Saç Ekimi Sonuçları
Hocam dikkat et minoxidil tablet kalbe zararli olur oyle ezbere icme minoxul spreyi bile kalp ritmini bozarken tableti direk kana karisir damarlarin ahegiyle fazla oynama.
Planlama güzel ön cizginin bozulmamasi ve aralara uygun sayida greft ile girilmesi tam yerinde mudahale etmissin saçlarına cok seyrekmis umarim sonucta guzel olur
Yaşım 23 asmedde koray hoca ile saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçımda seyreklik çoğalmıştı aralar çok fazla boşalmıştı bende ekime asmed teamla yapmaya karar vermiştim sonrasında forumdaki olumsuzlukları gördüğümde a opsiyonunu seçip bütün kanalları koray hocaya açtırdık operasyondan bahsediyim. İlk olarak 3.800 ile 4.200 greft arası düşülüyodu koray hocayla ekim öncesinde görüştüğümde donörü fazla yıpratmak istemediğini 3200 greft alacagını söyledi önleri sıklaştırıp arka bölgelere serpiştireceğini söyledi gerekli tahliller yapıldı bütün ekip gerçekten çok ilgili saçlar kazıtıldı vs Ekim günü sabah 6 da kalktım ufak bir kruvasan yedim zanax ve mide ilacı içtim ve greft alımıma geçtik bir sakinleştirici verildi sanıyosam en zor kısım alım kısmıydı sabit oturarak yaklaşık 3 saat bekledim alım işlemi tamamlandı Kanal açmaya geçildi koray hoca geldi bütün kanalları açtı a opsiyonuna geçmemin sebebide kanallar aralara girilip açılcağından bu işlemi koray hocanın yapmasını istiyodum bir iki soru sordum uyuyakaldım En son alınan greftler açılan kanallara dolduruldu Ekimden sonra koray hoca odaya kontrole geldi güzel dedi minox takviyesi alabilirsin finanseridin yanına dedi varolan saçları korumamız gerekli Bu sabah yıkama yapıldı sigara az içiyorum ama içiyorum en korktuğum durum sigara bana sorun yaşatırmı şu evrede Bunun dışında sonucu daha görmedik ama tabikide asmedi öneririm şu aşamaya kadar harikaydılar
8. Gün yıkama sonrası
Hayırlı olsun. Sıklaştırma düşünenler için örnek olacak ve fikir verecek bir ekim. Umarım sonucu da iyi olur.
Senin kabuk görüntüsü cok güzel saclar yapismis gibi bu ekim güzel olur
kabuklar dökülürken kabuklara yapışmış saç telleri de olur bu normal sana saç teli değil kök ekildi dostum buna takılma zaten dökülecek şok dökülme ile ekim alanı ve donör bölge harika maşallah