Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22772 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Merhabalar, 6 ay doldu 16 Temmuz 2023 itibariyle. Bugün yoğun güneş ışığı altında bazı fotolar paylaşıyorum. Genel olarak süreçten memnunum. Yani sonuçta ekim yapılan yerler belli... Ön tarafta gelişim güzel gibi. PRP/Mezo ile destekliyorum.

Kliniğin ilgisi iyi, 6. ay ben bir şey demeden görüntü talep ettiler. Onlara göre süreç oldukça olumlu. Onlara soracak olursanız daha %50 imiş süreç. Bana biraz zamlı gibi geliyor bu, öte yandan bazı tanıdıkların anlattıklarına göre 6 aydan sonra da ciddi ataklar oluyormuş. Diplerde bazen sivri sivri hissediyorum çıkışlar devam ediyor gibi. Günün sonunda bundan sonra ne çıkarsa iyi benim için. |-onayisareti-|

Takviye kullanımını tatiller, iş yoğunluğu derken biraz savsakladım ve bu bence iyi gelmedi, kesinlikle "takviye nazisi" olun. Takviyeleri düzenli almak gerekiyor. Şimdi Amerika'dan Ketoconazole içeren Revita çözdüm iki şişe, bakalım umarım onun da olumlu etkisini görürüm. Crown bölgesini dikkatli tararsam ciddi kapatıcılık oluyor, eskiden ne yaparsam yapayım olmazdı. Kenarlar biraz doldu, o da ayna karşısında daha tatminkar bir his uyandırıyor. Yakın gelecekte biraz daha kurcalayıp bir tepe ekimi, crown desteklemesi, biraz şakaklar ve eğer olursa 1 cm daha çizgiyi aşağı almayı çok istiyorum. Ekim sadece öne ve 100'er şakaklara ve 800 crowna yapıldı sonuçta, üstte de durum harika değildi, oralarda bazen seyreklikler oluyor. Gerçek hayatta anlık görüntüde bence sıkıntı yok henüz. Islakken görüntü tabii muhteşem değil, üst ve crown çok zayıf kalıyor ıslakken. Kuaförde donörü neredeyse 2-3 numaraya vursam bile kötü gözükmüyor, onun da fotosunu atarım talep eden olursa. Onun dışında başımdaki hissiyat azalması tamamen ortadan kalktı, eskisi gibi hissediyorum.

Yorum ve görüşlerinize sunarım :)

Djan Chelik

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, 6 ay doldu 16 Temmuz 2023 itibariyle. Bugün yoğun güneş ışığı altında bazı fotolar paylaşıyorum. Genel olarak süreçten memnunum. Yani sonuçta ekim yapılan yerler belli... Ön tarafta gelişim güzel gibi. PRP/Mezo ile destekliyorum.

Kliniğin ilgisi iyi, 6. ay ben bir şey demeden görüntü talep ettiler. Onlara göre süreç oldukça olumlu. Onlara soracak olursanız daha %50 imiş süreç. Bana biraz zamlı gibi geliyor bu, öte yandan bazı tanıdıkların anlattıklarına göre 6 aydan sonra da ciddi ataklar oluyormuş. Diplerde bazen sivri sivri hissediyorum çıkışlar devam ediyor gibi. Günün sonunda bundan sonra ne çıkarsa iyi benim için. |-onayisareti-|

Takviye kullanımını tatiller, iş yoğunluğu derken biraz savsakladım ve bu bence iyi gelmedi, kesinlikle "takviye nazisi" olun. Takviyeleri düzenli almak gerekiyor. Şimdi Amerika'dan Ketoconazole içeren Revita çözdüm iki şişe, bakalım umarım onun da olumlu etkisini görürüm. Crown bölgesini dikkatli tararsam ciddi kapatıcılık oluyor, eskiden ne yaparsam yapayım olmazdı. Kenarlar biraz doldu, o da ayna karşısında daha tatminkar bir his uyandırıyor. Yakın gelecekte biraz daha kurcalayıp bir tepe ekimi, crown desteklemesi, biraz şakaklar ve eğer olursa 1 cm daha çizgiyi aşağı almayı çok istiyorum. Ekim öne yapıldı sonuçta üstte de durum harika değildi, oralarda bazen seyreklikler oluyor. Gerçek hayatta anlık görüntüde bence sıkıntı yok henüz. Islakken görüntü tabii muhteşem değil, üst ve crown çok zayıf kalıyor ıslakken. Kuaförde donörü neredeyse 2-3 numaraya vursam bile kötü gözükmüyor, onun da fotosunu atarım talep eden olursa. Onun dışında başımdaki hissiyat azalması tamamen ortadan kalktı, eskisi gibi hissediyorum.

Yorum ve görüşlerinize sunarım :)

Kardeşim tebrikler mükemmel oluyor!! Bende kimle konuşsam 1 yıl sonunda tam sonuç alırsın diyor!! O yüzden bence şu an ki durumumuzdan daha öte bir sonuç alırız diye düşünüyorum!
Klinik: Dr.Serkan Aygin (Dr.Halil bey)
Ekim Tarihi: 26.12.2022 - 4800 greft Dhi

Ilac takviyesi :
1 mg Propecia
Xpecia 1 tablet
Biotin 10000 mg

NoBra!n.dk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun kardeşim,sonuc 6.aya göre olması gerektiği gibi başarılı ilerliyor 8.aydada ataklar olacaktır 1 yıl zaten istenilen süreç,
verteksi de halledersen saç olayı senin için tamamen kapanır.

Beygirbey

• Sr. Member
Kardeşim tebrikler mükemmel oluyor!! Bende kimle konuşsam 1 yıl sonunda tam sonuç alırsın diyor!! O yüzden bence şu an ki durumumuzdan daha öte bir sonuç alırız diye düşünüyorum!

Abi teşekkürler, inşallah güzel güzel devam eder daha da gelişir hepimizin. Seni yakından takip ediyorum  :) |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Beygirbey

• Sr. Member
hayırlı olsun kardeşim,sonuc 6.aya göre olması gerektiği gibi başarılı ilerliyor 8.aydada ataklar olacaktır 1 yıl zaten istenilen süreç,
verteksi de halledersen saç olayı senin için tamamen kapanır.

İnşallah güzel güzel devam eder. Ayağım alıştı artık korkusuz ekim yaptırırım diye düşünüyorum  ;D
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Limited s.t.i.

• Full Member
MAŞALLAH Güzel ilerliyor, sizin 4. Aylarda belliydi zaten ki eski saçlarınızda ekim öncesi hacimli görünüyordu ve netice çok güzel olacak gibi…
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Beygirbey

• Sr. Member
MAŞALLAH Güzel ilerliyor, sizin 4. Aylarda belliydi zaten ki eski saçlarınızda ekim öncesi hacimli görünüyordu ve netice çok güzel olacak gibi…

Tesekkur ederim, bu saatten sonra ne cikarsa sevinirim zaten.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Jokerr35

• Full Member
Çok güzel maşallah doğal ve sık duruyor

Beygirbey

• Sr. Member
Çok güzel maşallah doğal ve sık duruyor

Tesekkur ederim. Kuruyken fotolardakine yakin bir goruntu oluyo islakken tabii bambaska bir durum var.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sen nekroz yaşamış mıydın? nekroz konusunda bazı cevaplarını görmüştüm ama nekrozunu göremedim. ekimin hayırlı olsun. Serkan Aygın nekrozum nedeniyle bana ekim yapmayı reddetti, yüz yüze görüştük, Ahmet Tosun'da revize yaptıracağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar 6 aya göre sonuç güzel duruyor daha da gelişir saçların umarım 12 ay sonunda çok daha güzel olur
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
sen nekroz yaşamış mıydın? nekroz konusunda bazı cevaplarını görmüştüm ama nekrozunu göremedim. ekimin hayırlı olsun. Serkan Aygın nekrozum nedeniyle bana ekim yapmayı reddetti, yüz yüze görüştük, Ahmet Tosun'da revize yaptıracağım.

