Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22668 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Donör alımı mütiş iyi çok homojen almışlar ve harika duruyor saç ekimide kafanıza kalıp gibi oturtmuşlar ekimi maşallah

Çok teşekkür ederim hocam, inşallah güzel sonuçlar alırız. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Beygirbey

• Sr. Member
Hintell çok sağ ol, ister istemez senden olumlu geri bildirim alınca eminim herkes psikolojik olarak rahatlıyor ;D Bundan sonra şok dökülme süreci ve farklı bir durum olursa yine fotoğraf paylaşacağım.

Bu esnada forumdaki araştırmalar ve senin olumlu görüşüne istinaden -kesinlikle seni zan altında bırakmadan, kendi tercihimle :)- Revita şampuan ve saç kremi ısmarladım yurt dışından. Paket olarak satıyorlardı ve "kremi de kullanırım, belki tamamlayıcı ve olumlu bir etkisi olur" diye düşünerek satın aldım. İnşallah ben de senin gibi olumlu etkisini göreceğim. Bu minvalde iki kısa sorum olacaktı:

• Saç kremi konusunda ne düşünüyorsun, kullanmanın olumlu/olumsuz bir tesiri olur mu? Süre olarak hangi aşamada kullanılması sence OK?
  • PRP düşünüyorum, sence hangi aşamada yapmak faydalı olur? Klinik 2 ay sonrası gibi bir şey söylemişti...

Çok teşekkür ederim.

Klinikteki danışmanıma sorduğumda “ikisi için de 2 ay sonrasını öneriyoruz” dediler. Yorumlarınız olursa memnun olurum |-onayisareti-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

BeRan

• Sr. Member
Merhaba, çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Dökülmem eskisi kadar agresif olmamakla birlikte az bir şekilde devam ediyordu. Fin ve türevi şeyler maalesef yan etki yapıyor bende. Daha doğal takviyelerle devam edeceğim (önerilere açığım). Çok büyük bir memnuniyetsizliğim olursa son koz olarak ikinci ekimi düşünebilirim. Biraz zorlamayla bir bu kadar donör daha çıkar dedi ekimi yapan ekip.

Saw ve Deve dikeni ile destekleyebilirsin bu ekimi etkisini göreceksin lakin deve dikeni 2 ay kullan yeter 1 sene saw takviyesi yerinde bir seçenek olarak fin yerine, ek olarak şampuan vesaire ne kullanıyorsun ?

Beygirbey

• Sr. Member
Saw ve Deve dikeni ile destekleyebilirsin bu ekimi etkisini göreceksin lakin deve dikeni 2 ay kullan yeter 1 sene saw takviyesi yerinde bir seçenek olarak fin yerine, ek olarak şampuan vesaire ne kullanıyorsun ?

Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Saw Palmetto yan etki riski sebebiyle kullanmadım, bu tarz şeyler maalesef bende direkt yan etki gösteriyor. Deve dikenini araştırmadım, araştırayım, nasıl bir şey?

Şu an merkezin verdiği şampuanla günde 1 sert yıkama yapıyorum, şok devam ediyor kısmen sanırım veya başlamadı, çok anlayamadım. Tam 1 ay olunca yani 5 gün sonra yeni seri fotoğraf paylaşacağım orada birlikte bakarız.

Şampuan olarak gaza gelip Revita sipariş ettim yurt dışından ona geçeceğim geldiğinde.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Saw Palmetto yan etki riski sebebiyle kullanmadım, bu tarz şeyler maalesef bende direkt yan etki gösteriyor. Deve dikenini araştırmadım, araştırayım, nasıl bir şey?

Şu an merkezin verdiği şampuanla günde 1 sert yıkama yapıyorum, şok devam ediyor kısmen sanırım veya başlamadı, çok anlayamadım. Tam 1 ay olunca yani 5 gün sonra yeni seri fotoğraf paylaşacağım orada birlikte bakarız.

Şampuan olarak gaza gelip Revita sipariş ettim yurt dışından ona geçeceğim geldiğinde.

Dostum revitayı hangi sitede sipariş ettin güvenilirmi.

Beygirbey

• Sr. Member
Dostum revitayı hangi sitede sipariş ettin güvenilirmi.

Merhaba, Amazon'un Almanya sitesinden sipariş ettim. Satıcı, üretici firmanın Avrupa operasyonu gibi gözüküyor "DSLaboratoriesEU" şeklinde yani bir pislik olmasını beklemiyorum. Ürünün önümüzdeki hafta elime geçmesi bekleniyor, sağ salim teslim aldığımda burayı güncellerim |-onayisareti-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

kizilok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirliisi olsun cok iyi gorunuyor

Beygirbey

• Sr. Member
Hayirliisi olsun cok iyi gorunuyor

Çok teşekkür ederim şef |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

BeRan

• Sr. Member

Deve dikeni kapsül şeklinde oldukça faydalı

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oncelikle ekiminiz hayirli olsun.

Sac cizgisi guzel olmus ama bence de bir parmak daha asagi da olmaliydi. Ben de yaklasik 6 sene once ekim yaptirdim, sac cizgim geri de, one aldirmak icin ekim merkezlerini arastiriyorum.

Eger Saw Palmetto bile hemen yan etki yapiyorsa, bir genel hormon testi yaptirmanizi oneririm.Malesef Estorjen seviyesi normalden yuksek olabilir.

Beygirbey

• Sr. Member
Oncelikle ekiminiz hayirli olsun.

Sac cizgisi guzel olmus ama bence de bir parmak daha asagi da olmaliydi. Ben de yaklasik 6 sene once ekim yaptirdim, sac cizgim geri de, one aldirmak icin ekim merkezlerini arastiriyorum.

Eger Saw Palmetto bile hemen yan etki yapiyorsa, bir genel hormon testi yaptirmanizi oneririm.Malesef Estorjen seviyesi normalden yuksek olabilir.

Selam sef, ben de birkac cm altta istedim on cizgiyi fakat o sekilde karar verdi merkez, o konuyla ilgili bakis acim sizinki gibiydi. Belki ileride ikinci bir operasyon olursam ve donör yeterse tekrar gündeme getirebilirim. Ama sonraki surecte cizgime alistim eger cikislar guzel olursa beni ekseriyetle tatmin edecektir. Soyle bir deneyimim var, cipralex kullanmistim kisa bir sure ve kesinlikle bosalma problemim olmustu. Ayni sey degil ama o riski almak istemiyorum. Tesekkur ederim yorumunuz icin.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2023, 16:24:45 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum bu arada, dikkatimi cekti, burnun nekadar duzgun. Genetik mi?
Bazen acaba bi rhino isine mi girsem diyorum ama sonra anestezi ve ilk 2 haftalik iskence gozumu korkutuyor.

Beygirbey

• Sr. Member
 ;D ;D Çok teşekkür ederim, yüzüme bir tebessüm geldi bu kötü zamanlarda. Anne tarafımdan Allah vergisi, ama düşündüğün bir konuysa yakın bir arkadaşımın eşi çok memnun kaldığı bir operasyon geçirdi. Fiyatlar tabii saç ekimi gibi olmuyor fakat özelden yazabilirim araştırmak istersen.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum sanslisin, benimkisi tam ortadogulu burnu :)
Ben pandemi zamani dusunmustum baya, sonra ablami yaptirinca, vazgectim, ilk iki hafta cok cok kotu. Bir de sac ekiminde geri donus var birsekilde, ama burunda ozellikle feminen, kucuk bir burun cikarsa ortaya, ozaman baya depresif olur. :)

Facebook Twitter Instagram