DÖRDÜNCÜ AY GÜNCELLEMESİ:
Herkese merhaba, ekim yaptıralı 4 ay oldu. 4 aylık sonuçlarımı agresif ışık altında ve doğal ışık altında paylaşıyorum.
PRP ve mezoterapi yaptırıyorum.
İmzamdaki takviyeleri kullanmaya devam ediyorum. Dökülmeler eskisine nazaran daha az gibi.
Saç tıraşı oluyorum ama kapatıcılığı görmek adına üstleri uzatıyorum.
Sivilcelenme ve kaşıntı konusu yok olmasa da çok azaldı diyebilirim arada bir donör bölgede bir şey çıkıyor. Şu an bir tane var mesela. Ön kısımda kaşıntı oluyor.
Hissizlik ön tarafta azaldı geçen aya göre.
Aşırı büyük bir patlama yaşamamakla beraber gelişimden memnunum. İnsanlar fark etmeye başladı. Saç çizgim oturmaya başladı ama benim için kesinlikle yeterli değil. Dördüncü ay sonucu daha iyi olan ekimler gördüm forumda çok az da olsa. Umarım önümüzdeki aylarda istediğim dolgunluk ve kapatıcılık oluşur ve gelişim devam eder. Özellikle yanlardan iyi bir şekilde dolmasını istiyorum.
Üst ve verteks bölgesine doğru tarama yaparsam baya kapalı gözüküyor (normalde bu kadar iyi gözükmüyor) ama ileride ekimle destekleyebilirim üst ve verteksi.
Genel olarak memnunum sanırım, umarım önümüzdeki aylarda da gelişim devam edecek. Bundan sonra 2 aylık aralıklarla paylaşım yapmayı düşünüyorum.
Yorum ve eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim. Yoğun ışık altındaki fotoları burada paylaşıyorum.