Merhaba, hayir, nekroz veya benzeri bir sey yasamadim. Baska bir yerde yorumum olmus ise nacizane burada edindigim bilgiye gore yorum yapmisimdir, hicbir uzmanligim yok.

Öte yandan, kendim merkezinde ekim yaptırmış biri olarak (en nihayetinde ekimimi kendisi yapmadı) Serkan Aygın'ın üst düzey ticari kaygıyla böyle bir yorum yapmış olabileceğini düşünüyorum. Yani sana yapacağı ekimin bir şekilde olumsuz reklamı olabileceği riskiyle hareket etmiş olabilir bir ihtimal, yani risk almak istememiş olabilir. Ben bu yorumu dikkate alırdım senin yerinde olsaydım, belki sen de almışsındır, ve birden fazla muadil ekim merkeziyle görüşüp bu geri bildirimi masaya yatırıp tartışırdım. O yüzden el sıkışmadan önce bu yönde yapmamışsan biraz daha temkinli davranmanı naçizane öneririm. Nekroz en nihayetinde genelde aşırı bölgesel tezahür eden bir şey, senin durumunu bilmiyorum fakat dediğim gibi yoğurdu üfleyerek yemek gerekebilir. Umarım çok memnun olursun ve istediğin gibi olur. Kendimce forumda biraz mesai harcıyorum fakat bunun dışında nekrozla ilgili bir deneyimim yok, yorum yaparken de çok net ifadeler kullanmaktan ekseriyetle imtina ederim. Yanlış yönlendirmiş olmak istemem kimseyi.

Kısacası elimden geldiğince samimi ve gerçekçi olmaya çalışıyorum buradaki diğer ekim adayları için.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2023, 02:54:20 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
selamlar 6 aya göre sonuç güzel duruyor daha da gelişir saçların umarım 12 ay sonunda çok daha güzel olur

Hintell yorumun icin cok tesekkur ederim. Insallah daha da gelisim olur. Gelecekte tekrar bir siklastirma ekimi dusunuyorum donorun durumuna gore. Serkan Aygin fiili durumdan cok daha optimistikti maalesef ticari yaklasiyor konuya diye düşünüyorum. Kendisi ooo sendeki cephaneyle ben senden 3-4 ekim çıkartırım demişti fakat ben de kendi kapasitemin farkındayım zira ekimi yapan ekip de bir bu kadar daha çıkartırız bize göre maksimum dedi ki bence çok daha gerçekçi bir yaklaşımdı.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2023, 02:47:54 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
Herkese merhaba, çok gerilerden geriyorum. Operasyonun üzerinden yaklaşık 1 (bir) yıl geçti. Genel olarak memnunum, ön tarafın toparlanması görüntümde eskiye nazaran önemli bir fark yarattı.

Öte yandan bu süreçte tabii DHT baskılayıcı kullanmadığım için dökülmeler devam etti. Diğer yan terapiler ne kadar uğraşırsanız uğraşın eğer saçınızın döküleceği varsa bence önüne geçemiyor. Bu süreçte PRP ve mezoterapi yaptırmaya devam ettim. Diğer yan ürünleri de tabii ilk baştaki disiplin ve ciddiyetle kullanamadım. Yan etki riski varsa da arkadaşlar maalesef bu işte dökülmeyi durdurmak için tek etkili yol DHT baskılayıcılar gibi gözüküyor, herkes kendine göre "calculated" bir risk alıp bu opsiyonu bilinçli bir şekilde değerlendirmesi lazım.

