3 günü spor yapıyorum.

Saç ekimi sonrası herkes tavsiyeler bekler, benim de sana tavsiyem fırsatı değerlendirmek ve ikisinden de kurtulmak :)

Çok sağol bu yaşta düştük bizde alkole normalde düzenli spor yapıyorum 1 ay sonra tekrar dönücem çok teşekkür ederim

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2023, 02:00:29 »
hayirli olsun sonucu takip edecegim.

medikal tedavi ne kadar sure denediniz? dokulme patterniniz yuksek norwood sayilarini isaret ediyor gibi. finasteride devam etmenizi oneririm.

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2023, 02:06:09 »
hayirli olsun sonucu takip edecegim.

medikal tedavi ne kadar sure denediniz? dokulme patterniniz yuksek norwood sayilarini isaret ediyor gibi. finasteride devam etmenizi oneririm.

Onceden prp ve mezoterapi yaptırmıştım
Bundan once 6 ay finanserid kullandım 2-3 ay bıraktım koray hoca dökülmeye müsait olduğunu söyledi finanserid devam yan etkide şuana kadar görmedim varolanı bu şekilde korumaya çalışacağız teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2023, 03:33:45 »
Çok sağol hintel inşallah planlandığı gibi gider herşey propecia kullanıyorum koray hoca minoxidil tablet önerdi yurtdışından getirtmeye çalışıyorum kanı hızlandıran şeyler pekmez zencefil zerdeçal ada çayı kaynatıp içiyorum sabah akşam şuanlık

Anladım hocam rica ederin hayırlısı olsun inşallah
Global Moderator

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2023, 04:29:33 »
Hocam dikkat et minoxidil tablet kalbe zararli olur oyle ezbere icme minoxul spreyi bile kalp ritmini bozarken tableti direk kana karisir damarlarin ahegiyle fazla oynama.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2023, 11:36:19 »
hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram