Gönderen Konu: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi  (Okunma sayısı 16067 defa)

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / Koray Erdoğan 3.219 Greaft saç ekimi
« Yanıtla #30 : 29 Ocak 2023, 20:37:05 »
şok dökülmede kendi saçlarında zayıflar ama finasterid kullanıyorsan hızlı toparlama olacaktır kabuk sonrası görüntü gayety sık ve güzel saç yönleri donör durumu harika

Artık yıkamayı bırakabilirim heralde normaş şampunamı geçiyim yoksa önerdiğiniz şampuan varmı yatış pozisyonunuda değiştirebilirim sorun olmaz bu saatten sonra heralde

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2023, 00:52:16 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

Birde donör bölgesini makineyle sıfırlayanilirmiyim şuanda zararı olurmu belli biyere kadar yanlarda agrı sızı acı yok sadece arka tarafta

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2023, 11:41:55 »
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim.

İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs

Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı

Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım

Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli

Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede

Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar

15. Gün süreç bu şekilde sadece günde 1 propecia kullanıyorum  bundan sonrasını ayda bir paylaşarak devam edicem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2023, 12:40:56 »
süreç ekim sonrası harika duruyor maşallah yakında şok dökülmen başlar süper bir saç ekimi
Global Moderator

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2023, 16:13:20 »
kabuk sonrası görüntü efsane maşallah

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2023, 17:49:18 »
harika bir saç ekimi kabuk sonrası görüntü saç yönleri ön çizgi tasarımın harika duruyor

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2023, 21:20:10 »
ön çizgi aşırı doğal duruyor, çok beğendim ekiminizi |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

DeliKurt

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2023, 21:41:24 »
Maşallah harika duruyor kabuk sonrası saçlarınız

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Şubat 2023, 01:23:12 »
süreç ekim sonrası harika duruyor maşallah yakında şok dökülmen başlar süper bir saç ekimi

Herkese yorumlar için teşekkür ederim saçımın üstünü kaşıyabilirmiyim artık 😂 rahat rahat duş almamda sorun varmı istediğim şampuanı kullanabilirmiyim bu dönemde bir tavsiyeniz varmı

Elcid01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 04 Şubat 2023, 12:06:12 »
Hayirli olsun hocam görüntü gercekten cok guzel ekimden once aktif dokulmen var miydi ? Koray hoca hemen mi minox kullanabilirsin dedi ?

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 04 Şubat 2023, 12:32:04 »
Hayirli olsun hocam görüntü gercekten cok guzel ekimden once aktif dokulmen var miydi ? Koray hoca hemen mi minox kullanabilirsin dedi ?

Ekimden önce dökülmem yok gibiydi saçlarım zayıflamış incelmişti finanseride ara vermiştim koray hoca saçların dökülmeye çok müsait kendi varolan saçlarını finanseridle korıycaz yoksa dökülecek dedi tekrardan içmeye başladım minoxidili önerdi fakat bulamadım

Elcid01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Şubat 2023, 13:23:52 »
Hocam bu minx konusunda benim kafa karisik sen ve baska arkadaslar aydilantabilrseniz sevinirim. Cunku minx kullaninca etkili ama birakinca eski haline dondurmesi filan sikinti. Koray hoca cikislar hizlansin diye mi onerdi acaba ? Kullandiktan sonra ekilenler degil dr kendi saclari dokmez mi minx ? Koray hoca bir sey dedi mi bu konuda , koray onerdiyse benim goremedigim kesin baska bir sey var bu minx konusunda

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Şubat 2023, 14:05:13 »
Hocam bu minx konusunda benim kafa karisik sen ve baska arkadaslar aydilantabilrseniz sevinirim. Cunku minx kullaninca etkili ama birakinca eski haline dondurmesi filan sikinti. Koray hoca cikislar hizlansin diye mi onerdi acaba ? Kullandiktan sonra ekilenler degil dr kendi saclari dokmez mi minx ? Koray hoca bir sey dedi mi bu konuda , koray onerdiyse benim goremedigim kesin baska bir sey var bu minx konusunda

Ben minoxidilin etkisini bilmiyorum propecia kullanıyorum dökülmeyi durdurul saçların sağlamlaşması güçlenmesi için verdiler bırakınca saçlar zayıflıyo 6 ay içtim 3 ay bıraktım incelme oldu telrar başladım bir yan etki vs ben şuanlık görmedim yan etkilerden konustugumda bin kişide bir vs olarak dendi zaten soruyolar bir yan etki gördünmü kullanmaya devam edecekmisin şeklinde bundan dokuz ay once ekim yapmadı asmed bana koray hoca altı ay içtikten sonra dedi donorü sağlamlaştıralım demişti

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 04 Şubat 2023, 21:38:13 »

20. Gündeyim şok galiba başladı tam anlayamadım sizce süreç nasıl ilerliyor

Viasarbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 04 Şubat 2023, 21:46:15 »
saç ekimin harika kardeşim:) daha nasıl için rahatlasın daha ne olsun :) rica ederim

Abi teşekkür ederim yorumlar için hangi şampuanı önerirsin sıcak suyla vs yıkamamda bundan sonrasında sorun olurmu ve şok ortalama ne kadar sürer

Facebook Twitter Instagram