Bir süredir tekrar bir operasyon isteğim vardı, sıklaştırma ve mümkünse ön çizgiyi biraz daha öne alma niyetiyle kliniğe gittim. Kendi müşteri temsilcim var zaten baya yardımcı oluyorlar. Öncelikle Emirali Hoca'yla görüştüm, kendisi klinikte Serkan Aygın'dan sonra en yetkili isim zaten, bilen biliyordur. Emirali Hoca "ön çizgin iyi ama istersen şöyle bir planlama yaparız" diye tam istediğim gibi bir planlama yaptı (ilk iki foto) ama yaklaşık 3200 greft kullanmak gerekecekti, biraz endişelendirdi açıkçası bu beni zira sakalım vs. uygun değil ve donörümün de tek hakkı var gibi bir durum var. Ben kendisinin çizdiği kadar öne gelmek de istemiyordum açıkçası, çünkü kapasitem sınırlı, yoksa tabii ki isterim. Ama oradan da geri adım atmadı, şimdi kendisi de plastik cerrah, bildiği bir şey var ben de çok üstelemek istemedim.

Oradan kalan çekinceyle bir de Serkan Hoca'yla görüşmek istedim, görüşme ayarladım. Kesinlikle sizi konuşturmuyor, asla  :-X :) Direkt işte "DHT blocker kullanmadığım için saçıma yazık ettiğimi" söyledi. "Ön bölgeye 1400 greft sana ücretsiz revizyon yapayım, önce ben beğeneceğim, herkese yapıyorum zaten" şeklinde işinin arkasında olduğunu belirten bir tutumla beni revizyona ikna etti (son iki foto). Ama benim aklımda hala daha büyük çaplı bir operasyonla biraz sıklaştırma yeterse de ön çizgiyi 1 cm daha inme hedefim var. Sanırım bu diğer tura kaldı. Seneye 2025 Ocak gibi tekrar düşünüyorum ama belli olmaz. Bu esnada işte en azından topikal finasterid kullan dediler, o yönde ikna oldum ve kullanmaya başladım bir süredir.

Şimdi 25 Ocak 2024'te ücretsiz revizyon operasyonum var. Eski ekipten memnun kaldığım için aynı ekibi istedim, zaten onlar da standartta öyle yapıyorlarmış. Ekipteki isimleri kontrol ettim, ekip hala aynı kişilerden oluşuyor hemen hemen. Bu iyi bir şey. Serkan Aygın'ın görüşüne göre revizyon ve topikal finasterid ile ön tarafta baya performans alacakmışım. Benim şahsen odaklanmalarını isteyeceğim yer açıkçası ön orta kısımda, ekim yapılmayan bölgedeki boşluk olur. Ersin Bey'e operasyon öncesi bu yönde geri bildirimde bulunacağım. Üşenmezsem tüm süreci ayrı bir başlıkta paylaşırım. Hayırlısı, bana şans dileyin  8) |-nazarboncugu-|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 12:00:05 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

RafieL07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstad senin için hayırlısı olsun. Ben de bu yaz düğün yapıp dünya evine giricem. Yaşım 26 bu arada, finasteridi ben ekimin 75. gününden itibaren kullanmaya başladım hatrı sayılır saçlarım var çünkü. Senin yaş 36, ben bu durumda kendimde kullanma mecburiyetimde olduğumu görüyorum her nekadar düğün yapıp evlenecek olsamda. kendi deneyimlerim söyleyecek olursam; 35 gündür kullanıyorum yaklaşık ilk günler testis ağrısı yaptı haricinde başka birşey görmedim. Erekte problemi vs hiç olmadı. Libidom hiç düşmedi. Sadece menide sıvılaşma var o çok değil. En azından 1 sene kullanıp saç durumuma bakarak devam edicem. Veyahut bir ömür kullanıcam.

Çünkü başka bir yol yok zırkel kalmak istemiyorsak.

Hayırlı olsun.
  • Ekim Tarihi: 20.09.2023
  • Ekim Merkezi ismi Hairclinic Ankara
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Xpecia x2

Facebook Twitter Instagram