Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayirli olsun surec guzel ilerliyo aminexili bi kutudan sonra biraktin galiba o cikislari biraz hizlandirmis gibi geldi bana, xpeciayi biraktiysan solgar saw palmetto alabilirsin
Ben ben de asuman hanım da ektirdim on gün oluyor, sizin sürecinizde çok iyi ilerliyor maşallah.
60 gündr şakaklar da gelişim başlamış çok güzel daha ne olsun:)
Hayırlı olsun süreç çok güzel ilerlemiş devamı da gelir aynı şekilde Vichy aminexil kullandığın süreçte prozinc losyonu bırakmış mıydın? 1 kutu bittikten sonra mı prozinc losyona başladın
anladim hocam. bir de 1 kutuyu bitirdikten sonra neden devam etmediniz onu da merak ettim. cunku anladigim kadariyla vichy’nin yararini gordunuz
Dostum ben sana asıl fayda gördüğümü düşündüğüm kısmı söyleyeyim. Ben ekimin 20. Gününden beri eliptik bisiklete başladım günde 45 dk, yani kardiyo yapıyorum. Ben şuanki sürecimin güzel gitmesini kardiyo ya bağlıyorum. Çünkü tüm vücudumda değişim oldu. Daha :)sağlıklıyım Kilo verdim çok dinç kalkıyorum kardiyo kan dolaşımını çok aktive ediyor kan dolaşımı saç dahil tüm vücut için çok önemli ve bunu hergün yapıyorum. Beslenmeyi komple değiştirdim abur cubur yok hazır gıda yok, aralıklı oruca başladım günde 2 öğün sadece öğlen ve akşam protein ağırlıklı. Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim mide ilacı kullanıyordum 6 yıldır ilacı bıraktım midem yanmıyor. Velhasıl alışkanlıkları değiştirmek sağlıklı beslenmek spor yapmak benim hayatımı değiştirdi. Tavsiye ederim
Selamlar dostlar90. Gün durum bu şekilde. Xpecia yı bıraktım kulak çınlaması sebebiyle proscar içiyorum 2 haftadır. Bir süre proscar kullanacağım.3 günde bir solgar vm20003 günde bir Redoxon3 günde bir Alpha lipoic acid